stijl

Heren parfum Yohji Yamamoto

Yohji Yamamoto brak in de wereld van mode en stijl, als in het wild wind rusmetali strass-steentjes, pailletten en afgevlakte foto ‘ s “voor de massa-productie”. Het merk Yohji Yamamoto vanaf de eerste dag van haar bestaan uitgeroepen tot het idee van een gedurfd experiment, ongelijkheid en uniciteit voor degenen die niet bang zijn zich te onderscheiden van de menigte.

In veel opzichten is het weerspiegelt de geesten en Yamamoto, waardoor in verbeelding een storm van ongebruikelijke beelden. Een frisse wind met Fuji, ziekelijk-zoete geur van de bloeiende kersen en de taart met de opmerkingen van sake nemen in de wereld van de exotische Eilanden van de Rijzende Zon.

Yohji Yamamoto zoals hij is

Ze zeggen dat de fans van Yohji Yamamoto vergelijkbaar met raven: van kop tot teen in het zwart gekleed en de geur aroma ‘ s van verre reizen.

Ontwerper echt niet op zoek te krijgen in het “thema” van de massa van de mode-industrie.

Als op de catwalk regeren zittende tops en leggings, stelt Hij zijn fans in een breed, architectonische precieze kleding, dicht kupiruemye de figuur en het toestaan van alleen maar raden wat verborgen is achter al deze wirwar van katoen en tule.

Zijn beelden zijn zo ongewoon dat de toeschouwers bij de shows hebben om uit te breiden bewustzijn te klinken in overleg met de ontwerper.

Mens perfume Yohji Yamamoto

Critici beweren dat de vorming van zijn Outlook werd beïnvloed door de oorlog. Vader is overleden, de moeder in rouwkleding, een buurman van de familie die hebben verloren kostwinners, dit alles kon niet nalaten om te vertrekken van een diep spoor na in de ziel van een klein youji. De verschrikkingen van de oorlog en in combinatie met hen een grote dorst naar het leven zijn de belangrijkste drijvende krachten van zijn werk.

Dit beeld van de wereld niet beschikt over een zoet-plakkerig motieven, maar in de afgelopen jaren is de ontwerper sterk afgeweken van hun traditionele beelden ook verwaterde de heren collectie is een zeer heldere en felle kleuren voor hem: zalm, schreeuwerige oranje, koraal, turkoois, paars.

Parfum lijn Yohji Yamamoto is als dubbelzinnig en in het bijzonder expressief. Als u houdt van originaliteit en de absolute vrijheid van de stereotypen, dan is dit ongetwijfeld uw stijl.

Een stukje geschiedenis en filosofie van Yohji Yamamoto

Een advocaat voor een diploma en een op maat op de tweede, Yohji Yamamoto wordt geopend in 1972 in Tokio, een eigen bedrijf, waardoor nee, ook niet modieus, maar stijlvolle kleding.

Het merk Yohji Yamamoto werd goed ontvangen in zijn thuisland, maar ook in Europa wordt geconfronteerd met onbegrip. In het begin van de jaren ‘ 80 waren de Europeanen niet bereid zijn ze te aanvaarden fashion vernielzucht afkomstig uit het Oosten. Chaotische beelden, gescheurde randen en de dominantie van zwart – werd geklasseerd als “de gevaren van een nucleaire explosie”.

Mens perfume Yohji YamamotoSlechts een paar jaar is de situatie radicaal veranderd — Yohji Yamamoto werd uitgeroepen tot de eerste echte filosoof van high fashion. Hij werd de meest gewilde mode-ontwerpers op de catwalk in Milaan en new York, Parijs en Barcelona.

De ontwerper is van mening dat ze maakt kleding die niet te mooi te zijn “zoete schoonheid” heeft niets te maken met de werkelijkheid. In de kleren van de mensen moet leven. Het moet een weerspiegeling zijn van de persoonlijkheid van de persoon.

