fashion

Hippe trouwjurken 2020

Een bruiloft is een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van elke persoon, in het bijzonder meisjes. Ieder meisje een jeugddroom om te dragen de meest mooie bruiloft jurk. En wanneer komt eindelijk de tijd om te kiezen van de jurk, de ogen slechts het uitvoeren van een verscheidenheid van ontwerpen en modellen/

Als op de catwalks, in de bruiloft mode met elk nieuw seizoen, trends veranderen. Wat is in de mode en wat de trends geproduceerd, de bruiden van het wereldberoemde ontwerpers van bruiloft kleding, leer je van ons artikel.

Natuurlijk, de jurk is de belangrijkste, maar niet alleen voor de volledige afbeelding. Het is ook zeer belangrijk om te kiezen voor een Elegante bruiloft schoenen het perfecte Kapsel , Manicure en make-up.

1.Lace

Waarschijnlijk moeilijk voor te stellen dat je trouwjurk zonder de kant. Dus besloten de ontwerpers niet de gebruikelijke klassieke tradities en raden om te kiezen voor lange toga ‘ s van delicaat kant.

Fashionable wedding dresses 2020Monique LhuillieFashionable wedding dresses 2020Elie Saab

2.Open schouders

Jurkje met open schouders is altijd zeer vrouwelijk en sexy. Maar als deze bruiloft jurk, erg mooi en zacht. Mooie a-lijn blote schouder als door een ongeval valt de dunne sluier — deze outfit zal zeer effectief zijn.

Fashionable wedding dresses 2020Tadashi ShojiFashionable wedding dresses 2020Monique Lhuillie

3.A-lijn

Een andere ongewone wedding dress trend — de a-lijn jurk. We hebben geleerd dat de a-lijn is perfect voor tops of badpakken, maar in 2020, de ontwerpers gepresenteerd modellen van deze jurken. Deze stijl is geschikt voor meisjes met kleine delicate schouders. Als uw type figuur met brede schouders, dit ontwerp moeten worden verlaten.

Fashionable wedding dresses 2020Julie vino

4.Cocktail

Korte of cocktail jurk heeft ook lang de plaats ingenomen van de gebruikelijke klassiekers. Nu veel meisjes kiezen voor short-cut jurken voor haar huwelijk met de verwachting draag deze jurk in de toekomst. Trouwens, als Je een bruiloft in het hete seizoen, deze jurken zijn op meer handig en comfortabel.

Fashionable wedding dresses 2020Viktor & RolfFashionable wedding dresses 2020Carolina HerreraFashionable wedding dresses 2020Carolina HerreraFashionable wedding dresses 2020Alexandra Grecco

5.Vissen

Heeft lange tijd geliefd bij veel meisjes stijl van de bruidsjurk is een vis-of, zoals het wordt genoemd, de zeemeermin. Deze stijl is een win-win voor elegante hoge meisjes, als gunstig accentueren al je mooie rondingen van het lichaam.

Fashionable wedding dresses 2020BERTAFashionable wedding dresses 2020BERTA

6.De geur

Trouwjurken met de geur van een andere recente trend in de bruidsmode wereld. Deze stijlen van jurken is een beetje ver van klassieke modellen, waaraan we gewend zijn, maar door te kiezen voor een dergelijke jurk voor uw bruiloft, u zal zeker worden herinnerd voor uw gasten.

Fashionable wedding dresses 2020BERTAFashionable wedding dresses 2020Elie Saab

7.Open rug

Jurken met een open rug is altijd erg verleidelijk en mooi. Dit ontwerp is vooral geschikt voor formele sociale evenementen. Dus als je wilt voelen als een classy dame, die ik u adviseren om te kiezen voor een jurk met een open rug, zeker nu het is absoluut een trend.

Fashionable wedding dresses 2020BERTAFashionable wedding dresses 2020Carolina Herrera

9.Kostuums

Bruiloft bij u past — een must-have voor elke bruiloft collectie. Maar dit jaar ontwerpers bieden om te kiezen voor een bruiloft jumpsuit. Ontwerp divers: van eenvoudige, beknopte en elegante, versierd met kantwerk en andere accessoires. Fashionable wedding dresses 2020 Fashionable wedding dresses 2020

Fashionable wedding dresses 2020Carolina HerreraFashionable wedding dresses 2020Lela RoseFashionable wedding dresses 2020Tadashi Shoji

10.Kleur

Wereldberoemde ontwerper van de bruiloft mode Vera Wang dit jaar aangeboden een zeer moedige beslissing, namelijk gekleurde trouwjurken. De ontwerper besloten om af te wijken van de gebruikelijke witte klassiekers en gepresenteerd in het originele kleurenpalet.

Fashionable wedding dresses 2020Vera WangFashionable wedding dresses 2020Vera WangFashionable wedding dresses 2020Vera WangFashionable wedding dresses 2020Vera WangFashionable wedding dresses 2020Vera Wang ‘sFashionable wedding dresses 2020Vera Wang’ s

10.Strengheid

In de collecties van vele bruiloft ontwerpers je vindt hier jurken, het ontwerp van die niet is gebruikt, heeft extra decoratie in de vorm van kant, stenen of kralen. Modellen jurk eenvoudige, maar zeer elegante draperieën en door de textuur van de stoffen.

Fashionable wedding dresses 2020Elie SaabFashionable wedding dresses 2020, Oscar de la RentaFashionable wedding dresses 2020Carolina Herrera

Ten slotte bieden wij U een selectie van foto ‘ s van de meest trendy trouwjurken 2020.

Fashionable wedding dresses 2020Tadashi ShojiFashionable wedding dresses 2020Tadashi ShojiFashionable wedding dresses 2020Monique LhuillieFashionable wedding dresses 2020Naama & Anat ‘ sFashionable wedding dresses 2020van Oscar de la RentaFashionable wedding dresses 2020Monique LhuillieFashionable wedding dresses 2020Lela RoseFashionable wedding dresses 2020La PetraFashionable wedding dresses 2020Julie vino,Fashionable wedding dresses 2020Julie vino,Fashionable wedding dresses 2020Julie vinoFashionable wedding dresses 2020Elie SaabFashionable wedding dresses 2020Dana HarelFashionable wedding dresses 2020Elie SaabFashionable wedding dresses 2020BERTAFashionable wedding dresses 2020BlissFashionable wedding dresses 2020BlissFashionable wedding dresses 2020BERTAFashionable wedding dresses 2020BERTA

Modieus!

Thema door Anders Norén