stijl

Heren M65 jas

M65 jas “geboren” uit de Verenigde Staten, en om te praten over het voor een lange tijd. Haar “mama” is bovenkleding met een nog langere naam — М1943 gemaakt voor de Tweede wereldoorlog. Het einde van de oorlog en het leger jas is niet vergeten. Het werd verder ontwikkeld en verbeterd (binnen verschenen uitneembare voering, zakken, en klemmen is ook uitgerust met knoppen, enzovoort). En als de Amerikaanse soldaten – mensen bekend om haar vermogen alle tijd om betrokken te raken bij schaafwonden in de hot spots van het land, al deze veranderingen – niet-theorie. Heeft getest in de praktijk, en wat heeft overleefd, en overleefde het niet een oorlog.

Mens jacket M65

Overzicht

De moderne versie, zoals je kunt raden van de naam, werd ontwikkeld in 65-m tot jaar. Militaire kleermakers eerste noemde het een “field jacket voor slecht weer” en slechts één kleur – grijs-olijf. Maar een beetje later (als het spreekwoord zegt, “op verzoek van de werknemers”) kleur schema van dit ding was enorm verrijkt, verscheen:

    Zwart, blauw, zand, khaki jasjes en camouflage patronen – “tiger stripes a La Vietnam”, “bos”, “woestijn”, en zo verder.

Mens jacket M65

Doek jas M 65 super praktisch: winddicht en duurzaam (225 pond op de kloof, als je weet wat we zijn), zeer duurzaam. Stof samenstelling: 50% Nylon / 50% Katoen. Hoewel, natuurlijk, het kan enigszins variëren, afhankelijk van welk bedrijf schopte de kleding die je in je handen. Bijvoorbeeld, u vindt jack van BRANDIT Duitsers, Amerikanen, Alpha, polen Helikon-tex… En zo verder, het produceren van dit populaire ding een bedrijf. Dus dat de samenstelling: 35% katoen, de rest is polyester.
Het is boxy (zoals ontworpen om te worden gedragen onder een jas van sommige apparatuur), zonder de liner zal worden comfortabel naar beneden tot -5 graden. Vrijheid van beweging geeft extra plooien aan de achterkant. Militair zijn “poeder” altijd bij de hand in de voorkant van de jas genaaid grote ruime zakken. Er is ook een binnenzak voor documenten of mobiel. Fit uit twee papier riem aanpassing: in de taille en zoom. Er is een kap – door de manier, het kan worden opgeborgen in de kraag. In het geval van een sterke wind op de mouwen is er een veiligheidsventiel en op de kraag – sluiting-fixatie. Op sommige producten, ook binnen in de achterkant onder de kraag, tabbladen en informatie-label, wat duidt op een militaire specificatie van het model.

Liner M-65 Liner (of ALS/92)

Het is apart verkrijgbaar en aangepast aan de kleur van de belangrijkste jas. Samenstelling: polyester, binnenkant vulling is polyester vezel. Door de manier, behalve voor lussen, waarmee de bekleding is vast, het is ook uitgerust met twee opgestikte zakken en gebreide manchetten. En dankzij de sluiting aan de voorzijde kan worden verwijderd en gedragen als een aparte jas – misschien niet zo elegant, maar wel warm.

Mens jacket M65Die kreeg dit handige ding van het amerikaanse leger?

In de eerste plaats van de militairen uit andere landen. Immers, het is echt de jas is niet gescheurd en kreukt niet! Dan functionele dingen keek jagers, vissers en andere paddenstoelenplukkers. In camouflage, maar in de schaduw laat je geen herten, niemand zal het merken en konijnen en eenden en blijft niet een kans. Door de manier waarop, en dergelijke liefhebbers van fotograferen, zoals de stamgasten paintball clubs ook graag snap deze militaire jassen.

Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65 Mens jacket M65

En toen kwam de mode-ontwerper, ze deed, gebaseerd op militaire jassen stapel jassen, vesten en zelfs vrouwen jurken en noemde het een “militaire stijl”. Zo, weer proberen in de winkel dark olive jas met vierkante zakken, weet dit: je bedanken voor het echter niet een luxe merk, maar de agressieve amerikaanse leger.

Thema door Anders Norén