stijl

Hoe kies ik de juiste riem voor op jeans

De kledingkast van de moderne man is het moeilijk voor te stellen zonder een essentieel ding als jeans. Een essentiële accessoire voor de jeans is een band. Mooie en goed afgestemd accessoire zal u toelaten om toe te voegen “smaak” aan uw casual look.

Aanbevelingen over de keuze van

Behalve dat het moet zoals het moet u ook rekening houden met de kwaliteit van het product, de kleur van de jeans die je moet dragen en nog veel meer.

1. Grootte

Meestal de bandjes voor een jeans die dikker zijn dan hun collega ‘ s die worden gebruikt in het aanbod van de gewone broek. Op gemiddelde, de breedte kan worden vier centimeter. Er zijn analogen, met een iets kleiner formaat (ongeveer drie en een halve centimeter), die kan worden gebruikt voor het dragen met een jeans en voor het dragen met een broek. Ook bij het kiezen van je op moet letten voor wie het is bedoeld. Het kan worden dimensionaal grid (M, L, etc.) of de parameters van de taille. De tweede optie is meer de voorkeur. Als u de juiste maat te kiezen mislukt al thuis en het bleek dat het te lang is, kan worden verkort.

Bandjes in de stijl van “casual” is altijd een breed (vier tot vijf centimeter) en hebben een massieve gesp.

How to choose the right belt for jeans

2. Materiaal

Om dat de band zag er goed uit en kan de laatste voor een lange tijd, moet u kiezen voor producten die gemaakt zijn van natuurlijk leer. Het is belangrijk om te controleren of het materiaal was niet stijf, maar wel van elastiek. Dergelijke eigenschappen, als een regel, kan niet bogen op de bandjes gemaakt van kunststof.

Naast de lederen riemen op de schappen van de winkels die u kunt vinden veel van de producten van nylon, met klinknagels, alle soorten gespen, enz. Ze kunnen een goede aanvulling zijn niet alleen jeans, maar ook broeken in een casual stijl.

3. Kwaliteit

Een belangrijk punt bij het kiezen van een riem is het beoordelen van de kwaliteit. Als het product is gestikt aan de randen, moet u zorgvuldig inspecteren van de naden en zorg ervoor dat ze niet gestoord worden. Kant van de band moet worden geverfd, net als de rest van het oppervlak.

How to choose the right belt for jeans

4. Kleur

Voor jeans, kan gaan met de klassieke kleur opties, en anderen. Onder de klassieke betekent zwart, bruin en roest. Donkere gordels mogen niet gecombineerd worden met een lichte jeans en licht met donker. Bij het dragen van gekleurde banden is het aanbevolen te kiezen schoenen in de kleur.

Thema door Anders Norén