fashion

Fashion sneakers 2019: als de sport-stijl wordt een classic

In het verleden sneakers en schoenen hebben altijd in verband gebracht met sport life style, droeg ze alleen voor hardlopen of trainen in de sportschool, maar niet in het dagelijks leven. Nu vrijwel alle dames in plaats van schoenen gebruikt om te dragen coole sneakers! En alles is vrij logisch: het is de meest comfortabele schoenen die niet WRIJVEN, zelfs als de hele dag aan het runnen van het bedrijf. Deze voordelen van het runnen van schoenen voor het tweede jaar niet verlaten van de fashion week, en het meest waarschijnlijk, behouden hun posities zelfs een groot deel van de tijd! Ontwerpers produceren zo veel verschillende modellen de race voor een kampioenschap en we tonen u welke schoenen te kopen.

Fashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classic

1. “Papa ‘ s” schoenen

Een andere naam — lelijke sneakers. Deze sneakers kwam bij ons met 80-90 en nog worden in de bovenste beste! Dit is een grote, massale sneakers met lange veters. Ondanks hun straat uiterlijk, ze gaan perfect met de klassiekers, en zelfs jurken! Veel van deze modellen begon te produceren na Balenciaga. Meestal zijn deze schoenen zijn niet duidelijk, maar met verschillende blokken van kleuren.

Fashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classicFashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classicFashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classicFashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classicFashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classicFashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classic

2. Pastel sneakers

Als je nog in de nieuwheid overeenkomen met de grof model en de klassiekers, probeer dan de variant met zachte sneakers in felle kleuren. Ze zien er erg netjes en vrouwelijk, passend in bijna elke manier.

Fashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classic

3. Sneakers met dikke zolen

Dit model is meer van strak en niet zo stoer, maar ziet er ook heel indrukwekkend. De trend van de zomer van 2019 — wit van kleur, dus de beste oplossing is om te kopen deze sneakers wit

Fashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classic

4. Sneakers van de toekomst

Origineel, pakkend en helder — dit model is nu in de Mode. Zeer coole look in neon kleuren, worden met verlichte zolen.

Fashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classic

5. Sneakers met print

Trends op de print, weerspiegelde zich ook op de schoenen! Nu kunt u veilig sneakers met bloem patronen, leopard en zelfs steentjes en strikjes!

Fashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classicFashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classic

6. Zware Metalen

Zeer stijlvol in 2019 sneakers worden beschouwd als metaalkleur, en het hologram en is volledig bedekt met glitters. De ontwerpers kwamen zelfs met een briljante zool. Meestal zijn ze niet massaal en meer, zoals sneakers, en het resultaat is een klassieke, maar uiteraard aandachttrekkende!

Fashion sneakers 2019: as the sport-style becomes a classic

Thema door Anders Norén