stijl

Geruite broek, het middelpunt van de aandacht

Plaid pants — the center of attentionEen beetje van Alpine chic, een beetje retro: geruite patronen – groot, klein, diagonaal, of nauwelijks zichtbaar — bijna nooit uit de mode. Deze kleine kleurrijke pleinen zijn verdiende aandacht van het schone geslacht, als ze in staat zijn om de beurt een model van de kleding in de enorme hit.

Hoe kies je broek?

Vandaag in de mode terug geruite broek. Het is in staat om de beste te trekken van de aandacht van anderen, dus om een harmonieuze beeld moeten nauw overeenkomen met de Kombi-partners en rekening te houden met je eigen leeftijd.

Jonge Schoolmeisjes en vrouwelijke studenten is fijn geruite sigaret broek. Vergeet niet dat de geblokte print is erg doet denken aan een school uniform, dus het is beter te combineren met de broek met kleding casual en een beetje nonchalante stijl. Dertig meisjes met geruite broek kunnen combineren met de blouse shirt casual. Voor vrouwen van veertig jaar met de geruite broek een goede mix zal zijn van een lichte trui en een spectaculair hoge laarzen. Vijftig-jaar-oude dames is het beter om te combineren met een elegante platte top. En in de zestig jaar is deze broek is het beter om te weigeren met een beroep op het elegante leeftijd en de voorkeur van de minder pakkende prenten. Als u wilt, kunt u het zich veroorloven een geruite tas, sjaal of neckerchief.

Om fit en moet je op letten?

Geruite broek hebben altijd wekte grote belangstelling onder de fashionista ‘ s, maar de fascinerende optische effect van de afdruk was de oorzaak van dat velen van hen verlaten, om deze kleding. Cage geeft extra volume, dus bijna alle geruite patronen zijn mesten figuur.
Plaid pants — the center of attentionBroek met een plaid patroon het is ongewenst om te dragen voor mensen met een peervormig figuur. Pakkende afdrukken, verder zal toenemen volumetrische zoom, visueel het toevoegen van een paar extra kilo ‘ s op de heupen. Maar als het verlangen om te dragen, een kooi heerst over de esthetische kant van de zaak, de meisjes met rondingen heupen moeten aandacht besteden aan de kleuren. In het ontwerp van de cel beter om te kiezen voor koude kleuren en de kleuren waarin de verticale strepen zijn duidelijk uitgedrukt, en de horizontale is minder merkbaar.

[opmerking]de Heerlijke meisjes het beter om te kopen plaid broek klassieke stijl, die zijn afgesneden van de heup en ingetogen kleurenschema.[/opmerking]

Dames met smalle heupen was meer geluk – ze kunnen voelen vrij om te dragen plaid in elke kleur variaties. En voor degenen die brede schouders, een geruite print, zal helpen om het evenwicht van de verhoudingen van de afbeelding.

In ieder geval is het noodzakelijk te letten op de regel van de “Gulden snede” voor u koopt de tartan broek die u nodig hebt om te overwegen een aantal nuances:

    Grootte. Geruite broek moet kiezen voor de rechterkant van de figuur. Gedragen in de rekken, ze verliest de strenge geometrie van de print en het patroon zal worden gebroken. Voor degenen die twijfelen, het is beter om te kopen broek een maat groter. Kleur. De meest opvallende en indrukwekkende op zoek broek in de traditionele rode kleuren. Dit model voordelig ziet er met hoge hakken of verschillende modellen patent schoenen. Eigenaar van een slank figuur veilig kunt dragen geruite broek-leidingen in rode tinten. Maar als de verhoudingen van het lichaam zijn, wat verre van ideaal, de kleur rood moet worden verlaten. Om beter te werken liever met rustige kleuren en heldere afdrukken passend zou zijn in een informele setting – een discotheek, feest-en dus op. Kenmerken van de figuur. Meisjes met smalle heupen kan combineren met geruite broek met een top en dames van lush beter om dingen op te pakken, het sluiten van de heup. Leeftijd. De diagonaal van de kooi is veelzijdig en past bij vrouwen van alle leeftijden. Meisjes kunnen dragen broek van elke cel in elke stijl en in alle kleur variaties. Het belangrijkste ding – om te kiezen Combi-partners. En oudere vrouwen is het beter om de voorkeur geven aan de meer gedempte kleuren.

Met wat en hoe te dragen geruite broek? Tips van de stylist.

De grootte en de kleur van de cellen kunt u het maken van bands in verschillende stijlen. In combinatie met de andere elementen van de kast geruite broek kan er totaal anders uitzien.

Business-achtige stijl. Voor het maken van een business beeld zou perfect zijn geruite print in zachte, rustgevende kleuren (alle tinten van zwart, grijs en bruin en donker groen en donker blauw en Indigo). De perfecte combinatie partner naar de geruite broek zal een normaal t-shirt of blouse. Completeren het ensemble gewoon een jasje of blazer in koele tinten met een minimale inrichting. Bovendien, de kleur van de blazer of jasje overlappen met één van de kleuren van de cellen.
Plaid pants — the center of attention
Skinny Amateur geruite broek kan ze overeenkomen met de shirts die mouwen en een kraag. Het punt in het maken van de afbeelding zet elegant, slank vest.
Plaid pants — the center of attention
Een sportieve stijl. De Fans van de sport stijl moet aandacht besteden aan de broek met een dikke plaid patroon. Grote cellen met succes in combinatie met sport schoenen: loafers of sneakers. Voltooit het ensemble van het t-shirt of een lichte trui, de kleur te matchen met één van de kleuren van de broek.

[opmerking]het is de moeite Waard gezien het feit dat de leider in de gekozen manier zijn broek, dus je moet niet kiezen voor een te lichte top of schoenen met opvallende inrichting.[/opmerking] Plaid pants — the center of attention
Casual stijl (casual). Voor dagelijks gebruik kunt u gebruik maken van de broek in een middelgrote of grote kooi met lichte elementen. Het is aan te raden om niet dragen van een plaid stuk van de kleding, en de andere elementen van de kast moet worden eentonig. Als schoenen hoge hak schoenen, enkellaarsjes, sandalen, instappers en zelfs sneakers.
Plaid pants — the center of attention
Let op! In sommige gevallen, schandalig lieve vrouw dat ik mezelf mix van meerdere geruite prints in verschillende kledingstukken. Aan originaliteit wordt niet omgezet in een maskerade, de bodem en de top moet zijn verschillend in grootte en kleur van de cellen. Lichte afdrukken het is beter te combineren met meer rust, en een groot plein, is het wenselijk om een kleine aanvulling.
Plaid pants — the center of attention“Hoogtepunt” van deze creatieve afbeelding kan een stevige band die een visuele grens tussen de geruite onderkant en de bovenkant.

Altijd in de trend en tonen delicate smaak, je moet leren het belangrijkste: de cel is het basiselement van het kostuum. Dan het helderder, en expressievere, zachter en rustiger moet tinten van de andere elementen van de kast. Alleen op deze manier zal het creëren van een perfect beeld, de nadruk leggen op de waardigheid van alle vormen en vertrouwen te krijgen in hun unieke schoonheid.

Thema door Anders Norén