stijl

Geel trouwjurken

Ontwerpers zijn voortdurend bezig om nieuwe collecties trouwjurken, maar echt, zelfs als ze stoppen voor een tijdje aan het werk, de wereld zal niet vergaan, want we kunnen verwerven mooie bruiloft jurk geel uit de collecties van voorgaande jaren.

De gele kleur zelf roept positieve emoties, want het is de kleur van de zon, maar geel bruiloft jurken zijn niet vaak gezien in Bruids winkels en bruiden. Waarom gebeurt dit? De schuld van de diverse vormen van bijgeloof en voortekenen. Voor vele meisjes, geel is alarmerend, of een symbool van ontrouw en scheiding. Maar het is onredelijk om te denken dat het kiezen van geel trouwjurk, bieden u de installatie op de ontrouw en de dreigende desintegratie van de familie.

Lees de statistieken van hoeveel gezinnen uit elkaar vallen! De statistieken zijn erg verdrietig, maar hier is het ding – zijn bijna alle van hen koos voor haar bruiloft een witte bruidsjurk die deed niets om liefde en familie, een leven lang. Daarom is het kiezen van een outfit, geloof niet dat bijgeloof.

Yellow wedding dresses
Yellow wedding dresses

De afgelopen jaren is de mode media praten over dat nu in de mode in de eerste plaats individualiteit, dus waarom doen we kiezen voor de bruiloft witte trouwjurk? Alles wat te worden als mens?

Geel trouwjurk, kan het zich veroorloven een bruid, belangrijk te kiezen voor een schaduw van toepassing is op onze huid kleur. Gebruinde bruiden u veilig kunt kopen van de jurk levendig geel, en de lichte huid beter om te stoppen met de keuze op een bleke gele pasteltinten.

Vooral een goede bruiloft jurk geel tinten zal er geweldig uitzien in de zomer of herfst. Zomer prachtige jurk kan transformeren van een bruid in een boodschapper van de zon of de zon-godin, en goudgeel in de herfst outfit in perfecte harmonie met de natuur en tegelijkertijd zet de zon en warmte, alsof willen verlengen de zomer.

Yellow wedding dresses
Yellow wedding dresses
Yellow wedding dresses
Yellow wedding dresses
Yellow wedding dresses
Yellow wedding dresses
Yellow wedding dresses
Yellow wedding dresses

Thema door Anders Norén