manicure

Fashion tekeningen voor manicure 2019

Originele en opvallende nail art is de belangrijkste trend van het komende seizoen. Ontwerpers hebben al vele jaren op zoek naar de perfecte techniek van decoratie, is echter nog steeds beschouwd als de leider van de oude prenten. Sommige mode-tekeningen voor manicure 2019 is de beste? Gedetailleerde analyseren van lichte nieuwigheden.

Geometrie

Simpel en effectief het snijpunt van de lijnen en vormen voor een aantal jaren niet achter de goudsbloemen schoonheden. Ornamenten kunnen worden asymmetrische en symmetrische: het hangt allemaal af van de wensen van de meisjes of artistieke visie van de meester. Versier soortgelijke motieven het hele album of gewoon accent vingers.

Fashion drawings for manicure 2019 Fashion drawings for manicure 2019 Fashion drawings for manicure 2019 Fashion drawings for manicure 2019 Fashion drawings for manicure 2019 Fashion drawings for manicure 2019 Fashion drawings for manicure 2019 Fashion drawings for manicure 2019

Het substraat zien er spectaculair uit, neutrale tinten, hoewel voor de feestelijke manicure, kunt u gebruik maken van het hele palet. Er zijn geen “vaste” eisen voor combinaties. De meest succesvolle kleuren combinaties zijn:

    zwart en wit; grijs en geel, blauw en roze.

Geometrische motieven zien er goed in stucwerk. Drie-dimensionale tekeningen geven de vingers een elegante genade. Bijvoorbeeld, populaire vorig seizoen “gebreid” manicure moedig verplaatst naar 2019.

Liefhebbers van de originele franse kunt ook experimenteren met geometrie. De tips van de nagels en de gaten zijn de belangrijkste punten voor het ontwerp. Kijk afgeschuinde oppervlak of zigzag op de platen. Om focus, hebben voor de inrichting van de randen van de tekening folie.

Florale motieven

Bloemen, bladeren en twijgen zijn favoriete motieven van de masters. De kwaliteit van het werk onmiddellijk trekt het oog en maakt een simpele nail-art spectaculair. Nu zijn er honderden technieken die u toelaat om te zetten fancy graphics.

Fashion drawings for manicure 2019 Fashion drawings for manicure 2019 Fashion drawings for manicure 2019 Fashion drawings for manicure 2019 Fashion drawings for manicure 2019 Fashion drawings for manicure 2019 Fashion drawings for manicure 2019 Fashion drawings for manicure 2019

Bulk bloemen op glanzend of mat oppervlak – dit is een goede oplossing voor geavanceerde dames. In het komende seizoen is niet zo relevant enorme “groei” op de nagels, zodat u gebruik te maken van de acryl poeder is zuiniger. Met de hulp van de receptie jagen in staat zal zijn tot het bereiken van een metallic effect met monogrammen.

Gehaakt kant ziet er met succes op elk oppervlak. Florale motieven zal tover de bescheiden jas, zodat u om te experimenteren met verschillende texturen. Vanwege het grote aantal stickers, nu niet nodig om handmatig tekenen van een complex netwerk.

Dierlijke motieven

Dieren en vogels is niet de eerste populair bij fashionista ‘ s, dus in het seizoen 2019 nog steeds in de trend. Goudsbloemen met dieren lang hebben opgehouden te worden een lid uitsluitend van teenage stijl. Een goede afdruk zal u toelaten om snel te transformeren van een saai manicure.

Dus, liefhebbers van minimalisme kunt toepassen afdrukken van de techniek van origami. Op een ondergrond te schilderen fijne lijnen nemen de vorm aan van een dier, vis of gevogelte. Het is belangrijk om niet te overdrijven met veel detail: hoe minder onderdelen, hoe effectiever het resultaat.

Originele look nagels, gemaakt door aquarel techniek. Delicate beeldjes van dieren of nerecomandat zeer luchtig en onwezenlijke. Wij raden aan om te pick-up van de kleuren zoals in de buurt van het “lichaam” van de ondergrond.

Fashion tekeningen voor manicure 2019 – dit is een geweldige kans om een levendige, onvergetelijke beeld voor elke gelegenheid. Het kiezen van de relevante technologie, kan het bereiken van een schitterend effect. In onze aanbevelingen vind je de meest trendy items van het seizoen.

Thema door Anders Norén