kapsels

Hoe een opspringende op kort haar

Elke vrouw, in het bijzonder eigenaren van zeldzame en dun haar wilt hebben, weelderige haren. Dit kan worden bereikt door een vlies, die verandert de vorm, het toevoegen van een element van de plechtigheid. Deze installatie methode is ideaal voor eigenaren van fijne en dunne draden. Maar het is om voorzichtig om beschadiging van de haarstructuur. Eenvoudige en natuurlijke fleece zal het toevoegen van een vrouw van buitengewone charme en originaliteit van het beeld.

Voordelen van kapsels met fleece aan de basis van kort haar

Als je haar lang is, maak dan een drie-dimensionale haar is niet een probleem, maar vaak hebben vrouwen kort geknipt haar. De redenen zijn legio: split of droge uiteinden van de strengen verzwakt door verven of gewoon een verandering van het beeld. Maar de winnaar van het korte haar geloven dat haar beschikbaar is. Voeg volume mogelijk in deze gevallen.

Styling kort haar is meestal verlaagd tot het drogen en het geven van een klein bedrag met een Haardroger, evenals het ontwerp van de uiteinden Omkrullen. Maar als je meer opspringende, het haar zal u verrassen.

Het is noodzakelijk om te overwegen een belangrijk punt, en is het een manier om de stijl van uw haar? Het hangt allemaal af van de naleving van de regels en de moeite. Te grote ijver in de uitvoering van dergelijke styling kan schade aan uw strengen. Ook het instrument.

How to do a bouffant on short hair

Van het hoofd van de kapsels voor kort haar perfect zijn:

    voor het dagelijkse werk; business diner; gaat naar het theater of een concert; romantisch; feestelijke gebeurtenissen.

How to do a bouffant on short hair

In de uitvoering van het stapelen veroorzaakt geen schade aan de strengen volgen de regels:

    Het haar moet schoon en droog zijn. Zelfs licht vochtige elementen kunnen worden beschadigd door de mechanische actie, omdat op dit punt, de haar schubben open, waardoor de krullen zijn het meest kwetsbaar. Styling producten gewicht krullen, waarom er geen misbruik van. Beter om niet te slapen, elke dag, het zal leiden tot het breken van het haar, verlies van Glans. De vacht is niet actief op de uiteinden van de strengen, anders zullen ze splitsen. Retraite 5-7 cm van de rand. Beweging als necesitaria strengen beter te doen verlopen, zonder schokken, krult sterk en niet te vertragen.

De volgorde van de vacht: een stap-voor-stap gids van pony naar de top

Hoe maak je een opspringende? Te doen het kapsel gebaseerd fleece zal elke vrouw in huis. Haar pre-wash, dit geeft de strengen van de nodige lichtheid. Op de vochtige krullen van toepassing de styling product (mousse of schuim). Wind kleine stukken van haar meer dan een ronde borstel (een ronde borstel) en gedroogd met een Föhn. Zo lift de krullen op de wortels. De gedroogde strengen krullen aan de uiteinden van de elektrische tang. Als het haar is dik, de strengen aan de bovenkant vast met een klem. Eerste, krullen de onderkant van haar, en dan die beveiligd. Maar als de master-Bob, dit is niet nodig.

How to do a bouffant on short hair

Ga direct naar de implementatie van het NAP. Pony doen aan het eind, zo lang als het geïsoleerd wordt en, indien nodig, oplossen.

Start van de top. Beter laat de bovenkant strand, ze zou later cover kam krullen, dat geeft de styling voor een natuurlijke look. Met behulp van kammen is consequent doen van de vacht op een aparte kleine strengen. De voortstuwing wordt bereikt van de uiteinden van de koorden van de wortels. Vermijd plotselinge bewegingen, het zal leiden tot schade aan de schubben van het haar. Probeer niet om de opspringende uit de gehele lengte van het strand. Mentaal verdeel het haar in drie zones. Begin met de tips, ga dan naar het midden en het einde necesite op de wortels. Als het haar is te dik, het is redelijk backcomb alleen de kroon.

How to do a bouffant on short hair

Vervolgens doorgeven aan de stoffelijke deel. Door het opleggen over het hoofd, het repareren van de te schilderen. Borstel voorzichtig glad op de bovenste laag, het bereiken van het gewenste volume en vorm. Maar probeer niet te kammen de krullen, kunt u het beschadigen van hun structuur. Nu kunt u het doen van een pony. Bereiden zoals gewenst en bestrooi met vernis. Kapsel klaar is, kunt u een lint of een hoofdband, voor de vorming van de stijl van de 60-er jaren.

Fashion tips: voor rechte en krullend haar

How to do a bouffant on short hair

De bouffant geeft je haar een lift en volume, maar je nodig hebt om goed te gebruiken.

    Dames met ronde gezicht is beter doorkambaar de krullen op de wortels. Dit wordt visueel langer het gezicht ovaal. Eigenaren van een vierkant gezicht stylisten raden het verhogen van het hele haar. Vrouwen met een driehoekige vorm van het gezicht is het beter uit te voeren bouffant alleen op de tips die visueel vouw het onderste deel van het gezicht. En de eigenaren van de ovale gezichtsvorm past bij elk type van fleece. Terloops gemaakt van een vlies zal niet geschikt zijn voor elke dame, maar voegt wat charme. Ga nooit slapen met fleece, dit zal leiden tot het breken van het haar. Als de strengen zijn niet vast vernis, het is genoeg te kammen. De toegepaste lak is het beter om te wassen. Het doen van styling, zeker rekening houden met de conditie van de strengen. Als ze verzwakt, is het voldoende om de lift en bevestig de krullen op de wortels.

Thema door Anders Norén