make-up

Het tekenen van de meest trendy wenkbrauw 2019: Foundation make-up

Hoe jonge schoonheden te doen zonder het volgen van de mode? Natuurlijk, niet vermijden en de vraag is: modieus wenkbrauw 2019. Omdat zelfs de kleinste details kunnen veranderen de manier waarop meisjes absoluut dramatisch, zowel in positieve en in negatieve richting. Daarom verstandig te kiezen voor de vorm van individuele gelaatstrekken is een belangrijk probleem dat moet bezighouden.Draw the most fashionable eyebrow 2019: Foundation makeup

Gewenste stijl voor modebewuste wenkbrauw 2019

In veel aspecten van de mode van volgend jaar de voorkeur aan de natuurlijke manier zonder kunstgrepen. In dezelfde categorie vallen en wenkbrauwen, modieuze in 2019, met een foto die je hier kunt zien.
U herinnert zich nog de dagen dat meisjes deden ongelooflijk dunne wenkbrauwen. Soms is het experimenteren met ze bijna over de lijn van de waanzin. Maar geen van deze tevreden noch de vormgevers, noch de vrouwen zelf. Modieuze wenkbrauwen moet een natuurlijke vorm die een vrouw door de natuur gezegend. Geen kunstmatigheid.

Draw the most fashionable eyebrow 2019: Foundation makeup

Trendy wenkbrauwen-stijl Naakt

Zelfs nu kunnen we zien hoe de mode is geleidelijk veranderen, te evolueren naar meer natuurlijke motieven. De volgende parameters moeten wenkbrauwen, klaar voor de succes het komende seizoen:

    Dikte moet worden natuurlijk, er zijn geen “strings”; een Mooi volume, goed verzorgde, Zachte en natuurlijke curven; de Lichte verkleuring van de haren; Voorzichtig eyeliner langs de bovenloop van de contour.

Ja, u hoort het goed: fashion wenkbrauw in 2019 zal worden breder.

Draw the most fashionable eyebrow 2019: Foundation makeup

De natuurlijke vorm van de wenkbrauwen

De ontwerpers kozen voor de dikte meer te maken met het natuurlijke look, maar het meest belangrijke is zelfzorg – laat hen groeien is niet voldoende. U moet voorzichtig knippen van de haren. Als de natuur niet heeft gegeven van een voldoende dichtheid, is het mogelijk om deze problemen met behulp van cosmetica. In sommige gevallen kunt u gebruik maken van de tattoo en capaciteit. Echter, deze extreme maatregel, die niet mogen worden betrokken – in het geval van een storing kunt u verwent je ziet in de komende maanden.

Draw the most fashionable eyebrow 2019: Foundation makeup

De natuurlijke vorm van de wenkbrauwen

Met betrekking tot de modieuze vorm van de wenkbrauwen 2019, het is ook aangesloten bij de gemeenschappelijke motto van natuurlijkheid. Een aangename en rechte lijnen, en wordt afgerond in het laatste derde deel. Dit geeft zachtheid aan de gelaatstrekken en maakt de aura van tederheid en romantiek.

Terug naar tattoo

Een van de modetrends zijn gebleekte wenkbrauwen. Misschien alleen een beetje kalk, en kunt u de kleur van de huid. Dit effect kan worden bereikt door veel middelen en methoden. Daarnaast kunt u experimenteren met poeder en schaduwen.

Draw the most fashionable eyebrow 2019: Foundation makeup

Permanente make-up wenkbrauwen

Degenen die niet bevalt, kunt u gebruik maken van een andere trend onder modieuze wenkbrauw 2019 – wrap-up wenkbrauwen. Interessant om te kijken naar de selectie op de top van de boog, maar overdrijf het niet, want voor de dagelijkse make-up dit is niet een optie.
Het is vermeldenswaard dat de mode worden alleen natuurlijke wenkbrauwen zonder inleidingen en kleuren.

