stijl

Hoe gebruik heren parfum en hoe om fouten te voorkomen?

Zoeken naar het perfecte parfum voor mannen een lange en pijnlijke omzwervingen, kunt u via de kortste route en kiezen voor de bestsellers. Een andere vraag – hoe te gebruiken deze geesten om ze zo lang mogelijk en volledig te onthullen hun geluid? Laten we gaan!

How to use mens perfume and how to avoid mistakes?

Waar van toepassing parfum

De meerderheid van de mannen toegepast parfum op je nek en zijn blij met dat. Denkt in grote lijnen – het menselijk lichaam heeft verschillende gebieden van de huid die goed reageert op de geesten. Dit is de plaats waar de voelbare pols — de warme huid, en van warmte, beter onthult de smaak:

    De pols;de elleboog;de hals en onder de oorlellen;de knie buigt (voor de meest wanhopige).

Net spray parfum op deze gebieden is niet voldoende. Er zijn een aantal belangrijke punten en regels rekening te houden in het proces van het toepassen van de geur niet te vertalen van de product tevergeefs:

Na het aanbrengen van een parfum liever RUB polsen samen om het Parfum beter is doorgedrongen tot in de huid. Daarbij is het niet de moeite waard – als gevolg van de wrijving geluid van de parfum verandert een beetje;de Smaken moet worden aangebracht op een schoon lichaam. Ideaal, direct na een douche;Als de smaak niet al te bestendig, dan op de top van die gebieden, waar het werd toegepast, kunt u een dun laagje vaseline. Ze zeggen dat het werkt;het Parfum kan toegepast worden op kleding, maar het is niet effectief. Het aroma is geopenbaard alleen bij contact met de huid, de geur laat een vlek op de stof, die is aangenaam genoeg is;er wordt aangenomen dat de haren hield de aroma ‘ s zijn zelfs beter dan leer. Maar wees voorzichtig – op basis van alcohol parfums kan schade toebrengen aan het haar. Het gebruik van de versies van parfums speciaal ontworpen voor haar. Maar als uw geest niet waardig van zo ‘ n lot, net spuit ze op de kam. Dus de smaak is subtiel verdeeld over het haar en zal geen schade aan uw manen;Tools die u kunt gebruiken voor verschillende delen van het lichaam (douchegel, aftershave, lotion, anti-transpirant, shampoo, douche gel), moeten voor een vergelijkbaar aanbod van smaken, en nog beter te worden van dezelfde cosmetische serie. Gelukkig, vandaag is niet een probleem.

How to use mens perfume and how to avoid mistakes?

Elke parfum in haar eigen tijd.

Dus, het gebruik van parfums en, waar van toepassing, duidelijk. Maar het ding is niet alle wijsheid in deze schijnbaar eenvoudige en alledaagse. De keuze en het gebruik van parfums is afhankelijk van de factor tijd. Onthul de geheimen van wanneer u parfum, om u goed en niet ziek.

De temperatuur van de lucht buiten het venster

Hoe warmer het buiten is, hoe sterker de waargenomen geur. Dus, in de zomer, het is niet nodig om de favoriete parfum van alle bestaande “trump” plekken op het lichaam – vermengd met het zweet, het kunnen geven van een compleet ander geluid. Soms zeer weerzinwekkend.

Seizoen

Vooral het gebruik van sommige soorten van geesten in de tijd van het jaar. In de winter kunt u veilig gebruik maken van houtachtige geur, die worden beschouwd als meer ernstig en streng en de zomer – als, zoals we hebben gezien, moeten we hard werken — gaan voor lichte citrus geuren.

Tijd van de dag

De bestaande etiquette gaat om een juiste selectie van de dosis van parfum. In de ochtend moet u geparfumeerde zwakker. Natuurlijk, als de avond zal een belangrijke gebeurtenis, een paar verse druppels parfum op de hals doet geen pijn. Maar worden gesmoord meerdere keren per dag is niet nodig. Niet te geloven? Vraag uw collega ‘ s of vrienden die met u delen de ruimte gedurende de dag.How to use mens perfume and how to avoid mistakes?

Het kiezen van de juiste parfum voor elke situatie

Uw positief imago in de ogen (en neus) van al diegenen met wie je in contact komt, hangt af van de geur. Dat is waarom het zo belangrijk is om te kiezen voor een geur die je niet teleurstellen. Echter, de parfum strijd is, die is perfect voor naar een nacht club, zou ongepast zijn in het kantoor.

Werk en studie optie

Wilt een goede indruk te maken op het werk of op de Universiteit? Kies geuren met een korte trein, die was alleen erg dichtbij. “SlatWall” smaak hangt af van de formule van de geur, en geen last gehad van een aantal geesten. Er zijn aroma ‘ s van loopback (wanneer u lang van de geur hangt in de lucht, zelfs nadat u links) en cocoavia (wanneer de geur klinkt alleen in de aanwezigheid van de transporteur en direct verdwijnt na zijn vertrek).

Voor werk en studie, de voorkeur moet worden gegeven aan de geesten of extracten die meer intiem klinkende en, door de manier waarop zijn het meest resistent tegen alle beschikbare opties van mannen parfum. Ter vergelijking, wc water voelen omgeving binnen een straal van 1,5-2 meter, als het niet meer is. Binnenshuis, waar mensen de hele dag, dit is ongepast.

