kapsels

Haarverf voor zwangere vrouwen

Tijdens de zwangerschap elke vrouw wil om meer voorzichtig te zijn met hun gezondheid. Het meer dat ze te beantwoorden, niet alleen voor zichzelf maar ook voor de baby. De uitdaging te blijven aantrekkelijk in de ogen van de man van wie ze hield, collega ‘ s en zelfs familieleden is ingewikkeld in de tweeling. Als een belangrijke eerste stap op het pad naar “gezonde zwangerschap,” is de afwijzing van fondsen met een sterke chemische componenten zoals ammoniak, enz.

En vandaag gaan we praten over haarverf voor zwangere vrouwen, evenals het bespreken van het gebruik van natuurlijke kleuren van het haar producten.

Wat haarverf kan worden toegepast om zwanger?

Hair dye for pregnant womenVandaag stylisten aandringen dat tijdens de zwangerschap kunt u toepassen sterke chemische verf, maar slechts gedeeltelijk, met uitzondering van de root zone van het haar. Deze gedeeltelijke kleuring Balaj, Ombre, somber. Maar, zo zeggen de deskundigen, worden slechts “dood” haar, geen haar wortels en levende cellen. Of dus eigenlijk of niet, maar de meeste moeders-to-be probeert te beschermen tegen dit soort procedures.
Nog een belangrijk ding!

Als u nog steeds besluiten om de kleur van je haar, niet te betrekken in de procedure in het eerste trimester van de zwangerschap. Op dit moment is de baby actief gevormd zenuwstelsel, de hersenen en alle organen. Het is daarom bijzonder belangrijk om het lichaam te beschermen van elke afleiding.
Dus, wat haarverf kiezen?

Henna en natuurlijke kleurstoffen

Als je natuurlijke haarkleur en wil je de nadruk leggen op de diepte van de kleur, niet radicaal veranderen van de kleur van het haar, aandacht te besteden aan de natuurlijke poeder kleurstoffen. Bijvoorbeeld, henna en Basma is niet schadelijk voor uw gezondheid, maar het geeft je haar een mooie en diepe schaduw. Het effect van de natuurlijke kleurstof zelfs de wortels van het haar is heel zacht, wat resulteert in een mooie en rijke tinten, zonder nadelige gevolgen voor het haar. Dus, op het standpunt dat henna is alleen rood of bruin van kleur is verkeerd. Henna kan worden donker blauw, zwart en bruin. Het hangt allemaal af van de juiste combinatie met bastma, evenals de concentratie van de samenstelling.

Natuurlijke kleurstoffen voor het haar

Meest aanbevolen voor het verven van het haar tijdens de zwangerschap, natuurlijke haarverf, die aangepast zijn aan een bepaalde tint en bieden u de mogelijkheid om rijke tinten, zonder schade voor de gezondheid. In de samenstelling van de middelen aan de zorg van haar geen agressieve chemicaliën, ze zijn veilig voor de baby. Sommige natuurlijke haarverf kiezen?
Besteed aandacht aan het haar Hlavin. Het is rijk aan eiwitten, vitaminen a, C en E en polysacchariden. Het zachtjes kleuren zonder haar schade aan de interne structuur van het haar.

Professionele verven tools

Veel vrouwen blijven de voorkeur geven aan duurzame haarverf. Aanbevelingen in dit geval slechts één: selecteer alleen professionele haarverf.
Bijvoorbeeld, kleuring, Igora haar kan niet alleen maar geven je haar een mooie schaduw, maar ook het maken van het beeld levendiger, en de kleur is rijk en diep. Bijna alle natuurlijke hair Tonic bevatten in hun samenstelling een kleine hoeveelheid van de chemie. Daarom zijn de deskundigen in de stijl van adviseren om te schilderen alleen de strengen van het haar, het vermijden van contact met uw hoofdhuid.

U moet goed begrijpen dat de beslissing over hoe je haar verven of niet te schilderen tijdens de zwangerschap, je jezelf te accepteren. Echter, experts in stijl waarschuwen dat het beste gebruik maken van natuurlijke haarverf, en verfstoffen op basis van natuurlijke ingrediënten. Om de afdichting in de kleur haar tonics, die niet diep door in het haar en niet verwonden van haar structuur.

Thema door Anders Norén