Draw the most fashionable eyebrow 2019: Foundation makeup

Natuurlijke wenkbrauwen zonder eyeliner

Ontwerp voor modieuze wenkbrauwen

Als iemand dacht dat dat gewoon niet tweeze wenkbrauwen, deze persoon is heel erg mis.
Dit creëert de indruk van een meisje verwaarloosd, en daarom, om het bekomen van goede resultaten, nog steeds nodig om hard te werken, omdat deze vorm vraagt veel aandacht.
Soms wenkbrauwen zijn een trend – na het plukken, worden ze ophouden te groeien, en om dit effect te bereiken, moeten raadplegen over deze kwestie met de schoonheidsspecialiste.

Draw the most fashionable eyebrow 2019: Foundation makeup

Natuurlijke wenkbrauwen

Hoe te bereiken een trendy imago, en wenkbrauw make-up in 2019:

    Selecteer de contour. Om te beginnen rechter wenkbrauw van een plaats die correspondeert met de binnenste hoek van je oog en eindigen op een plaats waar de lijn van het neusgat tot aan de buitenste hoek. Dat is dus bepaald door de lengte van de wenkbrauwen waar geëpileerde haren. Echter, er gebeurt en dus dat de lengte van de wenkbrauwen is gewoon niet genoeg. In dit geval, niet haasten naar de finish! Zet alles netjes en op een natuurlijke wijze. Waar het begint te buigen? Op de top van de iris van Je oog. Geen noodzaak om scherpe bochten te nemen, zolang de brow is verpakt soepel zonder het veranderen van de dikte. In het artikel vermeld, wat moet de breedte van de wenkbrauwen. Om het effect te bereiken van natuurlijkheid, is het noodzakelijk om uit te rukken alleen de haren van de onderkant van de boog en de neus. Zonder te raken aan het bovenste deel – tenzij, natuurlijk, geen enkele haartjes te voorkomen dat geeft een nette uitstraling. Om de wenkbrauwen, het gebruik van de penseel, zoals hierboven afgebeeld. Dit moet worden gedaan in de richting van de haargroei. Oplossen van het resultaat, is het noodzakelijk gebruik van een speciale gel. In de mode, is er geen correlatie bestaat tussen de huidige kleur van het haar en de wenkbrauwen (door de manier, de brownies deze regel niet van toepassing is). Het is mogelijk om te combineren donkere wenkbrauwen met blond haar en Vice versa.

Draw the most fashionable eyebrow 2019: Foundation makeup

Cosmetische component

We moeten niet vergeten dat brede en bossige wenkbrauwen niet zal er goed uitzien op alle. Dat is, meisjes met een probleem huid, gevoelig voor acne, huiduitslag, of vettige glans te kijken onaangename, zodat ze moet blijven voor de meer aantrekkelijke van de gemiddelde dikte.
Bovendien, deze mode is niet geschikt voor vrouwen van de oudere generaties. Dit is omdat wenkbrauwen zijn zo dik voeg leeftijd, en wie moet dat na veertig?

Draw the most fashionable eyebrow 2019: Foundation makeup

Trendy wenkbrauwen van medium dikte

Volwassen vrouwen zijn meer geschikt klassieke opties niet suggereren ze enthousiast trends van het nieuwe seizoen.

Draw the most fashionable eyebrow 2019: Foundation makeup

Het effect van de wenkbrauwen door de zon gebleekte

Voor de beste succes in de volgende fashion, moeten we benadrukken het resultaat van de make-up. Laat je niet meeslepen, je moet niet vergeten dat met een fashion trend die u nodig hebt om te proberen met de nodige voorzichtigheid! En de focus op de functies. Met de juiste zorg en natuurlijkheid, het effect zal spelen in uw voordeel.

Foto ‘ s van trendy wenkbrauwen 2019:

Draw the most fashionable eyebrow 2019: Foundation makeup Draw the most fashionable eyebrow 2019: Foundation makeup

Draw the most fashionable eyebrow 2019: Foundation makeup Draw the most fashionable eyebrow 2019: Foundation makeup Draw the most fashionable eyebrow 2019: Foundation makeup

Thema door Anders Norén