stijl

Heren parfum van Giorgio Armani — review van de beste aroma ‘ s

Geur kan veel vertellen over een man, zijn smaak, uitzicht op het leven. In de parfum-lijn van het merk Armani verschillende opties van geesten, in staat om het benadrukken van de uniciteit van elk van de vertegenwoordigers van een sterke eerste helft. Mannen parfum Armani heeft zijn eigen geschiedenis, de filosofie en elke bevestigt het talent en de verfijnde smaak meesters van het merk.

Geschiedenis van de heren parfums van Giorgio Armani

De ontwikkeling van de Mannen de geur bedrijf Giorgio Armani S. p.Een begon zich meer gaan bezighouden in 1982, na een contract getekend met L ‘ oreal. twee jaar later werd gestart met de eerste Eau de toilette voor mannen.

Mens perfume from Giorgio Armani — review of the best flavors

Parfumeurs werken onder de merknaam beroemde italiaanse merk, zijn van mening dat een goede geur maakt niet alleen de man, maakt het aantrekkelijker. Geesten zijn in staat om het overbrengen van een verscheidenheid van het, met inbegrip van verborgen eigenschappen, ze bieden u de mogelijkheid om een unieke look.

Meer dan 30 jaar van de geschiedenis van de parfum van de bekende designer huis van Giorgio Armani in de verkoop ontvangen meer dan 70 items van fijne geuren. Mannen als de fabrikant verlangen om te benadrukken hun originaliteit, moed en romantiek.

Eau pour Homme

Mens perfume from Giorgio Armani — review of the best flavorsDe eerste indruk die zorgt voor mannen parfum Armani Eau pour Homme is een indrukwekkende frisheid. Parfum uitgebracht in 1984, maar nu zijn ze in vraag en trouwe fans hebben. Key notes – citrus aromatische.

Aan de basis noten zijn vetiver, witte ceder. Onder hartnoten zijn duidelijk hoorbaar zijn kruidnagel, kaneel, nootmuskaat, lavendel. citrus geuren (citroen, Mandarijn) aanwezig zijn in de top noten, zoals Basilicum, bergamot. De combinatie van citrus, zuidelijke kruiden en bloemen zorgt voor een geraffineerde en sensuele boeket, dat voelde “mannelijk” accent.

Merk Armani biedt mannen van de geesten met deze lichte boeket. Dit parfum voor mannen die de voorkeur geven aan een comfortabele vakantie reis naar de meest exotische plaatsen.

Aqua di GIO

Mens perfume from Giorgio Armani — review of the best flavorsStijlvolle mannen parfum Aqua di GIO is uitgegroeid tot een klassieker parfumerie. Hij houdt van mannen en lekkernijen vrouwen die al snel in de ban. De creatie van deze parfums, parfumeurs Armani werd geïnspireerd door de schoonheid en de geuren van de Middellandse zee, en daarom zijn ze uiting aan een gevoel van vrijheid.

Klassieke parfum van het merk Armani heeft topnoten met heldere citrus aroma ‘ s, is er ook de Jasmijn en rozemarijn. De hartnoten zijn koriander, kaki fruit, marine geuren. Voor de geselecteerde basis muskus, amber, patchouli, ceder.

Mannelijke, elegante geur geschikt voor mannen van verschillende leeftijden, is het passend op elk moment van de dag. Parfum ik vond de geur, van belang zijn voor de eigenaar van een voortreffelijke smaak aan het leven, gedachten, dromen.

Eau de Cedre

Mens perfume from Giorgio Armani — review of the best flavorsAls de vorige Armani heren parfum is een klassieke, Eau de Cedre is het een noviteit, want het ging over de verkoop pas in 2015. De inspiratie voor het parfum van deze tijd gaf suède jasje, of beter gezegd, haar zulk een elegante geur.

Daarom is in de nieuwe parfums lijken te hebben een bosrijke, natuurlijke geur, fluwelig en zacht. Als mannen parfum Armani Sport -, zij – voor de moedige en actieve.

Houtachtige geur aanwezig is in de basis noten, samen met de aroma suede zwarte thee – hoe moedig is dit nummer! Midden noten zijn elegant, ze voelen dat de geur van kardemom, violet, komijn. En voor de top met de hand geplukt salie, citroen, exotische bergamot.

Eau de Nuit

Mens perfume from Giorgio Armani — review of the best flavorsHet merk biedt mannen geuren en de meest romantische momenten in het leven van een man wanneer u het nodig om te veroveren, om te vallen in liefde met de mooie dame.

Mannen parfum van het huis van Armani Eau de Nuit is de geur van een nacht van passie, magie, onvergetelijke data en verklaringen.

En weer in de basis noten van de parfum – mannelijk cederhout en sensueel amber, Tonka bonen absolute. Hartnoten zijn gepresenteerd aroma ‘ s van toffee, kaneel, nootmuskaat.

De Top noten zijn aroma ‘ s van kruiden, peper en bergamot. De samenstelling is ongebruikelijk en zeer verontrustend.

Thema door Anders Norén