stijl

Fleece sport heren kostuum — kleding voor thuis en in de sport

Het is verrassend: de thermische geleidbaarheid van de vacht met een voorsprong van virgin wol (niet bijt), heeft een laag gewicht en een hoge mate van praktische toepasbaarheid, het is bekend dat pak fleece altijd goed gewassen, niet werpen, niet rollen… nou, nogmaals te trekken uit de kast van uw favoriete trui, die je ooit geprobeerd om te onthouden en wanneer, in welk jaar heb je het koopt, hoef je niet onthouden. Dit kledingstuk niet belemmeren bewegingen, zodat u om te relaxen, te wandelen, te sporten of hobby. In het Algemeen, maar een droom van het kantoor van de persoon van wie het lichaam van de dag, gekleed in een eenvoudige, zakelijke pak met een stropdas, zocht naar een echte comfort!

Fleece sports mens suit — clothes for home and sport

Zelfgemaakte fleece pak

Onlangs was er niet zoiets als thuis heren kostuum. Vertegenwoordigers van het geslacht “ontleed” in hun appartementen in de uitgestrekte joggingbroek en een t-shirt, de deur uit te gaan dat “high fashion” zelfs voor een rook-of naar de winkel. Maar nu is deze kleding is al in de vergetelheid geraakt, samen met de economische Sovjet-th. Nu we ons kunnen veroorloven Huisdieren kostuums – en geen van de buren zullen zeggen: “onze mensen” zijn niet zo. Dragen, en hoe! Vooral in de buiten het seizoen, wanneer het al koud, en de batterij van de Afdeling huisvesting zijn nog niet draaide zoals altijd, was niet klaar voor de komende winter. Op dit moment zelfgemaakte kostuum bespaart niet alleen zijn meester tegen de kou, maar zal het uitvoeren van de functies van pyjama ‘ s. Nou, als je vrouw vraagt om een plank of nagel corrigeren van een tap – en niet noodzakelijk is, omdat zelfgemaakte kostuums uit van fleece niet bang voor het vuil.

Fleece sports mens suit — clothes for home and sport

Kostuum hoed voor sport

Vanwege het feit dat de vacht is zeer duurzaam en elastisch, geen allergieën veroorzaken, heeft thermoregulatie eigenschappen, snel en (vrijwel) droog, ze zijn serieus geïnteresseerd in fabrikanten van sportkleding, en nu, als u een sport kostuum fleece, van welke kleur of stijl, het kan gevonden worden in bijna elke winkel met sportartikelen. Afhankelijk van het materiaal, wat de dichtheid is genaaid (dat wil zeggen wat is de dikte van de vezels en de structuur van weven), krijgt u dunne, dikke, dichte of twee-zijdig kleur. De warmste wordt beschouwd als twee – weg – van het vind je truien, shirts, sweatshirts, enzovoort. Eenzijdige fleece is iets makkelijker, bijvoorbeeld maatwerk shirts of t-shirts.

Fleece sports mens suit — clothes for home and sport

Dit pak je kunt kopen voor ‘ s avonds loopt of in de sportschool (nou, als je moe bent van het lopen en besluiten dat “vet power sports graf”, de kleding kan dragen als een eenvoudige zelfgemaakte kostuum). Ook fleece is zeer geschikt voor bijvoorbeeld sporten als Wandelen en bergbeklimmen, wandelen, Fietsen. Ten slotte, zult u genieten van gewoon aan de slag gaan in het bos voor een wandeling of champignons fleece is niet bang van willekeurige aanwijzingen en je loopt met een licht hart, zonder vrees van willekeurige knopen van bomen of struiken zult in uw kleding rookwolken en gaten.

Zal uteplitel vissen!

Dit kostuum zal zeer gelukkig zijn minnaar te zitten met een hengel in de herfst en lente periode. Geen koele lucht of regen zal niet chill u via dergelijke kleding. En een speciale naaitechnieken — zakken, aliciamarie, warme capuchon, zal alleen maar benadrukken het feit dat de visserij kleding naaien geen Amateurs. Vergeet niet over de juiste kleur van het kostuum. Als je de khaki met camouflage vlekken of afdrukken van bladeren, dan kunt u acidities in de buurt van de oever van de rivier, is het mogelijk om op te warmen – zeggen, om te gaan naar de eenden en vogels. Ook, als je de haak zal vangen op een addertje onder het gras onder het water en u zal hebben om te gaan in de rivier om het te krijgen – het pak, en dan niet falen, omdat het bijna geen water opneemt. En die zielige druppels hangen, droogt in een paar minuten van uw lichaam warmte (of warmte van een vuur, als de dag is winderig en u wilt niet het risico zit in de wet). Onnodig te zeggen, jeans of katoenen jas is niet droog!

Fleece sports mens suit — clothes for home and sport

Tot slot, poddevom!

Als de winter had opeens besloten om u te verrassen met een sterke vorst, haar verrassen in deze outfit! Fleece broek hebben het allemaal — van kleine kinderen tot respectabele volwassenen. Ze dragen aangekoekt de winter en herfst kleding; sommige modellen zijn beschikbaar met Klittenband of met de knoppen bevestig ze aan de top kleding; anderen lijken op mannelijke ondergoed – u weet wel, met een broek en een shirt met mouwen? Voor een persoon die werkt in koude omstandigheden de hele dag of gedwongen om te besteden aan de benen, zoals poddevom – gewoon de hemel op aarde, want zelfs als je vorst in een warm kantoor, dat de vacht zal niet worden versleten. En dankzij de lichtheid van de stof door de avond die u niet zal lijken alsof je de hele dag droeg op de schouders van zand zakken. Natuurlijk, als je echt niet werken zoals een lader.

Fleece sports mens suit — clothes for home and sport

Ik wens Je om te kijken elegant en stijlvol. Deel het artikel met Je vrienden in het sociale. netwerken. Heb een goede dag!

Thema door Anders Norén