fashion

Hoe draag geruite broek te onnavolgbare (16 foto ‘ s)

Print de cel is niet zo eenvoudig als het lijkt. De kooi is mooi en elegant, maar de verkeerde combinatie kan benadrukken en de nadelen te maken op de ouderwetse manier of het toevoegen van een paar extra jaren. Geruite broek moet overeenkomen met de juiste kleding, om te kijken stijlvol en elegant.

How to wear plaid pants to be inimitable (16 photos)

Eerst moet je kiezen voor een trendy kooi. Variaties van het modehuis te bieden hebben is een grote set. Is een cel “een gans pad” en is zeer vergelijkbaar met haar Pepita, kooi Vichy, helder rood kooi tartan, blauw-groene edele tartan, kooi modehuis Burberry monochrome blikken, lichte zomer Madras kooi, elegant en ingetogen cel tattersol en andere cellen die gewoon niet passen in de klassieke definitie.

How to wear plaid pants to be inimitable (16 photos)

Plaid kunnen verschillend model van de broek: classic skinny, chino ‘ s, bananen, fakkels, en anderen. Afhankelijk van de stijl van de broek die u moet selecteren voor een perfecte combinatie met de geruite broek.

How to wear plaid pants to be inimitable (16 photos)

Wat te dragen met geruite broeken?

Onder de casual broek Rechte snede, skinnybananen. Deze broek kan gedragen worden met shirts, truien, truien en blouses. Bij voorkeur, het palet van de cellen en het bovenste deel van de afbeelding gelijk was, dus de look zal meer harmonieus.

How to wear plaid pants to be inimitable (16 photos)

Stylisten raden met de geruite broek te maken van multi-gelaagde beelden, het dragen van een t-shirt, blazer, colbert of jas. Voor een ongedwongen en ontspannen foto ‘ s, het is beter om een Glen plaid. De zomer zal de werkelijke kooi van pastel kleuren in combinatie met wit.

How to wear plaid pants to be inimitable (16 photos)

Voor grote broek Palazzo of culottes, kunt u licht, contrast en grote plein. Draag deze broek met t-shirts en blouses, interessante knippen en details alleen het versieren van de afbeelding. Schoenen onder een boog nodig hebt om te kiezen op de hiel. Deze broek aan de grond zal een vrouwelijke figuur elegant en visueel te verbeteren groei.

How to wear plaid pants to be inimitable (16 photos)How to wear plaid pants to be inimitable (16 photos)

Voor een zakelijke stijl aan te passen en klassieke rechte Broek met pijlen. Ze kunnen ook worden gecombineerd met blouses en shirts. Stijlvol kijken deuce geruite broek en vest, voor retro-zakelijke stijl. De kooi kan het broekpak, de afbeelding zal altijd worden geproduceerd. Je moet kijken naar de huidige modellen van het hoge taille broek. De jas voorzien van deze broek is het beter om te pick-up bijgesneden.

Thema door Anders Norén