kapsels

Heldere kleuren van de haren

Lichte haar kleur is erg populair vandaag de dag. Cosmetische bedrijven produceren een verscheidenheid van haar tinten om de moderne fashionista ‘ s.

En vandaag hebben we besloten om een nationaal team van het artikel, waarbij de focus op de kleur van de haren. Wij nodigen u uit om te zie foto voorbeelden van de meest opvallende collecties van het seizoen, en ook praten over de trendy kleuren van het jaar.

Rood en rood tinten

Bright colors of hair

En de eerste kleur haar, die zal worden besproken is rood. Rode haarkleur is waarschijnlijk de lichtste in zijn soort.

Misschien is dat waarom, cosmetische bedrijven jaarlijks produceren vele tinten van rood. Kijk maar naar trendy beelden van de beroemde zangeres Rihanna, die in elk seizoen toont ons een nieuwe kleur rood.

Stylisten zeggen dat dit jaar, de trends in de mode draaien rond rood haar, die kreeg ook een veelheid van kleuren. De meest populaire zijn: helder rood, koper, karamel en Bourgondiërs.

Heldere rode kleur is perfect voor meiden met een lichte huid en blauwe of groene ogen. Dit seizoen ook aandacht te besteden aan het helder rood de kleur van het haar – het is in de trend en zal zelfs geschikt zijn voor de eigenaren van de donkere huid.

Blauw kleur haar

Blauw haar kleur is lange tijd een reden voor discussie. Gedurende haar bestaan kreeg het veel tinten, waarvan de meest memorabele is de heldere blauwe kleur haar. Aan het begin van dit jaar, helder blauw haar werd gespot op de rode loper en meer dan eens. Het geeft de voorkeur aan de beroemde zangeres Katy Perry.

Bright colors of hair

Blauw haar kleur is een perfecte keuze voor meiden met een lichte huid en blauwe of grijze ogen. Kortom, de stylisten geven geen blauw haar kleur als een aparte trend, maar het is de place to be als u op de mode op de catwalk, en in het dagelijks leven. En recente ontwikkelingen tonen aan dat vandaag de dag meer populair helder blauw haar kleur. Bovendien, het is modieus om te schilderen in de blauwe kleur van het haar of individuele strengen of uiteinden van het haar! De trend is zeer helder, waarom niet proberen?

Bright colors of hair

En voor degenen die niet willen radicale verandering specialisten hebben een speciale stijl kleurpotloden voor haar dat geverfd haar slechts oppervlakkig en zijn eenvoudig te wassen.

Bright colors of hair

Groen haar

Groen de kleur van het haar zijn al lang populair onder beroemdheden. Daarnaast is de groene kleur is zeer kleurrijk en is niet voor iedereen. Dit jaar is het de mode om te schilderen in de kleuren groen alleen sommige onderdelen van de haren, waardoor een helder beeld. Dus, bijvoorbeeld, als u een natuurlijke schaduw van haar, die u niet van plan om drastisch veranderen, je kunt alleen verf een paar haren in een groene kleur. Naast deze huidige kleur van het haar houdt het uiterlijk fris en maakt het levendiger. Aan groen haar?

Bright colors of hair
In eerste instantie, stylisten raden groen haar aan de eigenaars van lichte huid en groene of blauwe ogen. Als we praten over matching, dan is de perfecte oplossing is een symbiose van rood en groen haar. In het Algemeen, groen haar is een heldere kleur die perfect passen in het beeld van een jong en energiek meisje.

Bright colors of hair

Geel en haar tinten

Geel de kleur van het haar minder populair dit jaar. Echter, dit betekent niet dat de ontwerpers laten zijn zijde. Integendeel zelfs! Gele haar is uniek in zijn essentie. Het is helder en niet te vergeten, echter, is niet voor iedereen. Dit jaar, geel haar, gebruikt als extra. Veel ontwerpers besloten om toe te voegen een gele kleur en natuurlijke tinten van het haar. Dit jaar populair in alle tinten van geel, vooral citroen, diep geel, oranje.

Roze: de manifestatie van persoonlijkheid

Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat de roze kleur haar is erg populair bij ontwerpers. Dit jaar, de beroemde couturier vestigde de aandacht op het als de belangrijkste kleur van het haar. Op de fashion catwalk waren er vele variaties op het thema van de roze haar. Dus, de mode is een lichte roze kleur, die perfect zal zijn voor meiden met een lichte huid en blauwe of bruine ogen. Het werkelijke licht roze kleur, die stylisten gebruiken voor haarkleuring als geheel en voor versteviging van het haar.

Bright colors of hair

Licht haar

Om je haar verven in felle kleuren, van natuurlijk, trendy. Echter, ontwerpers niet ontkennen dat het een trend is een andere trend – licht haar, dat vereist ook speciale oplossingen aan. Dus, dit jaar is het de mode om je haar verven naar geel, oranje, roze, blauw en cyaan kleuren. Dit kan op verschillende manieren gedaan worden. De eerste van deze klassiek – toning van haar.

De tweede gentle – huidige kleur van het haar met behulp van speciale krijtjes. U hoeft niet te kiezen – dit zal afhangen van het resultaat van de kleuring. Hoe dan ook, maar de lichte haar kleur is in de mode van vandaag. We hoeven alleen maar te letten op de trends van het seizoen en experimenteren met de kleur van het haar.

Bright colors of hair

Thema door Anders Norén