manicure

Gel Polish op korte nagels: ontwerp en nieuwe ideeën

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Korte nagels — trend 2018-2019 jaar, dus vandaag kunt u een groot aantal van de foto ‘ s op het Internet met voorbeelden van verschillende ideeën en nieuwe technieken in het segment van nail design, in het bijzonder met de toepassing van de coating, zoals de gel Polish. Immers, naast het feit dat het u toestaat om een langdurige manicure, dankzij de wide color palette kun je een mooie en rijke ontwerp.

Dus als je droomt van een trendy manicure, hieronder zijn de meest relevante en heldere ideeën, die zal uitgroeien tot een echte decoratie van uw nagels.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Top “verse” ideeën 2018-2019 voor uw manicure

2018-2019 karakteristieke diversiteit in het segment van de nail art ontwerp, want het is de trend van vandaag, zoals de klassieke minimalisme, en een volledig nieuwe en zelfs controversiële ideeën in het ontwerp van de manicure met gel-lak, die de bevestiging van de verschillende foto ‘ s in tijdschriften. Echter, van deze serie, hebben we gekozen voor het beste ontwerp opties die het meest worden gebruikt op korte nagels. Deze omvatten het volgende:

  Metaal glans. Zilver, goud, brons en koper plating wordt gebruikt vandaag de dag niet alleen als een extra versiering, maar als een solide ondergrond. Vaak zenden ze sommige onderdelen van het ontwerp of van één of meer nagels. Meer vet persoonlijkheid maken met metaal beklede alle nagels.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Delicate design

  Dunne reepjes. Een van de belangrijkste “hits” van het seizoen, dat ziet er net zo goed op korte en lange nagels. Vaak gebruikt als de basis van transparante of beige lak, die is toegepast op de top van de gekleurde stroken.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Dunne strepen en zilver kleur

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Belangrijk! De belangrijkste nieuwigheid van de de spijkerkunst van dit seizoen is de marble manicure. Het hoogtepunt is dat op de top van de natte grond zijn weergegeven in een chaotische manier dunne reepjes, wat resulteert in een spectaculaire en innovatieve design.

  Airbrushing die retoucheren. Vandaag de dag, dankzij een nieuwe techniek van het aanbrengen van gel Polish in het einde bereikt het ongebruikelijke ontwerp van de nagels in de vorm van diverse ornamenten, abstractie en zelfs Ombre. Het enige nadeel is de prijs, want zonder speciale apparatuur kan worden gedaan. Airbrush is duur, dus de prijs van deze manicure in de salon zal niet worden uit het budget. Solide. Het minimalisme in de mode weer. Kleur cover zorgt voor een spectaculaire manicure visueel verlengen van de nagelplaat en maakt het goed verzorgd. Dit seizoen is het beter om de voorkeur geven door sudovym en pastel tinten, evenals bessen, wijn en chocolade schaduw. Vergeet niet over de rode palet, zoals in dit seizoen, het is in het bijzonder relevant.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Een interessante en gestructureerd design in rijke blauwe tinten

  Abstractie. De mode in 2018-2019 en zeer ingewikkelde ontwerpen die, afhankelijk van de toegepaste kleur palet gel nagel lakken, zal er goed uitzien in de zomer en de herfst manicure, enkele voorbeelden worden weergegeven in de foto hieronder. Het is makkelijk te doen, zelfs thuis. We moeten beginnen met de identieke kleuren en geleidelijk te verplaatsen naar een meer contrasterende oplossingen. Stippen, strepen, spatten en op slechts chaotische daub kan u hierbij helpen. Accessoires. Kralen, strass, veren, kamimusubi, stenen en andere accessoires te diversifiëren zelfs de meest saaie en eenvoudig in uitvoering ontwerp. Het belangrijkste ding — om de accenten goed en niet te overbelasten van de afgewerkte manicure.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Kleur hoes met strass steentjes

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Belangrijk! Pedicure ook accessoires gebruiken voor het maken van verschillende ontwerpen met het gebruik van gel Polish. Vanwege het feit dat de teennagels kort zijn, ze missen de mogelijkheid voor het weergeven van surround techniek nail art ontwerp, zodat het gebruik van decoratieve accessoires is de meest geschikte oplossing.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

  Een glas in lood raam. Trendy en fascinerend design, die alleen kan worden bereikt met gel Polish cat eye. Supplement het zal helpen mozaïek of kamimusubi dat zal het uiteindelijke resultaat nog meer spectaculair. Het resultaat is een rijk en diep manicure met lichte vlekken op de nagels. In het frans. Ondanks het feit dat hij wordt beschouwd als de onverwoestbare klassiekers, korte nagels, deze techniek heeft grote veranderingen ondergaan. Vandaag in de mode kleur French manicure, bestaande uit meerdere stroken of met vage grens iets wat lijkt op een helling.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Lichte manicure met stempelen

  Het effect van gebroken glas. Dit ontwerp is één van de meest populaire opties in het ontwerp van de manicure. De eigenaardigheid is dat de stukken folie verspreid op de top van de nagel plaat op zodanige wijze dat maakt het effect van willekeurig verspreid gekleurde stukjes glas.
  De maan. Op korte, middellange en lange nagels, deze manicure met gel Polish ziet er in haar eigen stijlvolle en ongewone. Crescent, het kan zowel transparant en gespoten in contrasterende kleuren of gemarkeerd met verschillende accessoires, zoals steentjes. Bovendien, de maan manicure kan dienen als substraat voor de toepassing van de meer geavanceerde technieken van de versiering van de nagels, zoals schilderen of airbrushen.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Heldere maan manicure

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Belangrijk! Het voordeel van een maan manicure is dat in tegenstelling tot een volledige dekking nagelplaat vernis, want het is de hergroei van het ruwe beeldmateriaal gewoon niet gezien worden. Daarom lunar ontwerp kan gedragen worden veel langer dan normaal. Gel Polish on short nails: design and new ideas

Ontwerp op een zwarte achtergrond

  Tekeningen. Zonder hen was het zeker niet doen, niet alleen trendy manicure. Op korte nagels ze zijn ook leuk, ondanks het kleine formaat van de plaat maakt het mogelijk om te beseffen master al hun artistieke ideeën en beperkt te worden tot eenvoudige tekeningen. Vandaag in de mode, geometrisch, bloemen -, etnische-en diermotieven. Niet minder relevant en minimalisme. Net omcirkelde de rand van de nagel of een klein geschilderd monogrammen zal helpen om te benadrukken de eigenheid en creativiteit.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Een delicate Ombre ontwerp

Gel Polish voor vandaag is een van de meest populaire materialen voor het maken van mooie en relevante in 2018-2019 ontwerp is niet alleen lang, maar zelfs op korte nagels, u kunt dit controleren door het bekijken van de verschillende foto ‘ s van voltooide werken van toonaangevende nagel kunstenaars. Wij hopen dat onze voorstellen zullen u inspireren tot het maken van nieuwe en innovatieve ontwerpen, dankzij welke je nagels zal zeker uitgegroeid tot een van de decoratie van de gehele afbeelding.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Thema door Anders Norén