kapsels

Het leggen van een langwerpig vierkant, foto

Je moet vaak voldoen aan een verscheidenheid van berging van de cursor. Maar vandaag willen we bieden u iets speciaals – originele quads van Christian Dior dat de ontwerper in zijn nieuwe collectie Couture Voorjaar van 2012.

Deze bijzondere franse stijl, die niet alleen maakt een look en geeft het een ongelooflijke charme!

Zelf Haar langgerekte Kare ziet er erg origineel. Dit is een geweldig kapsel voor het dagelijks leven. Echter, als u speciale styling voor de cursor, bijvoorbeeld voor speciale evenementen en kom dan naar de hulp van het oorspronkelijke besluit.

In zijn nieuwe collectie beroemde merk Christian Dior toont de stijl van de 50-er jaren, toen de mode was jurken, tulpen, en een silhouet “zandloper”.

Het leggen van een langwerpig vierkant van Christian Dior biedt voor een kleine krullen en gescheiden in het midden. Laying an elongated square, photo

Het leggen van een langwerpig vierkant

Hoe maak je haar in de stijl van Christian Dior?

1. Was je haar voorzichtig droog.

2. Met de vaststelling van de mousse, maak een rechte kant afsteken. Het is belangrijk rekening te houden met het feit dat ons haar moet volkomen glad aan de bovenkant en zijn voorzien van weelderige krullen aan de onderkant. Vorm een zijde touwtje in de vorm van een schuine pony en beveiligd met een vergrendeling van de tang.

3. Nu met een ronde haarborstel en blow-droog haar, het opheffen van de koorden omhoog te maken om het effect van volumineuze strengen.

4. Maak kleine krullen in het haar uiteinden, zodat zij liepen in “de nek”.

5. Fix met haarlak.

Klaar. Laying an elongated square, photo

Het leggen van een langwerpig vierkant

De nieuwe styling van de Christian Dior zal je zien er heel stijlvol, en daarnaast anderen in staat zal zijn om het beeld te zien van een echte Parijse 50 jaar.

Iets toevoegen?

Als u gaat deelnemen aan een speciale gebeurtenis, vergeet niet dat zelfs een kleine haar accessoire kan radicaal veranderen van uw afbeelding. Voor een langwerpig plein is het het beste om te gebruiken Bobby pinnen met kleine bloemen, veren en een stijlvolle dunne ringen. Laying an elongated square, photo

Het leggen van een langwerpig vierkant

Vergeet niet, het belangrijkste voordeel van deze styling lichtheid en elegantie!

Mode u ideeën en gedurfde experimenten!

Thema door Anders Norén