stijl

Fashion panty ‘ s 2018-2019

Een karakteristiek kenmerk van de herfst-winter van dit jaar was de terugkeer naar een fashion Panty ‘ s. Deze herfst en winter heldere en zichtbare prints en afwerking panty ‘ s maken de stijl van vrouwen meer glamoureus.

De belangrijkste kleuren van de panty ‘ s van deze herfst / winter seizoen zijn Bordeaux, turquoise en mosterd tinten en een snoep-roze of een schaduw van groen.

Opgemerkt moet worden dat de basic outfit moet niet per se in combinatie met rijke kleuren panty ’s van dit seizoen zal worden acceptabel, bijvoorbeeld, het dragen van panty’ s mosterd kleur op een zwart pak, en paars — rode jurk. Merken zoals DIM, ModCloth, Zara, TopShop en Cole Haan hebben de beste opties van lichte panty ‘ s.

Fashion tights 2018-2019

Vooral in de mode in het nieuwe seizoen zal worden panty ‘ s met ingesleten patronen, meer in de volksmond aangeduid als “noedels.” Ze worden vaak gebruikt in de nieuwste collecties van bekende Europese ontwerpers. Met name de voorkeur beige en de klassieke zwarte tinten.

Polka dot was de belangrijkste afdrukken van dit seizoen, hij verscheen vaak op de panty ‘ s. Panty ‘ s polka dot best om af te wijken van dergelijke merken als DIM -, Kate Spade, Wolford, ModCloth, het Commando.

Voor evenementen ’s avonds is, natuurlijk, een paar panty’ s met de uitstraling van kant en Mesh. Zo ‘ n sexy afwerking, natuurlijk, kunnen stelen elke outfit, van zwarte jurken tot extravagante avond kleding. Dit seizoen kant en mesh patroon in de vorm van een bloem of een sneeuwvlok, afhankelijk van de graad van verlichting zal schitteren met verschillende tinten, zal het toevoegen van een been gewicht en het aantrekken van meer aandacht aan uw stijl.

Fashion tights 2018-2019

Zullen modieuze Lace panty ‘ s in de winter van dit jaar, zwart, bordeaux, diep groen en donker beige tinten (AFM TopShop, Zara, Wolford, Betsey Johnson, Lord&Taylor). Raster is nog steeds uitsluitend zwart. Als voor print panty ‘ s gedragen alleen met rokken en Jurken, dan kunnen ze vandaag een prachtige toevoeging zijn aan broekpakken. Broek knie broek en een korte, visueel voortzetting van een helder patroon of een sappige plek panty ‘ s, en het beeld wordt compleet pakkende enkellaarsjes.

Hieronder kunt u de bekijk ingezonden foto ’s galerij van Fashion panty’ s voor dit seizoen.

Fashion tights 2018-2019
Fashion tights 2018-2019
Fashion tights 2018-2019
Fashion tights 2018-2019
Fashion tights 2018-2019
Fashion tights 2018-2019
Fashion tights 2018-2019
Fashion tights 2018-2019

Thema door Anders Norén