make-up

Hoe kies ik de juiste kleur lippenstift

Een van de belangrijkste elementen van een mooie, harmonieuze en hoge kwaliteit van de make-up is goed op elkaar afgestemd in kleur en textuur van de lippenstift. Immers, het is niet alleen een uitstekende “to go” op de lippen, zoals de vrouw en de meest modieuze en populaire “dit seizoen”, moet het duidelijk overeen met de geselecteerde stijl.

Hoe kies je de lipstick kleur en is zeker om te voldoen aan alle bovenstaande voorwaarden.

OVERWEEG JE NATUURLIJKE KLEUR

Het eerste ding dat je moet focussen wanneer u de tint is de kleur van de huid. Als de huid is helder en zelfs bleke, beter geschikt voor koude natuurlijke kleuren variëren van roze naar pruim. Als de huid in kleur is ergens in het midden tussen de lichte en donkere huid, d.w.z. de huid is niet heel bleek, maar gelooid darkie is nog ver van verwijderd, kunt u veilig gebruik maken van rode lippenstift en alle Gouden tinten.

Donkere meisjes waren meer geluk, ze kunnen gebruikt worden rijke en heldere kleuren, en de donkere en tagarela huid, de rijkere moet de kleur. Speciale aandacht voor eigenaren van een donkere huid moeten kijken voor warme tinten variërend van licht perzik tot koffie bruin.

Haar kleur speelt ook een belangrijke rol. Dus, blonde schoonheden zijn het best geschikt zachte perzik, roze, paars, zelfs koraal en berry tinten. Roodharige meisjes zijn uitstekende terracotta en bruin, maar de eigenaren van donker haar, zoals altijd, waren meer geluk, ze kunnen kiezen uit een verscheidenheid van kleurschakeringen in aanvulling te fel.

Vergeet niet over de kleur van het oog, omdat, ongeacht hun kleur en schaduw om de keuze van de lipstick juist heel moeilijk is. Bruine ogen perfect gaan met de kleuren rood en bruin, blauw en grijze ogen beige en kersen kleur, maar groen ogen zijn meer expressieve op een terracotta achtergrond en oranje tinten.

De vorm van de lippen ook van invloed op de keuze van de kleuren. Indien de aard van de lippen zijn niet erg mollig, van de matte kleuren zijn het beste te geven, zou een meer passende lichte kleuren met de toevoeging van de moeder van de parel. U moet ook onthouden over lipgloss dat geeft volume.

En de eigenaren van mollige lippen over deze tool, is het het beste om te vergeten, ook heel voorzichtig zijn met het gebruik van felle kleuren, want het is alleen een beetje “overdaad schaadt” en het hele beeld wordt getransformeerd van een aantrekkelijk om te vulgair.

RICHTLIJN OVER DE GESCHIKTHEID

Te volgen van de mode trends, en streven ernaar om te voldoen aan het advies van stylisten en make-up artiesten hebben elke vrouw, maar de “mode” moet worden geschikt in een bepaalde situatie.

Voor de dagelijkse make-up is het beste gebruik van lichte tinten, dicht bij de natuurlijke, bijvoorbeeld, zacht roze en warm beige. Maar voor de avond make-up kunt u kiezen voor de kleuren meer verzadigd, kunt u gebruik maken van rode en zwarte kersen lippenstift.

De meest belangrijke ding om te focussen op één ding, op de lippen of ogen. Om alles helder en flitsende, kunt u eenvoudig een make-up in de ‘oorlog verf Indische”.

Hoe te kiezen van de kleur van de rode lippenstift en hoe om het te dragen, je nodig hebt om apart te praten en bij voorkeur met een professionele make-up artist. Rode lippenstift gaat goed met evening dress en casual pak als je meisje je een contrasterende uitstraling.

Als de buitenkant is niet bijzonder contrast, de rode lippenstift het beste is om alleen bij feestelijke evenementen en partijen.

KIES DE KLEUR IN DE WINKEL

Zelfs als je alles weet over hoe om te kiezen van de juiste kleur van de lipstick type en de huid, lippen, etc., onthoud altijd dat de kleur in de tube en op de lippen kan variëren. Niet alle vrouwen en niet altijd in de winkel heeft het vermogen en de wens om de tester op de lippen.

Dat is de reden waarom de meeste vrouwen de voorkeur aan de “verf” in de handen van een verscheidenheid van tinten van de lippenstiften totdat u “de ene”. Bovendien, om beter te zien van de schaduw van een lippenstift of een extra kleur, door toepassing van een kleine hoeveelheid op een wit vel papier.

Onnodig te zeggen dat tijdens het testen van de lippenstift moeten aandacht besteden aan de uniformiteit van de textuur en de geur. Zelfs de meest mooie en goed gekozen lippenstift zal niet geven u de mogelijkheid om zich onweerstaanbaar, als de smaak als de geur van oude ranzige olie. Dus wees niet verlegen om het te ruiken, te weten de vervaldatum.

De lippen zijn een van de meest aantrekkelijke delen van het gezicht, en de lipstick – dit is een tool die helpt om ze te sexy en aantrekkelijk of afstotend-lelijk. Dat is de reden waarom weten hoe om te kiezen lipstick kleur die u nodig hebt, elke vrouw.

Thema door Anders Norén