kapsels

Haar styling rooster

Hair styling diffuserIdeaal voor het maken van het effect van krullend haar, droog haar strengen natuurlijk.

Vandaag, echter, velen van ons gewoon geen tijd hebt voor het maken van complexe kapsels. Het rooster was populair ten alle tijden, het laat u toe om haar volume en geef ze de werking van natuurlijke krullen.

De diffuser is een vlakke bevestiging voor een droger met lange of korte tanden (vingers), die kan worden gebruikt voor het maken van drie-dimensionale vormgeving. Echter, als je hebt dun en steil haar hebben om hard te werken voordat je het verwachte resultaat!

Het blazen van de diffuser is erg handig en gemakkelijk, met name voor eigenaren van permanenten.

De diffuser is een bekleding voor de wasdroger heeft een breed vyemki-vingers die het mogelijk maken om een omvangrijke blowout.

Deze procedure is absoluut pijnloos is van invloed op de gezondheid van het haar, omdat het droogproces de warme lucht wordt afgevoerd via de zijkant geplaatst.

Hair styling diffuserStijl met diffuser is zeer eenvoudig. Om te beginnen, breng aan op nat haar een beetje schuim voor het haar, en geleidelijk droog het haar omhoog.

Dit kapsel is perfect voor kort haar, bovendien, als u de eigenaar bent van de surpluspercentages dakje, je kunt een heel verleidelijke kapsel!

Na de styling van de afgewerkte niet-borstel het haar en zet ze vast met haarlak.

Als u lang haar heeft, dan kunt u perfecte kapsel met lichte golven.

De technologie van zijn schepping is identiek met kort haar. Bovendien, de diffuser kan rechtzetten van de haar. Om dit te doen, terwijl het drogen, gebruik dan een diffuser met lange vingers. Tijdens de procedure terug te trekken van het haar en kam ze.

Hair styling diffuser

Voordat u begint met het stylen van je haar met een diffuser, licht droge strengen en kam ze. Gebruik vervolgens de mousse voor volumineus haar dat niet plakt strengen.

Droog haar onder een hoek van 90 graden, voorzichtig op te tillen van de haarwortels. Vrees niet, de lucht door het rooster is verdeeld, kan het geen kwaad je haar.

In de 80-ies en 90-er jaren, een Haardroger altijd uitgegaan van het mondstuk diffuser. Vandaag, echter, kunnen afzonderlijk worden gekocht. Daarnaast zijn er drogers met beweegbare vingers, het directe doel van die massage van de hoofdhuid.

Dit heeft zo zijn voordelen, omdat de roerende kegel is meer aangenaam om te gebruiken, en daarnaast zorgt het voor extra volume. Aan te passen.

Rooster met beweegbare vingers ideaal voor styling krullend haar, het is ideaal voor al diegenen die een Machtiging.

Bij het kiezen van een diffuser, let op de lengte van de vingers. Rooster met korte vingers het haar volume, maar lange vingers krullen van het haar, de vorming van de krullen in de gehele lengte van de strengen!

Thema door Anders Norén