make-up

Het gebruik van een transparant gezicht poeder

We hebben allemaal gezien een transparante poeder in de winkels, maar veel van hen hebben nog niet geprobeerd haar bijzondere eigenschappen en weet niet eens waarom het nodig is. De schoonheid van doorschijnend poeder is dat het goed is bevestigd op het gezicht van de Stichting, verzacht de huid en heeft geen eigen kleur.

1. Transparante poeder lijkt wit, maar wanneer we het toepassen op de huid, het legt een transparante laag, waardoor een matte afwerking afhankelijk van face cream en natuurlijke face kleur. Het poeder veroorzaakt geen allergische reacties en is zeer geschikt voor vrouwen met een gevoelige huid.

2. Transparante poeder is ideaal voor meisjes die het moeilijk vinden om te kiezen uw eigen kleur. De witte deeltjes goede Mat en onmiddellijk aan te passen aan een natuurlijke toon. Translucent poeder los zijn, crème en compact. De eerste is het beste toegepast met een zachte borstel met natuurlijke haren, tweede en derde spons.

How to use a transparent face powder

3. Deze tool wordt vaak gebruikt als basis onder make-up. Poeder goed om te gaan met een vettige glans en verfrist het gezicht. De samenstelling van deze poeders veel deeltjes die licht reflecteren, dus make-up artiesten gebruiken vaak ze op de set van reclame campagnes en fotoshoots.

4. Translucent poeder is goed voor de gevoelige huid. In de regel het meest translucent powder mineral. Ze doen niet droog de huid niet verstoppen de poriën niet accentueren peeling.

5. Transparante poeder kan worden gebruikt als een primer voor oog make-up. Om dit te doen, gids betekent op de roerende eeuw, een koepel zachte borstel, dan gelden de schaduwen. Dit zal helpen bij het voltooien van de bevedering en verlengt de duurzaamheid van make-up.

How to use a transparent face powder

6. Remedie voor de lip make-up. Na het eerste laagje lippenstift op basis van oliën toepassen van het poeder, en dan verf mascara op hen een tweede keer. Poeder absorbeert oliën in de lipstick, dus dat zal vast de lipstick op de lippen meer veilig.

7. Het is niet nodig om een translucent powder van zichzelf zonder andere middelen. Het bestaat uit kleine deeltjes, moet daarom worden afgelakt voor make-up, op de top van de basis of het Fundament.

How to use a transparent face powder

Thema door Anders Norén