make-up

Hoe epileer je wenkbrauwen

How to pluck eyebrows

Lelijk, rommelige wenkbrauwen kan verpesten de mooiste make-up. Verzorgde wenkbrauwen, make-up, het kiezen van de juiste make-up palet maak de ogen meer expressief. Om de wenkbrauwen de gewenste vorm, moet u kiezen van de juiste vorm. Veel vrouwen, vooral jonge meisjes, zijn vaak de vraag gesteld hoe het plukken wenkbrauwen. Kunt u adviseren eerst de tijd om het te doen in de salon. Een professionele styliste helpt u met het kiezen van de juiste vorm die geschikt is voor uw type van de persoon die u zal adviseren op het verwijderen van lichte gebreken in het uiterlijk met de correctie van de wenkbrauwen, griste ze efficiënt. Na de correctie van de wenkbrauwen met het plukken worden de ogen meer helder, open, en het gezicht krijgt een bepaalde expressie en charme. Dan kan in de toekomst, zul je gewoon volgen de vorm van de wenkbrauwen, periodiek onafhankelijk visibily groeiende haren.

Maar je kunt het ook doen op hun eigen en niet naar de salon. Genoeg om te weten hoe goed en zorgvuldig tweeze de wenkbrauwen in overeenstemming met de aard van de persoon. Uw imago verbeterd kan worden in de voorkant van de spiegel, zittend op een favoriete kaptafel.

Als je gaat om het thuis doen, het is zeer belangrijk om te kiezen van de juiste tool. Om goed en mooi te plukken wenkbrauwen, het gebruik van een pincet met schuine kanten. Bovendien moet worden ontsmet om niet te besmetten. Ook de juiste wenkbrauwen epileren betreft de verdere verwerking van de huid lotion die verlicht ontsteking.

Houd er rekening mee dat het uitvoeren van alle procedures nodig voor het aanbrengen van make-up. Iedere vrouw weet hoe het plukken wenkbrauwen, juist die, anders is het “werken” van irritatie van de huid.

In principe, de wetenschap is niet ingewikkeld. Moet alleen weten sommige details en leren van verschillende trucs van dit bedrijf. Natuurlijk, moet u eerst bepalen de vorm van de wenkbrauwen. En hier is iets voor beginners en is een onmogelijke taak. Maar wanhoop niet. In feite, niets ingewikkeld over. Een beetje oefenen, zult u precies weten hoe epileer je wenkbrauwen, je kunt het zonder problemen.

En nu, laten we overgaan tot de subtiliteiten, waarvoor u zich moet richten.
How to pluck eyebrows

Het vinden van de perfecte vorm

Met behulp van een kleine wenkbrauw correctie kan voor een paar seconden om een prachtig resultaat. Het belangrijkste is om te bepalen uw gezicht type. En dan kun je overgaan tot de correctie van hun uiterlijk, wysipad wenkbrauw van de gewenste vorm. De voorbeelden van beroemdheden, beschouwen we verschillende vorm van het gezicht en wenkbrauwen, ze zijn perfect.

Vierkant gezicht, bijvoorbeeld, kan worden verminderd als goed en zorgvuldig tweeze de wenkbrauwen om ze licht afgerond. Megan Fox — dit is een levend voorbeeld van deze optie. Wenkbrauwen maken een persoon met een ronde, iets sexy. Als je door de natuur, zoals de contour van het gezicht, maar wenkbrauwen zijn recht of puntige, krijgen ze gecorrigeerd. Kam de wenkbrauw naar beneden en lopen langs de pincet aan de top van het. Vervolgens kam het uit de bodem en te verwijderen, nu aan de onderkant van de haren. Als wenkbrauwen door de natuur rond is, hoeft slechts één keer per week te plukken van de groeiende haren om ze in perfecte conditie. Vergissing voor een dergelijke vorm van het gezicht is te trekken uit een duidelijke rechte lijn van de wenkbrauwen. Het gewicht van het onderste deel van het gezicht.

