make-up

Highlighter: wat het is en hoe te gebruiken

Highlighter: what it is and how to use

Wat is de highlighter u alles te weten, maar hoe goed gebruik highlighter veel mensen niet nadenken. Een tijd wanneer aanbesteding pigment kan worden toegepast op de neus en kin zijn gegaan. Nu, de belangrijkste trend is een natuurlijke!

Markeerstift (highlight naar highlight) is een hulpmiddel, in tegenstelling tot de vorige product gebruikt om te “markeren” bepaalde delen van het gezicht, want het bevat een grote hoeveelheid glinsterende deeltjes. Een Must-have voor de zomer, vooral die warme gloed effect — de trend van 2018.

Eerste, kies het formaat dat u nodig hebt voor dit product. Het is: los, vloeibaar, droog, romige of stok. Overweeg de duurzaamheid en het type van uw huid. De glinsterende pigment is ook groot (glanzend) of zeer klein. De eerste, is perfect voor het 3D-effect.

De techniek van het aanbrengen van highlighter

Hoe en waar aanvragen highlighter? Dit proces is enigszins doet denken aan een lichte contouren. De gemakkelijkste en meest handige manier om rond de jukbeenderen (visual lift). U kunt ook gebruik maken van een beetje van het product in de hoeken van de ogen. Dit maakt het kijken meer intens en expressief. Met dit product kunt toevoegen natuurlijke volume aan op uw lippen. Breng een beetje highlighter over de top, de punt (“het putje”).

Vervang de highlighter, kunt u gebruik maken van pearlized schaduw flikkeren en Vice versa.

De nadruk leggen op de vorm van de wenkbrauwen kunt u gebruik maken van een markeerstift. Om dit te doen, gebruik maken van een neutrale tint met een “staart” van de wenkbrauw. Vergeet niet om de schaduw!

Highlighter: what it is and how to use

De geheimen van het gebruik van een markeerstift

U kunt gebruik maken van een vloeibare highlighter als een reflecterende base. Meng een beetje pigment met een crème of breng een dunne laag. Zo krijgen we een “gloed binnen” dat kan niet alleen worden toegepast op gezicht, maar ook op de sleutelbeenderen of schouders. Bijzonder mooi in het hoogseizoen!

Highlighter: what it is and how to use

Voor de donkere huid is het beter om te kiezen voor een Gouden tint, lichte parel geschikt voor blonde meisjes. Als je rode vlekken of couperose — stop voor een roze onder toon.

Thema door Anders Norén