stijl

Het beeld in mosterd kleur – tips bij het schrijven

The image in mustard color – tips when writingOp de hoogte van de mode nu natuurlijke tinten: marsh, de kleur van de aarde, de kleur van de steen, zand palet. Deze trend duidelijk onderscheidt mosterd, wat aantrekkelijk is voor zijn veelzijdigheid – het gaat goed met vele kleuren en gaat met alle kleuren soort van verschijning.

Welke kleur gaat goed met de mosterd in kleding?

De mosterd kleur is uniek dat op zich is aantrekkelijk, helder, maar niet opzichtig, en in combinatie met andere tinten van de kleuren is van de accenten, afhankelijk van de gebeurtenis, waar ga je dan in een trendy mosterd.
The image in mustard color – tips when writing
Recente combinaties:

  Mosterd met paars haar tinten – pruim, paars, Indigo, violet. Ziet er bijzonder elegant basic kleding mosterd kleur en paarse accessoires. Mosterd en alle schakeringen van groen – van lichtgroen naar een rijke, diepe kleur groen van de zomer. [opmerking]Deze combinatie zorgt voor een warme uitstraling, roepen aangename emoties en het simuleren van de maximale eenheid met de natuur, het is moeilijk te vinden een meer geschikt voor elke andere natuurlijke tinten.[/opmerking] Mosterd in combinatie met roze is een mix van zachte en chique, deze romantische look, ook geschikt voor op kantoor, dit is de originele combinatie van kleuren voor een feestelijke outfit. Wilt kijken elegant, modieus en elegant? Probeer het combineren van mosterd kleur met tinten van bruin: chocolade, antraciet, beige en andere. Edele kleuren in een natuurlijke palet is het toppunt van stijl en gratie. De combinatie van mosterd met de basis kleuren, zwart en wit zorgt voor een klassieke, waardig van een officiële en niet officiële gebeurtenissen. Dit is een geweldige optie voor kantoor slijtage, als je niet kunt staan met een lichte kleur. Mosterd wordt het vernieuwen van het beeld, maar zwart of wit geeft hem het officialdom en bescheidenheid.

Hoe maak je het beeld?

Relevante afbeeldingen met mosterd kleur nu meer dan ooit, in de trend en modieuze combinatie afkomstig van de catwalks, stevig nemen plaats in hun harten. Ontwerpers stellen van interessante oplossingen voor de meest uiteenlopende situaties.

1. Aan het werk in het kantoor:
The image in mustard color – tips when writing

  Mosterd shift dress matig casual, een blauwe blazer en de schoenen en de tas kan worden donkerbruin, een witte blouse en mosterd kleur rok, gecombineerd met beige suede laarzen en dezelfde zak; beige jurk en een mosterd vest of shawl, mosterd, schoenen en een tas.

2. Datum:
The image in mustard color – tips when writing

  • Mosterd blouse, trui of vest en bruine rok of broek, schoenen en tas op deze manier moet beige huid of kleur van melk chocolade; een korte mosterd jurk (lush

Cirkel rok

  vooral romantisch en niet een strenge stijl), en de accessoires, het enige schaduw van groen; dramatische zwarte blouse of trui, mosterd kleur rok of broek; [opmerking]Als op de voeten schoenen of sandalen, ze worden zwart, en een zakje mosterd, of Vice versa, maar als de schoenen of laarzen, dan een schoenen moeten zwart of beige.[/opmerking]

3. ‘S avonds kijken:
The image in mustard color – tips when writing

  • Het ensemble van

Rode rok

  of jurken en accessoires mosterd kleur (sjaal, shawl, grote kralen, schoenen); mosterd jurk gecombineerd met zwarte accessoires; mosterd jurk, beige schoenen en een roze tas, ketting, sjaal, roze decoratie in het haar.

Wat te dragen en wat gaat er met mosterd kleur?

Hoewel de mosterd kleur is nu in de Mode, zijn er een aantal regels die moeten worden gevolgd om niet over de lijn van de incarnatie van de stijl van de slechte smaak:

  Mosterd kleur kan elk item in je kledingkast – van badmode tot winterjassen. Het kiezen ding, breng het aan op je gezicht, om te zien hoe de kleur is in harmonie met uw huid. Verkeerd gekozen schaduw van mosterd kan spelen van een wrede grap en geven de geelheid of semistate de huid. Te veel mosterd kleding – is het bewijs van vulgariteit. Mosterd moeten basic ding (jurk, blouse, broek), toebehoren. Als uw afbeelding is niet perfect, niet kopen zonder te proberen op gebreide dingen mosterd kleur. Make-up moet je zorgvuldig kiezen. Hoewel mosterd in combinatie met de roze jurk ziet er elegant en mooi, fel roze lippenstift of schaduw in het beeld, waar sprake is van een mosterd kleur, is onaanvaardbaar.

Thema door Anders Norén