Ovale, enigszins langwerpig gezicht, met zachte lijnen van de jukbeenderen en kaak. Voor deze vorm is het meest sexy zal heel lang wenkbrauwen, de uiteinden zijn iets verlaagd. Een goed voorbeeld voor u in dit geval, het gezicht van Emily blunt. Om de juiste lengte, neem een potlood of een liniaal en trek een denkbeeldige lijn vanaf de vleugel van de neus door het buitenste punt van het oog naar de wenkbrauw. Als uw wenkbrauwen kort zijn, trek ze met een potlood dat is een nuance lichter dan de toon van het haar. Wanneer de donkere kleur wenkbrauw potlood zou er onnatuurlijk. Als ze te lang zijn, moet u epileer de haartjes die verder gaan dan de perfecte vorm, en dan tot poeder is een plek om te verbergen dat de roodheid. Voor vrouwen met deze vorm van het gezicht is het onmogelijk om te doen zorgvuldig getekende wenkbrauwen met een knik – ze visueel het verlengen van het gezicht.

Als je een hartvormig gezicht, zoals Ali Larter, waar de breedte van de wangen en het voorhoofd zijn bijna hetzelfde, spitse kin en uitgesproken, is het het beste voor u is dik en kort wenkbrauwen. Zij dragen bij aan de balans tussen het onderste en het bovenste deel van het gezicht. Wenkbrauwen mogen niet te breed, maar dik genoeg om te compenseren voor de puntige kin. Wenkbrauw moet eindigen boven de buitenste hoek van je oog, je hoeft alleen maar te plukken extra haren op de neus en op de uiteinden. Als de wenkbrauw is zeer dik, satteliet haren omhoog en knip met een schaar de uiteinden. Daarna kam je wenkbrauwen door middel van de haargroei en het toepassen van een heldere gel dan zullen ze een meer zorgvuldige blik.

Rond gezicht bij de breedte van het gezicht bijna gelijk is aan de lengte, en de kin rond en zacht, als Jennifer Goodwin. De ideale vorm voor een dergelijke wenkbrauw – goed-gedefinieerde, gebogen. In dit geval, de persoon die er meer goed onderhouden, des te hoger de hoek van de wenkbrauwen. Echter, hun pauze moet direct boven de buitenste rand van de iris. Vanaf deze plaats tot het einde, je moet het uitvoeren van het plukken wenkbrauwen, totdat de haren niet vast te lijken op iets van een vinkje of een omgekeerde V. Als wenkbrauwen zijn van nature directe, ze moeten geborsteld worden in opwaartse richting naar het midden, en onder de wenkbrauw breng een witte schaduw te wijten aan het feit dat ze worden aangetrokken door het licht, zal het produceren van een visueel aantrekkelijke arch.

Hoe epileer je wenkbrauwen

Na het definiëren van de vorm, kunt u beginnen om wenkbrauwen in orde is. Voor het plukken van toepassing op de huid om hen heen een beetje oogcrème en laat het tien minuten. Vervolgens katoenen pad voor het verwijderen van overtollige crème en het reinigen van de huid met alcohol gebaseerde lotion. Dan is een speciale borstel kam je wenkbrauwen en trekken hun contouren. Gebruik een contrasterende potlood. Nu, grijpen de haren dichter bij de wortel trekken uit hun scherpe beweging in de richting van de groei. Onder de huid is minder getraumatiseerd, iets houd het uit de tweede hand. Epileer de haartjes één voor één, probeer dan niet om het proces te versnellen, het grijpen van een aantal in een keer – dit kan schade toebrengen aan de huid. Na de procedure, desinfecteren ontstoken huid lotion, vervolgens met een verzachtende crème.

Nu dat je weet hoe je bepalen de vorm van de wenkbrauwen en te begrijpen hoe het proces van het plukken, kunt u proberen jezelf te geven, je wenkbrauwen de gewenste vorm in overeenstemming met alle regels en hun eigen smaak. Toon geduld en je zal blij zijn met je nieuwe look.

Weten hoe goed het plukken wenkbrauwen, zult u in staat om te veranderen, om nieuwe beelden te creëren en om altijd in een goede onvoorspelbaar. Dus ik adviseer u om de nodige aandacht te besteden aan de bovengenoemde tips, ze werken.

Thema door Anders Norén