stijl

Hoe is het dragen van een Maxi rok zomer mode 10 ideeën

Neem een kijkje en kies zelf een stijlvolle look met een Maxi-rok voor de zomer van 2020.

Volgens stylisten, in 2020 in de mode vrouwelijkheid, romantiek en een druppel tederheid. Het is daarom niet verwonderlijk dat in plaats van de broek kwam in een mooie rok. In de mode van MIDI-rokken en Maxi. Lange rok in de zomer, plaats zowel in het bedrijfsleven als in het dagelijkse stijl. Trouwens, Maxi rok past perfect voor alle vrouwen, van welke hoogte, in tegenstelling tot MIDI, die kunnen worden netjes. En als in je garderobe is een Maxi rok, dan moet je weten hoe om het te dragen en blijven altijd in de trend.

Hoe draag Maxi rok in de zomer

How to wear a Maxi skirt summer fashion 10 ideasHow to wear a Maxi skirt summer fashion 10 ideasHow to wear a Maxi skirt summer fashion 10 ideasHow to wear a Maxi skirt summer fashion 10 ideas

Deze zomer stylisten bieden om aandacht te besteden aan de toppen. Lange rok in combinatie met de top ziet er heel licht en ultramodern. Ook proberen om te mengen met een lange rok met een t-shirt, lichte t-shirt, blouse, peplum of uit de schouder.

How to wear a Maxi skirt summer fashion 10 ideas

How to wear a Maxi skirt summer fashion 10 ideas

How to wear a Maxi skirt summer fashion 10 ideas How to wear a Maxi skirt summer fashion 10 ideas

Als schoenen perfecte sandalen, gladiatoren, pumps of ballerina ‘ s te laag gaan. Het is het beste om te kiezen van schoenen op een laag verplaatsen – in de eerste praktische, de tweede is erg stijlvol!

How to wear a Maxi skirt summer fashion 10 ideas How to wear a Maxi skirt summer fashion 10 ideas

Als je niet weet wat zak om te kiezen voor een Maxi rok, dan geven de voorkeur aan de klassieke schoudertas of rechthoekige tas met eco-leder. Als een aanvulling op de afbeelding, voeg de charmante en levendige hanger armbanden – wat je nodig hebt in de zomer!

Thema door Anders Norén