stijl

Hoe combineer de broek met jasje: 13 leuke ideeën

Korte broek met een jasje…Sommige mensen denken dat deze twee artikel van kleding onverenigbaar zijn, maar in de praktijk, het is verkeerd te denken. Deskundigen op één stem verklaren dat de broek met de jas is niet alleen mogelijk, maar ook nodig. Het beeld wordt dus meer stijlvolle, interessant en modern. Als je het vergelijkt met de afbeelding op de plaats waar het meisje verschijnt voor het publiek gewoon in t-shirt en korte broek dat waar dezelfde ui, gekruid met een jasje of blazer, natuurlijk, een dame zou kiezen voor de tweede optie.

How to combine the shorts with jacket: 13 great ideasHow to combine the shorts with jacket: 13 great ideas

Hoe combineer de broek met jasje: goede ideeën voor de zomer

In de praktijk blijkt, met de korte broek en de jas kan een erg stijlvolle en interessante sets. U kunt altijd contact opnemen met de meest geschikte combinatie. In dit geval is het voldoende om een afbeelding toevoegen met de korte broek en het jasje effen kleur t-shirt of topje. Van de accessoires die u kunt gebruik maken van de bag aan een ketting of een stijlvolle envelop clutch. En de perfecte schoenen in deze set sneakers, sneakers, espadrilles, van muildieren of zelfs schoenen die zal helpen om uw benen aantrekkelijker.

How to combine the shorts with jacket: 13 great ideasHow to combine the shorts with jacket: 13 great ideas

How to combine the shorts with jacket: 13 great ideas How to combine the shorts with jacket: 13 great ideas

Als u wilt om meer strikte en zelfs ensemble, kunt u een beroep doen op de vrouwelijke pak met korte broek. De laatste ziet er erg indrukwekkend uit en is een uitstekende oplossing is voor de zomer. In dit kostuum zal je niet warm en naast, dan is dit pak ziet er geweldig skinny en de weelderige meisjes. Deskundigen, op zijn beurt, stel dan voor om te kiezen voor lichte modellen van vrouwen pakken met korte broek, die met succes kan een aanvulling op een gewone blouse, bijvoorbeeld wit. Te voet is het beter om te dragen schoenen of sandalen met een hak, en een hand te nemen strikte tas.

How to combine the shorts with jacket: 13 great ideas

How to combine the shorts with jacket: 13 great ideas

How to combine the shorts with jacket: 13 great ideas

Prachtige beelden die u kunt krijgen, als je naar denim shorts. Het is de laatste is ongelooflijk veelzijdig en ziet er geweldig gecombineerd met een blazer of jasje oversized. Afbeelding toevoegen in dit geval kunt u leien, stijlvolle, muildieren, Slippers, schoenen, sandalen of klompen. Daarnaast niet bang te zijn in de manier waarop met korte broek en een jas te gebruiken accessoires zoals de riem, modieuze hoed, bijvoorbeeld, van Theodore, evenals een mooie tas of clutch.

How to combine the shorts with jacket: 13 great ideasHow to combine the shorts with jacket: 13 great ideasHow to combine the shorts with jacket: 13 great ideasHow to combine the shorts with jacket: 13 great ideas

Thema door Anders Norén