stijl

Heren ring: modieus, elegant, status

Herinner me als kind kijken gekostumeerde historische films en vergaapten zich aan de overvloed van ringen op de mannelijke personages: edelen, kooplieden, piraten?.. Op elke vinger een ring, alle met verschillende stenen… Kitsch en slechte smaak, zouden we vandaag zeggen. Maar in het verleden, de ring was niet een decoratie. Het kan ook dienen als print -, identificatie-merkteken, de wijze van betaling.

Mens ring: fashionable, elegant, status

Het perfecte cadeau voor een redelijke prijs

De hedendaagse mode voor mannen sieraden is veel meer ingetogen en geserreerd. Maar elegante bruiloft accessoires of vaste zeehonden hebben niet verloren hun betekenis.

De Gouden ring is een perfect cadeau voor mannen die de zorgen over hun uiterlijk en fashion trends. Een breed scala van hoge kwaliteit sieraden voor een redelijke prijs vindt u op de virtuele vitrine online winkel voor sieraden en cadeaus Gold24.ru:

Diverse sieraden

Mannen gouden sieraden op de vinger worden verdeeld in drie soorten:

    De Ring. Als een regel, om te praten over de bruiloft accessoires. Gladde, geribbelde, gevoerd, gravure, combo — deze producten genieten van een voortdurende populariteit onder de vertegenwoordigers van een sterke helft van de mensheid;de Zeehonden. Dit is een ring met een plat oppervlak. Signet — respectabele accessoire stijlvolle en zelfverzekerde mannen. Deze decoratie kan glad zijn ingelegd, gemaakt van composiet materialen, een doos met kostbare stenen;Ringen. Ring, het centrum is altijd een grote steen, specimen. Het kan enkel worden of omlijst door een verstrooiing van “broeders” kleiner. Dergelijke ornamenten als een regel, de voorkeur aan creatieve en artistieke.

Mens ring: fashionable, elegant, status

Altijd actuele klassiekers

Er is een speciale soort van ring fingerstall. Het wordt gedragen op de duim. Dit ornament speelt de rol van een mascotte.

Meestal de ring wordt gedragen op de wijsvinger, de zegelring aan de pink of de juiste ring. De aanwezigheid van meer dan twee ringen, aan een man die wordt beschouwd als slechte manieren.

De meest gebruikelijke materiaal voor gegevens sieraden goud: wit, geel, rood. Dit is een klassieker die nooit uit de mode. Maar zilver is ook erg populair, vooral onder jongeren. Door de manier, onlangs onder nonconformisten en leden van subculturen verscheen de trend op staal, titanium, keramiek en wolfraam ringen.

Het kiezen van sieraden voor mannen is alleen afhankelijk van de smaak en gevoel voor stijl. En, natuurlijk, de financiële mogelijkheden.

Thema door Anders Norén