make-up

Hoe kies je wenkbrauwen vorm

How to choose eyebrow shape

Fashion staat niet stil, en dat geldt ook voor hoe trends in kleding en Veranderingen in het uiterlijk. De vorm van de wenkbrauwen is altijd de weg van de veranderende gezichtsuitdrukkingen, van triest en sober tot de vriendelijk en zachtaardig. Maar Hoe kiest u de vorm van de wenkbrauwen met de steeds veranderende mode?

How to choose eyebrow shape

Eerste van alles, moet u rekening houden met het punt dat de vorm van de wenkbrauwen moeten altijd in harmonie met de gelaatstrekken. Vrijwel geschikt voor elk persoon wordt beschouwd als een klassieke vorm, elegante en zachte boog. Maar wat, elke persoon hun specifieke eigenschappen en daarom is de keuze van de vorm van de wenkbrauwen moeten worden uitgevoerd, te beginnen van hen.

Dus, gebaseerd op het Advies van stylisten, afhankelijk van de aard van de persoon met een goed gekozen vorm van de wenkbrauwen kan niet alleen het verbergen van gebreken, maar de nadruk leggen op de waardigheid. In de aanwezigheid van een afgeronde vorm van het gezicht, is het beter te maken gebogen en puntige vorm van de wenkbrauwen. Dus, het gezicht zal worden visueel meer langwerpig en dichter bij de ovale vorm. Maar hier moeten we nadenken over een ding — niet de wenkbrauwen te gebogen, anders geven het gezicht een uitdrukking van verbazing en grote ogen met een soortgelijke vorm van de wenkbrauwen zal lijken zelfs meer. Wenkbrauwen moet gedaan worden met een scherpe punt en een brede top.

How to choose eyebrow shape

Op de ovale vorm van het gezicht is veel eenvoudiger, omdat het wordt beschouwd als ideaal. In dit geval moet je alleen een beetje te verwijderen van ongewenste haartjes, het verminderen van de dikte van de wenkbrauwen. Bij het geven van een meer delicate vorm van je wenkbrauwen, kun je voorkomen dat het geven van gelaat een ernstige uitdrukking.

Hoe kies je wenkbrauw vorm voor een rechthoekig of langwerpig gezicht? De eerste prioriteit bij deze vorm van organisatie is het geven ronding. Hier is de plek om te zijn wat variatie in vorm of gericht op de buitenste hoek, of licht gebogen.

How to choose eyebrow shape

Het geven van afgeronde wenkbrauwen zal helpen om de juiste driehoekige vorm van het gezicht. De enige wenkbrauwen is het niet nodig om te rond, anders is het gezicht ziet er onnatuurlijk. De perfecte wenkbrauw zou in dit geval een halve cirkel, in de buurt van de rechte lijn. Echter, een te rechte wenkbrauwen is het voor dit type persoon is niet aanbevolen.

Wenkbrauw huis past de vierkante type persoon. Het belangrijkste hier is om te bereiken scherpte in het midden van de wenkbrauwen en maakt ze zo lang mogelijk. In de aanwezigheid van een soort entiteit veelhoek, of een diamant, de wenkbrauwen moet zo natuurlijk mogelijk. Het is noodzakelijk om aan te geven van een grotere zachtheid en vrouwelijkheid.

How to choose eyebrow shape

Het is vermeldenswaard dat de oplossing van het veranderen van de vorm van de wenkbrauwen is het beste om een beroep op de professionele en verdere aanpassingen van de wenkbrauw is het mogelijk om de producten op hun eigen op de aangewezen master vorm.

Thema door Anders Norén