stijl

Hoe draag een sjaal op het hoofd – hoe om te kijken stijlvol

How to wear scarf on head – how to look stylishGrijze massa van verveeld en bijna dezelfde hoeden, moedig duwt komt uit het verleden – zakdoek. De laatste mode trend van dit seizoen, begon hij te proeven van de vele vertegenwoordigers van de vrouwelijke helft. Perfect gewone zakdoek, die velen beschouwen als een relikwie van het verleden, kan de afbeelding vrouwen zijn mysterieus, elegant en sexy.

Hoe stijlvol bind een sjaal op je hoofd

Aristocratische Hollywood
How to wear scarf on head – how to look stylishDeze eenvoudige en snelle techniek van het binden van een sjaal voegt vrouwelijkheid en verfijning. Vereniging met Hollywood-sterren zal u toelaten om te voelen als een beroemdheid. Zonnebrillen zijn een perfecte aanvulling op het beeld van elegantie. Het maken van een sjaal van Hollywood is in een handomdraai:

    Vouw de sjaal in de helft om een driehoek te maken; gooien van het hoofd tot aan de uiteinden van de sjaal hangen; neem het over van de tips en het oversteken van onder de kin, een gelijkspel in een knoop achter in de nek.

Actief “Piraten”
How to wear scarf on head – how to look stylishDe naam van de techniek geeft het volledige definitie: makkelijk, leuk, licht gevoel in het hoofd, activiteit en vrijheid. Dit beeld is perfect voor een actieve vakantie, Wandelen en zelfs voor een date.

    Gevouwen in een driehoek sjaal op het hoofd, de uiteinden naar beneden hangen, en de voorste rand van het overdekte voorhoofd; neem de zakdoek door de tips en zet ze achter uw hoofd, podrachivala rand van de zakdoek en bind in een knoop.

Veelzijdig en comfortabel “Hoofdband”
How to wear scarf on head – how to look stylishDeze methode is enigszins vergelijkbaar met de Hoop in het uiterlijk en in doel. Hij voegt het aandeel van het gemak, de eenvoud en de koketterie. Bind het op je hoofd op enige wijze, overweeg dan een van deze:

    Leg de sjaal precies, wikkel om het midden van de twee tegenover elkaar liggende hoeken en sla de sjaal om de gewenste breedte; zet je sjaal over je hoofd en trek de uiteinden naar voren zodat de sjaal bedekt de oren; knoop de uiteinden in een knoop boven het voorhoofd, en plooi de uiteinden over de rand van de zakdoek.

Elegante “Tulband”
How to wear scarf on head – how to look stylishHet motto van deze afbeelding is de originaliteit en excentriciteit. Er zijn vele variaties op het thema van koppelverkoop. De kern van het probleem volledig te dekken van de hoofddoek en het maakt niet uit in welke richting, vanaf de achterhoofdsknobbel tot de frontale kwab of Vice versa. Het belangrijkste ding hier mooi te bind de uiteinden aan de voorzijde in een boog of een simpele knoop met een zakdoek verscholen onder randen aan de zijkant in een knoop met losse randen, of de andere optie, die, op aanwijzing van uw verbeelding.

Hoe te kiezen voor een sjaal

De keuze sjaal in de eerste plaats afhankelijk van het seizoen. Voor de herfst en de lente, de tijd van het jaar is het perfecte warme en dikke sjaals of sjaals. De Winter van essentieel belang zal zijn de sjaals van kasjmier, Angora, wol, en in de zomer zal het vernieuwen van de manier waarop de zakdoeken van katoen, zijde, chiffon en andere natuurlijke stoffen.
Als het seizoen speelt een primaire rol, de keuze is afhankelijk van uw afbeelding en het type van kleding.

Een warme sjaal op het hoofd: wat zijn ze?

