stijl

Hoe draag bont deze winter

Gekleurde vacht is een van de meest populaire materialen voor dit seizoen. Op de rokken en mouwen, schoenen en accessoires van ontwerpers als streden in vindingrijkheid, het plaatsen van bont decoraties op de meest onverwachte plaatsen, en niet te vergeten de verscheidenheid van de bovenkleding van de vacht. Als je niet kan veroorloven een bontjas, geen probleem! Alternatieve opties zijn er in overvloed, dus uit de mode draad, u zal niet worden kicking! Wij bieden u een verzameling van onze beelden en geïnspireerd te worden door degenen die zouden worden recht voor je.

“En mijn oren pijn doen?”

How to wear fur this winter How to wear fur this winter How to wear fur this winter How to wear fur this winterHow to wear fur this winter

Terwijl sommige ontwerpers zijn teruggekeerd naar hun collectie van bontjassen in de jaren ‘ 70, anderen zijn actief betrokken in de experimentele inrichting, accessoires en sieraden, van sjaals en hoeden, oorbellen en armbanden. Het nemen van een bont handtas bij Prada en het dragen van een “bont” oorbellen, misschien een paar keer hoor je de vraag: “don’ t klimmen?” Echter, dit seizoen zeker van kunt zijn: het meer van de vacht, hoe beter!

Bontjassen zijn verschillende…

How to wear fur this winterHow to wear fur this winterHow to wear fur this winter How to wear fur this winterHow to wear fur this winterHow to wear fur this winter

De verscheidenheid van kleding van bont of met de elementen opgenomen in de totale samenstelling, dit seizoen is zo groot dat het vinden van een geschikte variant zal niet makkelijk worden. Niet alleen stijlvol en betrokken, maar ook zeer warme bontjassen geschikt voor de dagelijkse casual-boog toe, en tot meer formele evenementen. Tijdens het selecteren van een jas of een jas met bont manchetten of toepassingen van extreme kleuren, dan geeft u aan de afbeelding van een karakteristieke handschrift.

Bigfoot

How to wear fur this winter

How to wear fur this winter How to wear fur this winter

En toch weer in de mode alle de geliefde bont schoenen. Het kiezen van een paar Slippers van bont of laarzen, kunt u rekenen op comfort, warmte en comfort. Deze schoenen zijn geschikt voor het najaar en de vroege winter. Let op!

Thema door Anders Norén