manicure

Gekleurde French nagels: trends 2019

Colored French nails: trends 2019

French manicure of French manicure wit versie is niet zo populair als het gekleurde interpretatie, die is uitgegroeid tot een van de belangrijkste nieuwigheden van 2019 in nail design, foto-illustratie, die kan worden gezien op de Instagram pagina ‘ s van de grootste meesters van de manicure. Het voordeel van dit ontwerp is dat de nagel kijkt, is het niet minder verfijnd, maar het resultaat is veel meer spectaculaire en meer origineel.

Dus, als u zich verveelt met de routine en je op zoek naar nieuwe en frisse ideeën, bieden wij een aantal unieke voorbeelden van dergelijke moderne frans.

Colored French nails: trends 2019

Het beste idee van het ontwerp van kleur French manicure

Gekleurde French manicure — dit is niet zomaar een nieuwigheid, maar ook de mogelijkheid om te combineren in één manicure tegelijk heldere en creatieve vormgeving, terwijl het niet overbelasting van het slim-wise details en technieken van nailart. In dit verband wordt vandaag gevormd heeft vele variaties van deze manicure, onder welke het meest populair zijn. Deze omvatten:

  Regenboog. Eenvoudige maar kleurrijke manier om het ontwerp van kleurrijke frans. De essentie is dat de “smile” van de gekleurde laag is aangebracht in een dunne strook afwisselend, het creëren van een soort imitatie van de regenboog.

Colored French nails: trends 2019

Rainbow French manicure met je verloop

Colored French nails: trends 2019

Belangrijk! Rainbow harmonieuze ontwerp ziet er geweldig uit op lange nagels, als het u toestaat om volledig te belichamen het idee, maar voor een kort kunt u past slechts 2-3 gekleurde stroken die ziet er niet zo indrukwekkend, en zie je door de herziening van de voorgestelde foto. Colored French nails: trends 2019

Franse techniek van “broken glass”

  Gestreept. Kenmerkend perfect vloeiende lijnen en is gevormd langs de grens van frans-horizontaal of verticaal. Deze manicure wordt vaak beschouwd als het voorrecht van de zomer, want het is voornamelijk uitgegeven in een nautische stijl in blauw en witte strepen.
  Glitter. Elegante en expressieve frans, die zal sieren casual of avond te kijken. De essentie is dat door de “smile” strepen verspreid gekleurde glitter, het creëren van een nette vlotte overgangen van de ene schaduw naar de andere. Op dezelfde manier kunt u decoratieve zand, mica, folie en kamimusubi.

Colored French nails: trends 2019

Frans glitter

  Met strass steentjes. Frans met een verstrooiing van gekleurde stenen op de nagels zal een onvergetelijke manicure ontwerp. Ze kunnen worden verspreid parallel aan de grens van zijn tuniek, diagonaal of zelfs loodrecht. De sleutel is het gebruik van kleine gekleurde steentjes, die zal leiden tot een meer soepele en mooie overgangen.

Colored French nails: trends 2019

Frans met strepen en glitter steentjes

  Met het beeldhouwen. Vaak is in dit geval een eenvoudige zwart-wit of rainbow French manicure, waarin de ring van de vinger van de hand versierd surround met lijstwerk in de vorm van de vleugels van de vlinder, takjes of verschillende kleuren.
  Wit met gekleurde stengel. Het is een noviteit in 2019 analoog aan de klassieke franse, de lijn die de glimlach van de lijn op de nagel blijft wit, en de basis is gekleurd met de release van de ringvinger met strass steentjes of patronen. Op de foto hieronder zijn voorbeelden van originele uitvoering van dit ontwerp.

Colored French nails: trends 2019

Een opvallend jasje voor een avondje uit

  Mozaïek. Zoals een vlekkeloze frans nagel kijkt vierkante vorm. De essentie is dat langs de top van de lijn “smile”, en soms buiten, de donkere kleur van de getrokken cellen, die vervolgens gevuld met gekleurde lak of shimmer.

Colored French nails: trends 2019

Colored French nails: trends 2019

Belangrijk! Vandaag op de verkoop zijn er stickers met de meest ingewikkelde en complexe ontwerpen, waarmee u kunt besparen veel tijd in de manicure en gemarteld met een tekening van het franse “lachen.”

  Aquarium. De oorspronkelijke opzet, waarbij meer dan de kleur van de “smile” superpositie van de accessoires in de vorm van bloemen, vruchten, vlinders, insecten, harten, of de toepassing van een eenvoudige tekening. Als een top coat op de nagel aangebracht op een transparante gel.

Colored French nails: trends 2019

Heldere kleur, French manicure met foto ‘ s

  Ombre. Gekleurde French manicure met het verloop ziet er prachtig uit op je nagels volledig van elke vorm, met inbegrip van de amygdala. Soepele overgangen van kleuren langs de lijnen van de “smile” op hetzelfde moment zorgen voor een lichte en lichtgewicht ontwerp. Dit jaar zijn er geen duidelijke regels zijn van symmetrie, zo vaak franse Ombre kan hebben op elke nagel een andere kleur combinaties.

Colored French nails: trends 2019

Aquarium apparatuur en creatief bloemen jasje

  Krullend. Diagonaal, V-vormig, of gewoon een platte vorm van de “glimlach” van verschillende, zelfs een eenvoudige en ongecompliceerde frans. En in een Duo met een lichte kleur combinaties en een verscheidenheid aan accessoires draait beknopt en modieuze design.
  Matt. Fluweelzachte, matte textuur op de nagels is niet langer een noviteit, maar een essentieel element, op grote schaal gebruikt in nail art ontwerp, met inbegrip van het ontwerp van de kleur jas. Vandaag de dag wordt beschouwd als de meest populaire manicure in de kleur basis van de aangegeven grenzen van de nagelplaat en de vloeiende lijn “smile”.

Colored French nails: trends 2019

Gekleurde French manicure met een mat effect

French manicure color vandaag de dag is uitgegroeid tot een trendy alternatief voor de klassieke variant. Als basis wit, deze jas past perfect in elke, zelfs de meest saaie beeld en worden de lichte smaak.

Colored French nails: trends 2019

Thema door Anders Norén