Genoeg om te genieten van het effect, geproduceerd door haar kleding, in 1996, Yohji Yamamoto is het vrijgeven van haar eerste parfum. In tegenstelling tot het ontwerp lijnen van parfum werd enthousiast meteen geaccepteerd. De Frank smaak van Oost-esthetiek, charme en sensualiteit harmonieuze penetratie in de natuur won de harten van de fans van de master.

De wens om verder te gaan dan de werkelijkheid, om het uitbreiden van je bewustzijn met het nieuwe begrip – dit alles is lang zweefde in de lucht, en ten slotte neergelegd in het werk van de grote Japanse ontwerper Yohji Yamamoto in de wereld van mode en stijl, als in het wild wind rusmetali strass-steentjes, pailletten en afgevlakte foto ‘ s “voor de massa-productie”.

Het merk Yohji Yamamoto vanaf de eerste dag van haar bestaan uitgeroepen tot het idee van een gedurfd experiment, ongelijkheid en uniciteit voor degenen die niet bang zijn zich te onderscheiden van de menigte.

In veel opzichten is het weerspiegelt de geesten en Yamamoto, waardoor in verbeelding een storm van ongebruikelijke beelden. Een frisse wind met Fuji, ziekelijk-zoete geur van de bloeiende kersen en de taart met de opmerkingen van sake nemen in de wereld van de exotische Eilanden van de Rijzende Zon.

Mannen parfum lijn

Y-3 Black Label door Yohji Yamamoto

Editie van Y-3 Black Label was getimed om samen te vallen met de tiende verjaardag van het parfum van het merk Y-3. Dit zeer sensueel en verfijnd parfum werd uitgebracht in 2013 en meteen bekroond met de hoogste onderscheidingen.

Mens perfume Yohji YamamotoHet kan worden toegeschreven aan de categorie van luxe parfums “niet voor iedereen”. Een prachtig boeket van houtachtige en kruidige aroma ‘ s gevangen vanaf de eerste noten.

Wc water Yohji Yamamoto Y-3 Black Label verwelkomt ons met een licht adem van een exotische tuin. Lome goudsbloem, brandnetel-pittige kardemom en het sap van de Indiase zwart hout elemi prikkelen en te betrekken bij de wereld van levendige fantasie. Contrast hart noten van de geur verdiept uitgevoerd. Witte ceder, gecombineerd met pittige zwarte peper en een verfrissende lavendel en versterkend op hetzelfde moment bedwelmend.

De basis noten verblijf met u alle dagen. Het is licht bedwelmende smaak van de olie van patchouli, Tonka boon en prachtige afrodisiacum – Indische vetiver. Alertheid, exotisch en kruidig infusie van de liefde – alles in één. Dat is wat Y-3 Black Label door Yohji Yamamoto.

Dit unieke parfum geschikt voor jonge sportieve mannen die op zoek zijn naar niet alleen om lief te hebben, en om de harten te veroveren van de trots en ongenaakbaar vrouwen.

Pour Homme door Yohji Yamamoto

Deze avond geur is geïntroduceerd in 2004, met de hulp van de beroemde franse parfumeur Jean-Michel Duriez. Heldere persoonlijkheid weer dicteert de regels. Wc water is bedoeld voor vet, matig oprecht, vastbesloten mensen die niet bang zijn om de uitdaging van de lot.

Mens perfume Yohji YamamotoPour Homme kan worden aangemerkt als Oosterse Oosterse geuren met frisse citrus. Eerst kwamen we de echte vruchten “cocktail” van peer, Mandarijn en citroen Yuzu.

Een hint van bitterheid hij voegt zwarte peper. Vervolgens het gevoel van geur duikt in de diepte van de gevoelige geur van echt leer, salie, geranium en nootmuskaat.

De basis noten van kostbare houtachtige aroma ‘ s van sandelhout, amber, wierook en Virginia ceder omhullen als de erectie van de geur.

De muskus en vetiver geven een kruidige tinten. Vet en “chewy”, een frisse en diep – dat zijn de kenmerken van dit tegenstrijdig, maar zo ‘ n boeiende parfum.

Wc water Homme van Yohji Yamamoto

Dit parfum kwam aan het licht in dezelfde 2004. Homme van Yohji Yamamoto is een werkelijk iconische geur die voor meer dan tien jaar op het vlak van populariteit en sales.

