kapsels

Haar: melk chocolade

Hair: milk chocolateEen lieve naam stylisten hebt de naam van een nieuwe tint palet van haar te kleuren met delicate caramel tint.

Ondanks de tegenstrijdige verwachtingen, de kleur van melk chocolade is uitgegroeid tot een van de meest gewilde in de cosmetische markt. Wat is het belangrijkste voordeel en wie is deze schaduw – in het artikel van vandaag.

Ze zeggen dat de nieuwe manier kan wonderen verrichten. Deze keer stylisten bieden wij proberen een nieuwe schaduw van haar kleurstof genaamd “melkchocolade”. Deze kleur is iets tussen bruin en tarwe, en gember.

Net als andere haarkleur, kan het vele tinten combineren een verscheidenheid van de hoogtepunten. En de kappers aandacht te besteden aan de klanten die vandaag zijn er vele opties van behandelingen voor het kleuren van haar.

Wie is de kleur van melk chocolade?

De kleur van melk chocolade verwijst naar de warme tinten en donkere kleuren van het haar. Dat is de kleur moet worden Gouden reflecties, onderstreept door de warme kleuren van het haar.
Deze kleur is perfect voor meisjes met bruin haar en bruine ogen. De lichte chocolade schaduw zal geschikt zijn voor mensen met blauwe ogen en een blanke huid.

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Kleuren haar “melkchocolade”

Schaduw van haar melk chocolade is zeer geliefd onder de Hollywood-sterren. Vandaag is het dragen van haar chocolade kleur de voorkeur Victoria Beckham en Sarah Jessica Parker, Lady Gaga en andere Sterren willen benadrukken dat dit haar kleur benadrukt hun verleidelijke afwerking, waardoor het meer levendig en onvergetelijk. Wat zijn de tinten van de kleur van het haar “melkchocolade”?

Licht melk chocolade

Een lichtere schaduw van haarkleurmiddelen melk chocolade kan een verscheidenheid van namen. Bijvoorbeeld, licht karamel, rijke bruine en dus heldere kleur tussen blond en tarwe. Hij moet een warme touch of gold, kastanje, cappuccino, enz. dit jaar is het de mode te combineren met lichte chocolade Met een caramel kleur, rood notities, markeringen van haar.

Donkere melkchocolade

Donkere schaduw van verf melk chocolade heeft een intense kleur. Deze schaduw tussen de warme chocolade en pure chocolade. In sommige gevallen, een hint van donkere chocolade kan hebben rode noten en karamel tonen. De populairste kleur onder tinten van chocolade. Donkere chocolade is modieus om te combineren met donkere chocolade en ook de kleur zwart. Als u lichtbruine ogen, proberen te combineren met een chocolade kleur met blonde highlights haar.

Het maken van een hint van pure chocolade?

Als u wilt maken van een pure kleur “melkchocolade” je moet passeren verschillende procedures op het verven en bleken zelfs, indien nodig. Het is een complex kleur, die moet worden uitgevoerd uitsluitend in de salon. Thuis is het heel moeilijk om het maken van kleurrijke en rijk huidige kleur van het haar, dat is waarom je moet de hulp inroepen van professionals. Daarnaast dient bedacht te worden dat alle van de natuurlijke haarkleur te combineren met een paar Tinten.

Hair: milk chocolateNatuurlijke melanine pigment is zeer ongelijk verdeeld over het oppervlak van de huid. Dit zorgt ervoor dat het haar hebben verschillende kleuren, op elkaar lijken, waardoor de natuurlijke kleur van het haar krijgt een veel schittering. Thuis bij het gebruik van haarverf van het ene type is het zeer moeilijk een dergelijk resultaat te bereiken. De salon master kan bieden u verschillende behandelingen die u zullen helpen bij het creëren van een rijke kleurschakering. Bijvoorbeeld, kolorirovanie haren, die kunnen worden uitgevoerd op afzonderlijke strengen haar en hield het in de 3D-weergave.

Voor de implementatie van 3D kleuren van het haar master maakt gebruik van drie contrasterende tinten van één kleur. In ons geval is het een rijke chocolade, lichte chocolade en goudbruin is. De combinatie van deze kleuren maakt het mogelijk om het bereiken van een schitterend effect – het haar ziet er heel natuurlijk.
Weven dunne draden is ook een geweldige optie voor het maken van een rijke kleurschakering van het haar.

Haarverf melk chocolade: wat te kiezen?

Vandaag de dag zijn er veel haarkleuren schaduw “melkchocolade”, enz. Als u besluit om de kleur van je haar thuis hier zijn een aantal van de meest relevante van de kleur ‘ milk chocolate.

Crème-verf van de “Studio” kleur 8.4 “melkchocolade”. De crème kleur heeft een lichte textuur, geeft het haar een schitterende Glans. De huidige samenstelling van natuurlijke oliën.

Bestendig crème-verf voor het haar “Palet Deluxe” – Kleur “Golden chocolate” 655, 455 “Gouden almond” en “Palet Deluxe” schaduw 755 “Golden white”.

Phyto-dye met plantenextracten “Palet Fitoliniya” — schaduw 568, Karamel en kastanje “Palet Fitoliniya” — schaduw 600 Licht bruin.

Bestand tegen haarverf van L ‘ oreal Paris schaduw van Antigua Bruin.

Crème-verf Wellaton is een schaduw van Chocolade met karamel.

Haar “melkchocolade”? foto:

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Thema door Anders Norén