Een date met een meisje

Geur voor de Datering moet zijn duivels sexy, en geassocieerd met mannelijkheid, dat is een feit. En hij moet helpen je zelfvertrouwen vergroten – dat is vooral van belang op de eerste date. Echter, goede smaken nooit kwaad, zelfs niet als het een diner met een geliefde met wie u verbonden bent maanden en jaren. Maar hoe kiest u uw parfum voor mooie ontmoetingen? Nou, ik moet om te experimenteren (en, misschien, om te vragen naar de mening van darling).

Wij bieden meerdere opties die al zijn gewaardeerd door niet een fair lady:

    La Nuit de l ‘homme van Yves Saint Laurent);Chergui (Serge Lutens);L’ eau d’issey pour Homme (Issey Miyake);Seksueel (Michel Germain);Echo (Davidoff);Meharees (L ‘ Erbolario).

De straat of club

Waterpijp roken en de sigaret rook nacht club zonder een heerlijke, persistent en interessante smaak niet doen, want hier moet je de dichtsbijzijnde dans en alle mogelijke schendingen van de persoonlijke ruimte of om een paar woorden met het mooie meisje aan de bar en zal het ook nooit. Voor partijen om te kiezen voor een geur met korte trein – laat hem voelen dat het object van belang.

Als je hebt om te reizen of lopen, dan kun je gerust kiezen voor een parfum met een lange, heerlijke lus die laten voorbijgangers draai je om en adem opnieuw en opnieuw. Aandacht te besteden aan producten die niet slijten in een half uur na het aanbrengen. Ervaren parfumeurs raden de volgende geuren die bij je zal blijven tot het einde van de dag of zelfs nog langer:

    Vetivert (Bourbon frans);Come Hell or High Water (Beaufort Londen);Sables (Annick Goutal);Homme Intense (Christian Dior), Le Man (Jean Paul Gaultier).

How to use mens perfume and how to avoid mistakes?

Hoe kies je een parfum de winter

De Winter is een tijd van gezellige bijeenkomsten met vrienden, plezier in het besneeuwde bos, familiefeesten en rustig ‘ s avonds door de kerstboom. Op koude dagen is de huid anders weerspiegelt de geur: de topnoot van het parfum duurt beter, en de perceptie van smaak is vervormd. Dat is de reden waarom vers en licht aroma ‘ s in het koude seizoen is niet de plaats – zij het geluid te warm en het is niet altijd nodig. Echter, in de winter, intuïtief men wil kiezen in de parfum winkels complexe, diepe, warme aroma ‘ s dat warme, zoals een sjaal van mohair.

Winter geur kunnen in serie worden geschakeld, dik en sterk genoeg is, dat je rekening moet houden als u een lange aanwezigheid in de kamer: de hitte en vochtigheid kunnen zetten in de smaak vallen.

De meest populaire ingrediënten in de winter geesten

Selectie van parfums voor de winter wordt gekenmerkt door een kruidige, houtachtige, sensuele opties. Deze eigenschappen zijn muskus, amber, sandelhout, mirre, wierook, patchouli — al die zware, aardse, zeer persistente stoffen die de smaak en bieden de duur en de warmte van het “geluid” van de geesten.

5 fouten bij het gebruik van parfum

Vaak niet alleen voor de beginners maar ook voor ervaren mannen niet weten hoe het te gebruiken parfums. Het analyseren van de belangrijkste fouten:

Te veel parfum

Hier is alles duidelijk. Als anderen verlegen uit de buurt van u, als een Spook, in plaats van de 1-3 “zilch” u heeft twee keer. Doe dat niet. Barmhartig zijn vrienden en collega ‘ s, zelfs als de parfum die je echt leuk. En de fles van het parfum zo een lange tijd zal duren. En u moet goed begrijpen bij het gebruik van parfum, en niet in de sportschool, bijvoorbeeld, kunt u volledig te voorkomen dat de geur van zweet.

Ondeskundige bewaring (opslag)

Het parfum heeft drie bittere vijanden — licht (en elektrisch), warmte en vochtigheid. Al deze factoren kunnen leiden tot snelle vernietiging van het parfum formule. Winkel geur weg uit alle mogelijke bronnen van licht en warmte – ideaal, op de kaptafel.

Het onderbreken van de smaken van de andere cosmetica

Douche gel met een sterke geur, krachtige deodorant, scheerzeep en andere producten voor het gezicht en het lichaam zijn vaak niet compatibel met uw parfum. In andere woorden, met alles in een keer, kunt u eenvoudig de overdracht van de parfum. Natuurlijk, niemand dwingt te wassen zeep – net meer goed na over de keuze die nemen ruimte in op een plank in de badkamer.

De mix van smaken

Er is bijvoorbeeld een beroep, het is een parfum speciale mixer van het hotel: deze man bezig met het mengen van verschillende geesten, en het verkrijgen van nieuwe vormen van parfum. Het mengen van smaken is een kunst, die niet zal tolereren amateurisme. Laat deze kwestie aan de deskundigen.

Wees niet beschaamd klassiekers

Selectie van parfums is groot vandaag. In een poging om op de top van een golf van kopers proberen om te kopen alleen nieuwe items, en van de klassieke voorbeelden van vergeten of zet ze in een geheim “home” – passie, die niet durven te dragen in het openbaar. En voor een goede reden! Deze geuren zoals klassieke muziek: het is onmogelijk om niet te weten, zij kunnen niet verzadigd worden, die ze nodig hebben om trots op te zijn.

How to use mens perfume and how to avoid mistakes?

Hier zijn de belangrijkste wijsheid, die zal u helpen bij het gebruik van parfum en zal helpen om relaties op te bouwen met anderen.

Thema door Anders Norén