Mens perfume Yohji YamamotoDeze Oosterse, Orientaalse, muskus en kruidige geur die past zeker, diep gevoel van de sybarite. Genieten van het leven is de belangrijkste filosofie van de Homme.

Door de manier, is dit parfum wordt beschouwd als een unisex product. Wilskrachtige en onafhankelijke dame te houden. Gecombineerd met de fijnste honing amber decoratieve cosmetica Homme “geluiden” gewoon magisch.

Het behoort tot de overdag geuren, maar ook in het licht van een koele fonkelen van de avond de sterren het leest verse en bijzondere attractie. Beoordelingen van mode critici en bewonderaars van het talent van de ontwerper zijn alleen maar weerhield hem met vreugde bij dit prachtige toilet water leek op de planken van het merk boetieks.

De eerste invoeren van akkoorden anijs, bergamot, koriander, gevat in een ketting van lavendel. Hart noten zijn erg sensueel en diep. Dit is een nobele palissander, druppels kruidnagel en geranium. Voltooid allemaal spannend en waanzinnig lekker vanille.

In zijn hart parfum winkels nog meer sensuele sound van de geur van leer, hars en cederhout bedwelmende rum in combinatie met vers gemalen koffie. Te verzetten tegen een dergelijk sexy cocktail gewoon onmogelijk!

Wc water, Zijn Liefde Verhaal door Yohji Yamamoto

Mens perfume Yohji Yamamoto

Zijn Liefde Verhaal (het jaar 2013) is een parfum voor iemand die wil om zich in al zijn pracht en charme in de voorkant van het object van de liefde. U kunt rekenen op de leuke feedback, zelfs als er maar een beetje natte vingertoppen in deze mind-blowing aroma. Dit toilet water is in staat om het hart te winnen voor de komende jaren.

De eerste noten zijn favoriete Japanse ontwerper kardemom, zwarte peper en ‘zeer mannelijk” nootmuskaat. Alles is dicht op smaak gebracht met een pikante roze grapefruit. In het hart van Zijn Liefde Verhaal, onverwachte en spannende cocktail van kleuren van de lavendel en geranium, bladeren, berg viooltjes en mint.

Mens perfume Yohji Yamamoto

Fundamentele opmerkingen voor het penetreren van de huid, het sensuele “stemming” geurige sandelhout, patchouli en vol sensualiteit van vetiver.

Dit parfum zal een beroep te diep, oneindig moedige, maar zeer moderne mens. Parfum behoort tot de klasse van casual, bloemig-Oriëntaalse aromatische verbindingen. Het is zeer traditioneel voor de Yamamoto, maar het is zeer ongebruikelijk voor mensen gebruikt om de klassiekers van het genre van de Europese.

Parfum, Yohji Homme van Yohji Yamamoto

Mens perfume Yohji YamamotoYohji Homme is een klassieker voor het merk parfum, uitgebracht een van de eerste in 1999. Nu het bijna niet kan worden gevonden op de planken van parfum winkels. Tot op zekere hoogte, werd het omgevormd tot een Homme 2004.

Parfum voldoet aan de pittige golf van anijs, koriander en lavendel. Het op een harmonische stromen in notities van een hart, een razende cocktail van kaneel, rozenhout, kruidnagel en zoethout.

De laatste en meest stabiele akkoord bedwelmende rum, Tonka bonen absolute, sandelhout, ceder. Op hen blijft hangen subtiele smaak kunstig vervaardigd van kid huid.

Een parfum waardig, edel, wie weet zijn het de moeite waard om de man, die nooit een afval van uw tijd op kleinigheden. Deze geesten kan worden toegeschreven aan de familie van houtachtige kruidige, en natuurlijk, Oosterse geuren.

Als u niet alleen wc-water, dat kan spatten de huid na de ochtend hygiëne, maar de echte luxe parfum personage, kies de lijn voor mannen Yohji Yamamoto. Elk van deze prachtige composities, de aandacht waard, en met de eerste ademhaling kan de passie van een mensenleven.

Thema door Anders Norén