kapsels

Heren kapsels voor ronde gezichten

Moderne mannen kapsels zijn zo divers dat er soms gespeculeerd over welke weg te kiezen voor het dagelijks leven. Eisen aan het kapsel, de regel is eenvoudig: ze moet voorzichtig zijn, niet de tijd nemen om te installeren en wordt geleverd in de vorm van het gezicht. Dat is de reden waarom we vandaag besloten om te praten over wat kapsels zijn geschikt voor mannen met een ronde vorm van het gezicht.

Mens haircuts for round faces

Er is een perceptie dat mannen met ronde vorm van het gezicht moet voorkomen dat omvangrijke bezuinigingen. In de praktijk, echter, is deze regel niet van toepassing is. Professionals wijzen erop dat de moderne modetrends draaien rond gelaagde kapsels die volume creëert niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook het aanpassen van de vorm van het gezicht.
Heren kapsels voor ronde gezichten fashion trends
Trends in de wereld van de herenmode veranderen zo snel als in de wereld van de vrouwen. Laten we discussiëren over de werkelijke asymmetrische kapsels van het seizoen, die geschikt zijn voor de ronde vorm van het gezicht.

Mens haircuts for round faces

Asymmetrische kapsels

Asymmetrische kapsels gaan uit van een verscheidenheid van styling opties, waardoor ze geschikt zijn voor de meeste mannen.

Elementen van de asymmetrie maakt het mogelijk om het uitlijnen van de verhoudingen van het gezicht en biedt bijna 100% resultaat. Asymmetrische kapsels zijn gebaseerd op de onderdelen van de haren van verschillende lengte. Over het algemeen is het kapsels die zijn gelaagd. Stylist selecteert haar op basis van de persoonlijke gegevens van de opdrachtgever. Dus, voor de ronde vorm van het gezicht de ideale oplossing zou zijn een kapsel met lange strengen. Het kan een canadese kapsel met schuine langgerekte pony, die moet worden gelegd op zijn kant. Bovendien, stylisten raden om aandacht te besteden aan de waterval van haren, die kunnen aanpassen aan de vorm van het gezicht. Bijvoorbeeld, een dubbele dakje dat bij de mannen versie is een volledige atletische snit.

Mens haircuts for round faces

Boksen en poluboks

Kapsels Boksen en poluboks – de klassieker voor ronde gezichten. Er wordt aangenomen dat keurige kapsels u toelaten om volledig open in het gelaat. Vandaag de dag zijn veel mensen de voorkeur geven aan een knipbeurt poluboks, want het ziet er stijlvol en origineel. Echter, het kapsel poluboks vormen een helder beeld. De huidige trends suggereren dat de toevoeging van verschillende elementen kapsels: geschoren tempels, strepen, patronen, enz.
Kapsel poluboks Boksen en het is bijna hetzelfde Kapsel. Het verschil is niet significant. En dus een ander kapsel gaat kort haar bij de slapen en lang op de top. Dit kapsel kan gestapeld worden zo hoog styling van het haar, het resultaat, dit kapsel is ideaal voor eigenaren van een ronde vorm van het gezicht.

Mens haircuts for round faces

De Bob kapsel

De Bob kapsel is heel populair onder de mensen en het ziet er zeer stijlvol. De Bob kapsel is ongelooflijk mooi en gemakkelijk te leggen. Voor mannen met ronde, ovale gezicht, stylisten raden om te kiezen voor een Bob kapsel met verlengde van een pony. Dit besluit wordt het beeld meer harmonieus en mooi.

Kapsels met kant pony

Kapsels met kant pony kunt u visueel de juiste uw gezichtsvorm. Mensen met een rond gezicht perfect kapsel met schuine kant pony, die maakt asymmetrie. Daarnaast moeten kijken naar de haveloze kapsels met de zijkant van een pony. Vandaag de dag zijn veel mannen geven de voorkeur aan het dragen van korte kapsels met lange kant van een pony. Stylisten er ook rekening mee dat mensen met een rond gezicht vorm geschikt kapsels met een geschoren hoofd en een schuine zijde van een pony.

Mens haircuts for round faces
Wat een knipbeurt moet ik vermijden?
Er zijn ook kapsels die je moet voorkomen dat de eigenaren van de ronde vorm van het gezicht. We zijn aan het praten over dergelijke kapsels zoals krullen. Krullend haar het creëren van het effect van volume, zo benadrukken de ovale gezicht. Ook de winnaars van ronde gezichten dienen zich te onthouden van al te lange haar en de daaropvolgende haar styling in de staart, enz.
Heren kapsels voor ronde gezichten: styling opties
Als we praten over trendy kapsels haar ronde gezicht, hier zijn een zeer populaire kapsels in grunge stijl. En zet ze meestal in een chaotische manier, met behulp van wax of gel. Dit kapsel ziet er ongewoon, alsof je net uit bed.

Mens haircuts for round faces

Maar de Bob Kapsel stylisten raden om te zetten in een keurig kapsel. Hier is een goede optie zou zijn gezichtshaar met ingang van rechttrekken. Een toepassing en haar gehoorzaam en mooi. Deze eenvoudige methode die zal helpen bij het creëren van een mooie en nette hair styling.

Trapsgewijze en gelaagde kapsels stylisten raden stijl je haar met een uit het midden en maak het haar te omvangrijk zijn. Voor een rond gezicht past een nette sportieve styling. Spreken van die, de eigenaren van de sport kapsels, bijvoorbeeld Boksen of dual quads, moet altijd neutraal blijven.

Dat zijn de kapsels die moeten worden geplaatst in een eenvoudig kapsel. En zoals ze zeggen stylisten, hoe eenvoudiger het kapsel, het gemakkelijker om haar naar beneden.

Mens haircuts for round faces

Mens haircuts for round faces

Mens haircuts for round faces

Mens haircuts for round faces

Thema door Anders Norén