How to wear scarf on head – how to look stylishEen verscheidenheid van texturen, stoffen, patronen, motieven, kleuren bemoeilijken de keuze, na alle, die weten hoe zich te gedragen zoals een sjaal in de toekomst. Dus laten we eens kijken naar de eigenschappen van een aantal van hen:

Wollen sjaals. Wol producten hebben een uitstekende warming-vermogen, stevigheid, zachtheid en weerstand van de vezels in te storten. Versier de sjaals, meestal van zijde franje, vol figuur of bont. Het enige nadeel – splitst de huid. Cashmere shawls. Warm, zacht, gemaakt van de ondervacht van de Alpine geiten kasjmier sjaals zijn van hoge waarde. Vanwege de complexiteit van het verwerken van het materiaal, en met een groot verbruik in de vervaardiging van een zakdoek. Geen jeukende en na het wassen zijn vorm behoudt. Bont sjaals. Warme, zachte uitstraling van de sjaal, maar ze vereisen een zorgvuldige onderhoud. Wassen zonder het gebruik van chemicaliën. Bij het drogen van de sjaal, het is belangrijk om regelmatig te kammen of te schudden om de vlokken niet aan elkaar blijven plakken en herstellen van de oorspronkelijke positie. How to wear scarf on head – how to look stylishOoit wilde kopen sjaal Snood?

Ik weet niet wat er op de rode jas? In Dit artikel leer je alle geheimen en de rode jas zal een onmisbaar item in je kledingkast.

Wat te dragen met een sjaal op het hoofd? Hoe mooi uitzien?

In onze progressieve tijd, iedereen probeert zich te onderscheiden van de grijze menigte op en challenge mode. Dus, heb je een oplossing voor het combineren van kleding met hoofddoek of sjaal. Misschien is uw versie zal succesvol en trend. Maar als we kijken naar de combinatie van de stijl, dan zijn er een paar punten:

    Draag geen bont onder de vacht. U zal alle oproepen van het bos “beer” en de afbeelding verliest verfijning. Onder de rijke vacht beter geschikt om een wol of kasjmier sjaal; proberen aan te passen van kleding en accessoires in bijpassende kleuren; draag geen patroon patroon sjaal onder een jas. Het is op zijn minst lelijk, en een maximum van slechte smaak. Het maken van een patroon accent op één van de items, of een jas of sjaal. En het tweede element Express normaal; overweeg koppelverkoop methode en de stijl van de jurk, de gedachte van u die op deze dag.

[opmerking]Is precies dezelfde sjaal, kan een lady ‘ s ornament, en voor de tweede onnodige en heeft een nadelige invloed op het uiterlijk element.[/opmerking]Ook Moet aandacht besteden aan je uiterlijk:

    Door de natuur mollige jonge dames niet volledig verbergen van het haar onder een sjaal, met de nadruk nog meer de ronding. Knoop de sjaal zodat de krullen omlijst het gezicht, verstopt onder een nadeel van het geven van een bleke persoon die de kleuren dragen van sjaals in vrolijke kleuren; roze-cheeked schoonheden moeten dragen meer koele kleuren van de sjaals, zo niet op te geven voor extra lichtinval op het gezicht; roodharige meisjes is het raadzaam om te dragen van de hoofddoek rustige en koele kleuren en tinten.

Jas met sjaal op het hoofd hoe te combineren?

How to wear scarf on head – how to look stylishDe beste optie is van alle tijden en volkeren blijft een mooie jas en sjaal op het hoofd. Deze klassieke stijl is altijd in de mode, ongeacht hoe oud je bent. Bij het combineren van rekening moet houden met de regel van patronen en kleuren.

Als we in de herfst of de lente buiten, u kunt dragen lichtgewicht patroon of Lacy sjaals. Ze versieren u, en uw beeld zal sieren in het rond.

De sjaal is mooi, vrouwelijk, verfijnd en verrassend. Wees niet bang om te experimenteren met het uiterlijk, in het bijzonder die in dit experiment is bijna altijd succesvol. Stel het niet uit de sjaal in de rug omdat het stereotype van beperkingen. Misschien was dit onderdeel van de garderobe is in staat om een hoogtepunt in uw stijl, waarbij de nadruk die inherent zijn alleen in je persoonlijkheid en helderheid.

Thema door Anders Norén