fashion

Fashion tassen van Chanel lente-zomer 2018 foto trends

De meest nuttige ding over vrouwen, is ongetwijfeld de tas. Heel modieus en stijlvol, een meisje moet kiezen van de juiste tas om je outfit.

Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsFashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trends

In 2018 in de mode zijn alle kleuren, zonder uitzondering. Hierdoor kunt u een handtas in uw favoriete kleur, het belangrijkste ding — om te passen in de afbeelding. Jonge meisjes zijn meer geschikt heldere kleuren. Met betrekking tot vrouwen en dames op leeftijd, ze moeten proberen om te kiezen van de juiste kleur zakken, als ze passen in een donkere toon.

Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsFashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trends

Hoe moet zoeken de perfecte dames handtas die zal niet alleen harmonieus passen in het externe imago van de eigenaar, maar geven het een bijzondere charme en chic? Natuurlijk, als een zak van het wereld beroemde en unieke Coco Chanel!

Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsFashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trends

We kunnen zeggen dat het een klassieker, die, zoals we weten, nooit oud, zij is nog steeds de meest populaire en herkenbare onder de aarde vrouwelijke en mannelijke bevolking. Welk meisje droomt er niet van een strak en stijlvol tasje van Chanel 2.55?
Dit is het merk dat het echt is verantwoordelijk voor de kwaliteit, lange tijd de standaard van vrouwelijkheid, zachtheid en unieke stijl. En het is niet flashy kleuren, of glinsterende stenen, diepe betekenis die inherent zijn aan de klassiekers, soberheid en strengheid, die volledig wordt weerspiegeld in de modellen van handtassen van dit bekende merk. Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsFashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trends

Chanel is een klinkende naam in de hele mode-industrie, dit merk is synoniem voor luxe, elegantie en charmant design, die mensen inspireert voor vele decennia. Vintage ontwerpen zijn de basis voor de lente-zomer van 2018, dus zoeken door middel van de nieuwe collectie van Chanel, zult u begrijpen waarom vintage design fascineert op het eerste gezicht.

Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsFashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trends

Originele en prachtige Chanel tassen zijn onberispelijk in alles. Ze zijn ongelooflijk mooi, heel functioneel en zeer elegant. Elke tas heeft zijn eigen unieke elegantie. Het is een accessoire dat bij iedere kleur en maken een complete individuele beeld van elke vrouw. Chanel stijl is altijd perfect. En Chanel tassen is ook een bewijs van de exquise smaak en intelligentie van hun eigenaren. Zelfs het woord “Chanel” is nu synoniem met rijkdom en een unieke verfijning.

Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsFashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trends

De wereld beroemde Coco Chanel zei: “luxe is wanneer de zelfkant is zo mooi als je gezicht.” En Chanel tassen zijn de belichaming van deze woorden. Ze bieden een uitstekende kwaliteit materialen waardoor niet alleen de top, maar ook de voering van de tas. Dit zorgt voor sterkte en duurzaamheid in het gebruik van elk van de Chanel tassen.

Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsFashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trends

Chanel tassen — keuze van de dames, die de eigenaars zijn van een werkelijk voortreffelijke smaak. Chanel is vandaag een van de favoriete merk niet alleen in hun vaderland — in Frankrijk — maar over de hele wereld. De grote eer van Coco, de liefde haar pijl en boog.
Vandaag, dames lederen handtassen Chanel is een helder beeld van de klassiekers. De mode-wereld niet akkoord met de strikte sjabloon, maar dit merk is uitgegroeid tot een soort van standaard elegantie en verfijning. Chanel verheven tot de rang van een ideaal dat relevant bleven na het vertrek van het leven van de legendarische Coco.

Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsVandaag over tassen van Chanel, Karl Lagerfeld werpt een ban, en vanuit het standpunt van de liefhebbers van het merk, het waardig is de voortzetting van de traditie van de grote modehuizen. Aan de ene kant Chanel tassen hebben ondergaan interne veranderingen. In de tas is er nog steeds geen zakken voor een mobiele telefoon of andere afdelingen — alle ongerepte, op slechts een klein compartiment voor lippenstift.

Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsFashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trends

En over de buitenste kant van de vraag, Maestro Lagerfeld werkt onvermoeibaar elke versie Chanel tassen wordt steeds het object van begeerte fashionista ‘ s sinds het uiterlijk, omdat het is limited edition. Na een paar jaar voor de unieke meesterwerk beginnen om te jagen verzamelaars. De iconische accessoire heeft tientallen variaties in het ontwerp.

Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsFashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trends

Voor authenticiteit, de vertegenwoordigers van het huis van Chanel keek zo waakzaam als de staat beschermt hun eigen bankbiljetten. Indien de klant zal komen om een van de boetieks van Chanel namaak handtas, de Manager heeft het recht snijden haar aan stukken (in Europa ten strengste met het auteursrecht), maar zal terugkeren gewond geschatte waarde van handtassen cash.
Zoals het gezegde gaat, een stijlvolle dame van de gewone vrouw is slechts van elkaar te onderscheiden door de elegante tas. En het merk met de eer doorstaan deze test.

Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsFashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trends

Hoe onderscheid te maken tussen een nep uit het originele Chanel 2018

Natuurlijk, het verwerven van zulk een ding, ik wil er zeker van zijn dat u koopt originele, helaas, de populairste van het merk, het meer zijn er allerlei soorten imitaties en dummy ‘ s.

Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsTen eerste, de veiligste plek om te kopen van handtassen in de boetiekjes of in de beste winkelstraat van huizen in de wereld, bijvoorbeeld, Saks of Bon Marche. Let op de logo in de oorspronkelijke moet worden convex, rechts altijd voorrang links aan de onderkant en de linker overlapt het recht op de top alleen, en niets anders.

Aan de buitenkant van de binnenste open zak moet worden van een tablet met de inscriptie Chanel. Vergeet niet over de verplichte aanwezigheid van een plastic kaart met een uniek nummer, en aangebracht hologram-kamer, waar u moet overeenkomen met een uniek nummer. Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsFashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trends

Zoals u weet, de prijs van de originele tassen van Chanel is vrij groot, wat het model te bereiken ongelooflijke bedragen, bijvoorbeeld, handtassen uit de nieuwste collectie kost 90 duizend dollar, die natuurlijk niet in de zakken van de gewone stervelingen.

Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsNatuurlijk zijn er meer budget-modellen, maar nog steeds moet je begrijpen wat de echte model kost je een mooi bedrag, dus als u besluit tot aankoop van een handtas, de prijs is één van de bepalende factoren.
Aandacht voor kleine details: de naden moet netjes en zeer kleine, de diamanten die de puntjes op de beroemde handtas, moet hetzelfde zijn, en gelijkzijdige.

Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsFashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trends Natuurlijk, er zijn goede vervalsingen, die is zeer moeilijk te onderscheiden, maar echt: de oorspronkelijke teksten, een groot aantal etiketten of attributen in de doos. Aandacht besteden aan de binnenzijde van de voering – het is vaak gemaakt van leer, die verbonden is aan de buitenzijde van de tas. Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsFashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trends

Een trendy Chanel tassen met de presentatie van de lente-zomer van 2018 in Parijs

Op de Fashion Week in Parijs de langverwachte Chanel modeshow lente-zomer van 2018, waarin Karl Lagerfeld presenteerde niet alleen klaar sets kleding, maar ook geweldige handtassen. Zoals altijd, de accessoires van Chanel – het is duur, hoge status, luxe en trendy.

Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsFashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trends De collectie Chanel gemaakt in het corporate onderwerpen van het franse modehuis, zoals die gepresenteerd worden, vertrekkende van het thema van de reis. Palais met een lichte hand, creatief team Chanel draaide zich om naar de aankomsthal van het vliegveld en de roltrappen, wachtruimte en zelfs gebied duty-free. En, natuurlijk, de belangrijkste rol in de show gespeeld accessoires. Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsFashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trends It-tassen van Chanel op het onderwerp van aviatoare is koffers op wielen, grote leren tassen en etuis, voor handbagage. Kant-en-klare kits “koffer + crossbag + – accessoire voor de hand Bagage” in dezelfde stijl is klaar set voor vrouwen reizigers, die zelfs in de weg niet willen verlaten dingen status van het merk.
Stoffen tassen gemaakt van tweed, gemaakt in de huisstijl richting met een kleurrijke geometrische print — prachtige lente / zomer investering. Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsFashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trends

Vanwege het feit dat de collectie werd gebruikt originele texturen onderscheidt zich door zijn bijzondere eigenheid. Elk model is gepresenteerd in de lente-zomer collectie is opvallend in zijn originaliteit en combineert dit met de elegante verfijning van het merk Chanel. In het assortiment van de nieuwe collecties, iedere fashionista in staat zullen zijn om hun weg te vinden van het juiste model, of de standaard, klassieke of sportieve stijl. Nieuwe collectie van Chanel in staat zal zijn om te benadrukken dat het ware vrouwelijkheid, om te voldoen aan de verfijnde en beïnvloed de smaak van de eigenaar.

Fashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trendsFashion bags from Chanel spring-summer 2018 photo trends

Thema door Anders Norén