kapsels

Het drogen van het haar met een Haardroger: sommige geheimen van de profs

Moe van het hebben van geen huis om de perfecte salon van het haar? Je bent niet alleen! Met de tips van professionals kunt u het bereiken van de perfecte look zonder de uitgaven veel energie op haar styling.

Het gebruik van de juiste producten

Om uitstekende resultaten te krijgen van het drogen met een föhn, moet u gebruik maken van de juiste styling tools. Overdreven verzachtende shampoos en conditioners zijn goed voor zwaar beschadigd haar, maar niet in het geval wanneer je voor te bereiden voor de perfecte styling! Deze producten laat haar vette en vlak, waardoor het onmogelijk is om de veerkracht, volume en body!

Als je het droog je haar, gebruik van lichtere producten, maar met een zachte formule die niet zal ontnemen van de hoofdhuid van haar natuurlijke oliën. Experts raden schoonmaakmiddelen laag schuim, voorzichtig verwijdert vuil en tandplak van de strengen, waardoor ze genoeg vocht om het behouden van hun glans.

Droog het haar voor het stylen

Nooit meer op nat haar. Gebruik van enig instrument, met verwarming, in aanvulling op het bereiken van resultaten teleurstellend, en doet verder niets. Op nat haar, of Krultang zal fungeren binnen en van buiten, waardoor u met slecht beschadigd haar! Voordat u begint met de installatie, zorg ervoor dat het haar volledig droog is. Met behulp van een Föhn, massage op de wortels, draai uw hoofd in verschillende richtingen. Houd de droger op een afstand van de haar niet dichter dan 20 cm, zodat de warmte zich niet dicht bij de kapper. Zodra uw strengen volledig droog is, kan je beginnen om de focus van de hitte van een Krultang of drukken op bepaalde gebieden van je haar.

Drying hair with Hairdryer: some secrets of the pros

Bescherm je haar

Nooit de behandeling van het haar met een warme Styler zonder het gebruik van een beschermende agent. Als je dat doet, weet dat je letterlijk bak je strengen! U kunt bestrooi ze met een klein bedrag van de heat protection spray, zal een licht zijn “protector”, of behandeld haar balsem voor extra bescherming. Het zal zorgen voor een glad, glanzend haar. Het product zal de vacht van elk onderdeel om het te beschermen tegen schade door de hoge temperatuur.

Heat protection spray is ideaal voor het maken van een kleine golf. De tool is vrij eenvoudig, het zal niet verzwaren het haar bomen, buigen ze af en laat niet het haar vuile plaque. Spray brengt een dubbele last op “verzegeling” van het haar en verbeteren Schijnen!

Het kiezen van de juiste plaats voor het drogen van het hoofd

Je kan het gewoon niet droog je haar overal in het huis. Luchtvochtigheid zal het haar plat, dus vermijd gebieden waar sprake is meestal te vochtig is, zoals een badkamer. Te doen in de slaapkamer of woonkamer. Te bereiken benijdenswaardige materiaal en elasticiteit van de huid, droog haar in een geventileerde ruimte.

Gebruik het mondstuk

Het gebruik van een droger zonder het afneembare mondstuk kan de concentratie van warmte waar het nodig is. Daarom, maak je geen gebruik van de droger zonder een mondstuk. Met behulp van een grote haarborstel, scroll lock, en stuur haar hete lucht te maken van een gecontroleerde damp. Het mondstuk van de Haardroger, directe warmte aan het gewenste gebied, zodat u om te komen tot een uniforme gladheid.

Drying hair with Hairdryer: some secrets of the pros

Na het gebruik van de Haardroger

Als je tevreden bent aangehouden met een föhn drogen, moet u de spray het haar met haarlak om te vergrendelen in de styling, zoals het is. Spray voldoende product om het haar in perfecte conditie, maar nu niet meer! Van de grotere hoeveelheid van de lak van uw krullen blijven zonder beweging. Dit is belangrijk — het resultaat moet er natuurlijk uitzien.

Haarlak voor lichte en middelzware vaststelling groot voor het drogen van het haar droger. U kunt toepassen op afzonderlijke strengen of het hele haar.

Thema door Anders Norén