kapsels

Gefaseerde kapsels: foto

Vandaag de dag zijn er vele kapsels onder die zowel eenvoudige als complexe varianten. Maar alle ideeën die je kunt tot leven te brengen, als je het echt wilt. Vandaag zullen we praten over één van de meest interessante onderwerpen: het maken van kapsels met uw eigen handen, stap voor stap. We hebben bij elkaar getrokken, video reviews van bekende bloggers, evenals de foto ‘ s die ik vond op het net.

Phased hairstyles: photo

Ook bespreken we de meest relevante opties van trendy kapsels voor alle haartypes!

Kapsels met hun handen geleidelijk aan!

De meest eenvoudige kapsel wordt beschouwd als de opties die u kunt maken in een paar minuten. Wij aanwezig om uw aandacht een eenvoudig kapsel lage bun haar.
Om het te maken moet je een kam en het haar haarspeldjes, elastisch.

Phased hairstyles: photo

1. Kam je haar, een getextureerde spray.
2. Verzamel het haar in een lage paardenstaart en zet het vast met een scrunchie.
3. Maak een kleine inkeping in het haar tussen de elastische band. Veeg door de punt van de staart een aantal keer, zodat het leek verdraaid.
4. Verberg de staart in, zet het haar met Bobby pinnen en dan haarlak. Ze is er klaar voor!

Een andere eenvoudige kapsel met een bundel is voor de aanleg van schuine kant. In dit geval, het haar is verdeeld in twee delen. De ene kant van de vlecht haar stijl spike en dan het verzamelen van alle van de haren en de vorm van een lage stand. Het kan eenvoudig worden met de hand verzameld en vastgezet met studs, maar kunt u daarnaast ook gebruik maken van een speciale roller geven je haar extra volume!

Gefaseerde kapsels voor kort haar

Kort haar is de trend vandaag de dag. Zij geven de voorkeur aan het dragen van de beroemdheid, het creëren van een ongebruikelijke en opvallende kapsels. Laten we praten over de meest eenvoudige en mooi kapsel voor kort haar dat kunt u thuis zelf!

Phased hairstyles: photoEen van de meest populaire kapsels tot op zijn kant. In dit geval, het haar wordt gelegd op zijn kant, het creëren van een chique en moderne styling.
Hoe te maken?

1. Op vochtig haar van toepassing een styling gel.
2. Verdeel het haar in twee delen, de vorming van een kant een deel.
3. Droog uw haar met een Haardroger. Het maken van omvangrijke bouffant bij de wortels van het haar, met behulp van een dunne kam. Fix stylen van haar, ze is er klaar voor!

Phased hairstyles: photo

Deze eenvoudige kapsel ziet er zeer stijlvol!
Origineel en zeer verleidelijke kapsel krullen van dit jaar op de top van de populariteit. Krullen kunnen worden gemaakt op kort haar. Door de manier, is dit niet nodig veel tijd en moeite. Alles wat je nodig hebt is een kegelvormige Krultang voor het haar, en de lak. Originele aanvulling kapsels krullen zal een lichte accessoire. Het kan een bloem of strik, bijvoorbeeld, samen met linten en haarbanden!

Phased hairstyles: photo

Gefaseerde kapsels voor middelgrote haar

Middellang haar vandaag zijn populair bij miljoenen vrouwen. In de eerste plaats op basis van de gemiddelde lengte haar, kunt u de originele kapsels. Ten tweede, dit is de lengte van praktische en speciale zorg nodig heeft.
Dus, de mooiste en meest eenvoudige kapsel voor halflang haar wordt beschouwd als een twist of een twist met een zeis. Hier kiest u de optie die u het beste bevalt.

Phased hairstyles: photo
Dus, de twist gaat om het draaien van de haren.
Schuine twist met een meer uitgebreide kapsel, dat we praten. Voor het maken van kapsels in de stijl van twist heeft u nodig: elastische haarband, kam, haarlak, pennen.

Phased hairstyles: photo

1. Kam je haar en verdeel ze in twee delen: de bovenste en onderste.
2. Op de bodem van het maken van een vlecht in de stijl van spike.
3. De bovenkant van het haar necesite in de top van het hoofd. En dan krullen de kant strengen, vergrendeling ze met haar pennen.
4. Veilig het resultaat met haarlak, ons haar is klaar!

Phased hairstyles: photo

Gefaseerde kapsels voor lang haar

Lang haar altijd ziet er geweldig uit. Misschien is dat de reden waarom in het nieuwe seizoen stylisten raden om te dragen ze los. Vandaag de dag zijn er veel losse kapsels voor lang haar, hier worden de meest levendige van hen.

Phased hairstyles: photo

Kapsel krullen met strik is een van de meest ontroerende en prachtige styling van het haar.
1. Kam, haarlak voor styling. Met behulp van een conische Krultang, krullen van het haar over de gehele lengte.
2. Necesite haar bij de wortels, en dan scheiden de twee zijkanten van het haar en bind het terug in een boog.
3. Veilig het resultaat met haarlak.

Phased hairstyles: photo
Ons haar klaar ze ziet er heel leuk uit!
Het lange haar ziet er luxueus haar kant vlecht.

Phased hairstyles: photo

Vandaag is het de mode om vlecht volumineuze kant vlechten, met ongewone opleveren, zoals vis staart of oor. Belangrijker, om in Aanvulling op de oorspronkelijke pigtail accessoire: boog, Hoop, enz.

Phased hairstyles: photo
Voor lang haar stylisten raden en makkelijke kapsels zoals updo, franse twist, gelaagde, Babette, de zeis dragon zeis in de stijl van een frans waterval, krullen, enz.

Thema door Anders Norén