make-up

Het maken van een perfecte make-up: hoe te verbergen hangende oogleden in 3 fasen

Er is geen twijfel dat de make-up is de beste bondgenoot van vrouwen, vooral als je hangende oogleden, en u wilt geven licht en vreugde aan mijn ogen. Slappe of hangende oogleden — de situatie wanneer het ooglid huid hangt boven de ogen, het geeft de ogen een moe en slaperig kijken. Veel mensen hebben deze vorm van het oog, vanaf de geboorte, maar het kan ook het gevolg zijn van de leeftijd-gerelateerde veranderingen van de huid. Het probleem is dat de verkeerde make-up, kan het probleem verergeren. Uw taak is om te zoeken naar een manier van make-up, dat zou visueel meer open. Afscheid nemen van triest gezicht!

1. Kopen base in de schaduw

Basis onder de schaduw voorkomt het “rollen” van de schaduw, de schaduw op de oogleden langer. Kies de tint die het beste past bij de tint van je huid.

Create a perfect makeup: how to conceal drooping eyelids in 3 stages

2. Breng de eyeliner aan de basis van de bovenste wimpers

Dit helpt bij het verbergen van de zwelling en visueel vergroot de ogen.

Create a perfect makeup: how to conceal drooping eyelids in 3 stages

3. Oogschaduw van toepassing in de plooi van uw ooglid

Het is aanbevolen om te gebruiken in een rokerige of neutrale kleuren geven de ogen de diepte en licht.

Create a perfect makeup: how to conceal drooping eyelids in 3 stages

Tot slot, wees niet bang om te experimenteren, dit is een van de beste dingen die je kunt doen. Definieer je ogen en probeer verschillende kleuren en soorten schaduwen. Na het proberen van verschillende manieren van make-up, vindt u de perfect voor je.

Thema door Anders Norén