make-up

Het verbergen van donkere kringen onder de ogen: 5 super eenvoudige manieren

We soms geconfronteerd met het probleem van de verschijning van onaangename donkere kringen onder de ogen — of chronische vermoeidheid, gebrek aan slaap, te weinig water in het lichaam, slechte gewoonten of erfelijkheid. Om te gaan met dit is niet alleen mogelijk, maar zelfs noodzakelijk.

How to hide dark circles under eyes: 5 super easy ways

De makkelijkste manier om snel verwijderen van donkere kringen onder de ogen met make-up. Er zijn een aantal geheimen.

Om te beginnen op het tonic gereinigd gezicht breng een vochtinbrengende crème. Breng daarna de teint met Foundation op de oogleden, breng een basis onder make-up. Voor de oog make-up kies een neutrale oogschaduw palet en iets procras lashes mascara. Als u wilt neutraliseren het blauw onder de ogen, gebruik dan een gele concealer. Om de teint homogeen was, ter plaatse van toepassing concealer lichamelijke en spoel het restului van Toepassing op de appeltjes van de wangen en de brug van de neus highlighter voor het markeren van de “goede” deel van het gezicht en om de aandacht afleiden van donkere kringen onder de ogen. Veilig make-up doorschijnend poeder.

Een andere effectieve oplossing die voorkomt donkere kringen is nu mega vlekken onder de ogen. Snel ontdoen van blauwe plekken onder de ogen te helpen ophelderen van de wonder-pleisters, hun samenstelling moet de cafeïne, de secretie van slak extracten of bessen, groene thee. Patches met cafeïne, hyaluronzuur of peptiden zal helpen om snel te gaan met zwelling.

Er zijn een paar meer “mama” recepten ter bestrijding van donkere kringen onder de ogen, die niet minder effectief. Als een slapeloze nacht in de ochtend maakt zichzelf bekend, maar je echt nodig om te kijken prachtig, gebruik je het volgende leven hacks:

Koffiedik verpakt in een servet, of gebruikmaken van de thee-tassen van comprimeert onder de ogen;

Het elimineren van donkere kringen onder de ogen eenvoudig met ijsblokjes. Het is een bewezen en werkelijk een effectieve manier van omgaan met oedeem.

De Eye cream, met een beetje afkoelen in de vriezer en massage bewegingen van toepassing op de “blauwe” onder de ogen.

Bovendien is de huid rond de ogen is zeer gevoelig, dus alleen kopen van hoge kwaliteit betekent voor haar te zorgen en zijn ervoor om ze te reinigen van make-up in de nacht. Wanneer u de crème onder de ogen niet oprekken van de huid, en voorzichtig rijden van een voertuig met de vingertoppen op de bovenkant van de jukbeenderen en de buitenste rand van de baan.

Je weet nu hoe je te verbergen donkere kringen onder de ogen en perfecte look altijd.

Thema door Anders Norén