fashion

Hippe trouwjurken 2019 foto

Fashionable wedding dresses 2019 photoDat waren de modeshows van het nieuwe seizoen. Elke bruid streeft ernaar om mooi te zijn, maar de originaliteit van de outfit speelt een rol. U ook niet zou willen zien in het bevolkingsregister, het meisje op dezelfde manier? Daarom is de voorgestelde nieuwe producten van de trouwjurk voor het voorjaar en de zomer van dit jaar.

Stijlen voor bruiden

Traditionele kleding-Hoepel rokken zijn niet relevant in het nieuwe seizoen. Als u wilt om origineel te onthouden in 2019. Design house heeft een groot aantal bijzondere modellen, waarin de bruid zal kijken, prachtig.

Een grote bruiloft, geschenk is een set van vorken, lepels en messen, en niet om het gezicht te verliezen in de voorkant van het bruidspaar
moeten ze van zilver.
En de meest heerlijke Alle kopers geven we een coupon voor een gratis laser-gravure op het product!

Zeemeermin

Alle fashion collecties grote woede outfits-de kleine zeemeermin. Ze strak tegen de figuur, en vanaf de knie zijn ruches, pluizige rok.

Fashionable wedding dresses 2019 photo

Deze modellen lijken volledig transparant, vanwege de delicate lace en licht materiaal. In feite onder hun cover Naakt.

Fashionable wedding dresses 2019 photo

Als de afbeelding is verre van ideaal, raden we aan een jurk met een strak geregen korset is. Rok is gebonden aan zeer lang met een trein.

Fashionable wedding dresses 2019 photo

Als de “fishtail” niet zoals u, kijk voor jurken met een gemonteerde lijfje en een soepele overgang naar de rok.Fashionable wedding dresses 2019 photo

Door de manier, de laatste shows verscheen bruiloft broek is geschikt voor meisjes. Maar ze zijn goed verborgen onder een laag organza.Fashionable wedding dresses 2019 photo

Zonder onnodige volume

Wilt voelen als een koning? Dit is mogelijk zonder crinoline. Kijk naar de outfits met de rok. De aansluitende top vestigt de aandacht op de slanke taille. Een vloeibare stof met golven vallen aan de voeten.

Fashionable wedding dresses 2019 photo

Er zijn modellen met een minimale hoeveelheid van decoratieve elementen, en er zijn echt prachtig.

Fashionable wedding dresses 2019 photo

Jurken kan worden uit de schouder of met een visnet mouwen. Maar de bruid in deze outfit ziet er lucht in de schepping, geweven uit de wolken. De belangrijkste trend – alle modellen een vloer-lengte, soms met treinen. Vergeet niet: deze kleding vereist schoenen met hoge hakken.

Fashionable wedding dresses 2019 photo

Korte jurk

Bruiloft bij warm weer is een test voor de bruid. Als je het kunt veroorloven elke outfit, het meisje in een lange jurk kent de ondraaglijke kwelling. Voor het seizoen lente-zomer 2019 korte jurken werkelijke.

Fashionable wedding dresses 2019 photo

Dames met mooie benen, kies een model net boven de knie of halverwege het bovenbeen. De nadruk op expressieve schoenen.

Fashionable wedding dresses 2019 photo

Kies uitgerust jurken of volledige rok. Het belangrijkste ding om te onthouden is dat u, de bruid. Meisjes in kleine trouwjurken er charmant uitzien.Fashionable wedding dresses 2019 photo

Open rug

Waarom men van mening is dat de bruid is verplicht te worden in een gesloten jurk. In de nieuwe collecties 2019 ontwerpers zijn het vernietigen van deze trend en vertegenwoordigen het gehele scala van outfits met een open rug.

Fashionable wedding dresses 2019 photo

U kunt kiezen hoe een relatief bescheiden model, en een prachtige jurk met een diepe spleet. De nadruk ligt op de details, het gebruik van verschillende decoratieve elementen.Fashionable wedding dresses 2019 photo

Voor zwangere vrouwen

De bruid in de positie van het altijd proberen te verbergen ronde buik onder vormeloze rokken of utgivare een korset. Vergeet niet: ze zijn schadelijk voor de gezondheid van zowel de mama als voor de baby. Bekijk modieuze stijlen in de griekse stijl. Een vloeiende tuniek zal je buikje te verbergen.

Fashionable wedding dresses 2019 photo

Mode-huizen bieden jurken met hoge taille, uit de schouder, of een visnet mouw.Fashionable wedding dresses 2019 photo

Wat naaien

De delicate stuk echt elegant met een hoge kwaliteit materiaal. Dus wat nu naai trouwjurken?

Fashionable wedding dresses 2019 photo

Een geweldige jurk van zijde. Het zachte materiaal niet verliest zijn positie in het nieuwe seizoen. Vrijwel alle modehuizen zijn gebruikt bij de vervaardiging van de bruiloft collecties.

Fashionable wedding dresses 2019 photo

Atlas ook niet verlenen posities. Jurken van het vereisen geen extra decoratieve elementen.

Fashionable wedding dresses 2019 photo

Gegaan zijn de dagen wanneer kant, tule en organza werd gebruikt als extra componenten. Nu zijn ze onafhankelijk van de materialen gebruikt voor het maken van trouwjurken. Door hun unieke eigenschappen, kostuums creatief en gewichtloos.Fashionable wedding dresses 2019 photo

Welke kleur kiest u?

Wit blijft de dominante kleur in de shows van fashion collecties. Het wordt geassocieerd met zuiverheid van de bruid (lichamelijk en geestelijk).

Fashionable wedding dresses 2019 photo

Onlangs, echter, een aantal van de modellen die gebruik maken van tinten van populaire kleuren:

    Bleke parel; melk; ivoor; rose, licht mint.

Fashionable wedding dresses 2019 photo

Daring designers aangeboden trouwjurken rode en zwarte kleuren. Of ze te combineren met de belangrijkste licht. Het bleek erg origineel. Als u de kleur van de voorkeuren die u kunt selecteren voor uw outfit. Wees niet bang om te experimenteren! Dit is uw feest, aangezien de hoofdpersoon zal worden.

Fashionable wedding dresses 2019 photo

De belangrijkste trend van het seizoen lente-zomer 2019 – natuurlijke. Dus niet te veel je afbeelding met onnodige details. Een minimum van decoratieve elementen in de accessoires en kapsel. Veel tekorten kunnen worden verborgen goed gekozen outfit. Voel je vrij om te kiezen wat u zult zich comfortabel voelen. Geloof me, de foto ’s en video’ s die u ziet er geweldig uit.

Thema door Anders Norén