manicure

Fashion Ombre nagels verloop 2019 foto stijlvolle opties

Mooie nagels is een van de elementen van het beeld, dus manicure elk meisje besteedt veel aandacht. Vandaag veel weg van de prestaties van de traditionele nagel met behulp van een verscheidenheid van originele apparatuur. Een voorbeeld van dergelijke apparatuur kan dienen als een trendy Ombre op de nagels. Ombre is een geleidelijke overgang van de ene kleur naar een andere kleur met vage grens over te steken. Deze techniek wordt al lang gebruikt in haar kleurstoffen en nu ze onder de knie en manicure.

Fashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsOmbre manicure vandaag op het hoogtepunt van de populariteit. Het wordt ook wel degraderen, het verloop of de rekken op de nagels. In feite, Ombre is een vloeiende overgang van de kleuren of tinten van de ene naar de andere. Vandaag bespreken we de soorten manicure Ombre en de technologie van hun prestaties in de gel lak.

Fashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish options

Ombre horizontaal stuk 2019 kleur voor het nieuwe seizoen van foto

Ombre met een horizontale uitrekking van de kleuren In dit ontwerp de kleur overgang is binnen een enkele spijker. Er zijn twee principes van de uitvoering van de Ombre-manicure. De eerste methode is gemakkelijker uit te voeren, maar de grens tussen de kleuren wordt verkregen bluf. De tweede methode is meer tijd in beslag, maar het verloop is mooi en glad. De techniek van een dergelijk ontwerp is de volgende:

    Spijker volledig op de staking van de geselecteerde kleur gel nagel, is het het beste om de lichtste kleur. Op de top van deze laag en toepassen van een andere kleur naar het midden. Met de hulp van een ventilator met een borstel kunt u beginnen met het maken van nail designs Ombre: wraak snel borstel op het oppervlak van de plaat op het punt van contact kleuren. Dan droogt de nagels in de lamp. Breng een tweede, eventueel derde laag glazuur, elke keer als zijn oog weer met een borstel en drogen vingers. In het einde, zoals gebruikelijk, zijn boven-en reinigingsmiddel.

Fashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish options

Ombre verticale rek 2019 kleur foto ‘ s van trendy voorbeelden

In dit ontwerp, gekleurde tinten worden verticaal gerangschikt op het oppervlak van de nagel. Kleur beslissingen voor deze optie, er zijn er veel. U kunt lak alle nagels hetzelfde, en je kunt het creëren van vloeiende overgangen van kleur op alle vingers. Ombre is de verticale als horizontale, alleen de strips van vernis op de top en toegepast top-down. De kleur is in dit geval dragen rollende beweging van rechts naar links.

Fashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish options

Na de ontwikkeling van de verticale gradiënt, kunt u verder gaan naar meer arbeidsintensieve horizontale Ombre. De voorbereiding van de nagel doen de bovenstaande instructies. Het proces wijkt af van de hierboven alleen in de methode van het toepassen van de gekleurde gel op het oppervlak van de nagel. Het wordt beschouwd als meer in detail:

Op de nagel met de gedroogde belangrijkste kleur aangebracht met een kwast de tweede kleur. De kleur wordt toegepast op het midden van de nagel en zeer zorgvuldig in de schaduw borstel in de lagere overgang tinten. Geplaatst in het licht voor twee minuten. Op de top van de nagel opnieuw de toepassing van de tweede schaduw en ook de schaduw van de onderste rand. Droog. Herhaal stap 7 en 8 in het voorbeeld hierboven.

Horizontale Ombre gel Polish finish. Het ziet er heel interessant, dit zal helpen om de meest prachtige foto ‘ s van het ontwerp in 2019.

Fashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish options

Ombre nail gel Polish stap-voor-stap mode trends 2019

Stijlvol, origineel, helder manicure – de droom van alle meisjes. Lang gegaan zijn de standaard lakken van de nagel plaat. Hij werd vervangen door nieuwe ontwerpen. Een populaire trend in de mode-industrie een manicure is de techniek van “Ombre”. Met enige kennis en vaardigheden om een stijlvolle design van de nagelplaat mogelijk bij u thuis zonder de hulp van een professional.

Doen manicures, het aanpassen van de lengte van de nagels, hun vorm. Bedekt met een dunne laag van bonder, die bijdraagt tot het reinigen en ontvetten van de nagelplaat. Gedroogd in de lamp voor een minuut. Duidelijke gel Polish en de controverse onder ultraviolet licht gedurende 20 seconden. Op de nagel (aan de basis) van toepassing gel Polish geselecteerde kleuren. De resterende helft van de plaat is gelakt in een andere kleur. Met behulp van een borstel glad uit de grenzen, waardoor de overgang van een meer natuurlijke. Indien gewenst, kan het gebruik van meer kleuren. Dit zal helpen om het ontwerp nog mooier en heerlijker. Gedroogd in de UV-lamp. Geschatte tijd — 3 minuten. Breng het op de nagels topcoat. Schattige manicure klaar. In sommige gevallen, dit ontwerp omvat elementen van airbrushen, die geeft elegantie en originaliteit.

Fashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsHet maken van een mooie spel van de handen mogelijk, niet alleen in de salon, met de deelname van ervaren vakmensen. Apparatuur manicure, shellac is gemakkelijk genoeg om meester in huis, laat ze dit en zal nog enkele slechte ervaringen. Maar, het overwinnen van alle moeilijkheden, je nagels zullen voldoen aan de laatste modetrends, terwijl de resterende een van een soort bijzondere sieraden.

Fashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish options

Nagels met Ombre lente-zomer 2019 frisse ideeën, NIEUWE opties

Zoals elk mode -, de nail world heeft de Algemene leiding en trends. Over de oprichting van trendy manicure roepen de beste meesters. Als gevolg van het werk is een demonstratie van de nagel. Lichte, ongewone en buitengewone – dit zijn de trends in de mode manicure in 2019. Echter, de ruimte is er rond. Er zijn opties voor de liefhebbers van de klassiekers, en voor degenen die wensen om op te vallen tussen de menigte. Het presenteren van uw aandacht besteed aan de 6 trends die de nagel mode lente-zomer 2019. Het kunnen combineren en te combineren, kunt u altijd kijken stijlvol en modieus.

Fashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsManicure stijl Ombre lente-zomer 2019 kan worden versierd met strass steentjes. Daarnaast is het mogelijk om een aantal verschillende kleurovergangen, dit maakt het ontwerp meer effectief. Voor het aantal kristallen, het is niet aangeraden om te veel decor, maar de manicure kunt kijken vulgair, zelfs goedkoop. Het is wenselijk dat de kristallen waren ze alleen een aanvulling op de manicure, omdat Ombre ontwerp zelf is zeer helder en zelfvoorzienend.

Fashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish options

Manicure Ombre trend kleur fuchsia 2019 foto fashion

Oneindig mooie heldere paarse kleur dankt zijn naam aan de gelijknamige plant. Deze ongewone toon is aanwezig in elke collectie van fashion, vaak in de top mode-kleuren van het jaar. Manicure fuchsia lijkt pakkende, vrolijke, trekt de aandacht, informeert alle anderen over het goede humeur van de eigenaar, haar vastberadenheid, moed, en soms koketterie. Gel of lak schaduw van Magenta gedrukt op de nagels in een monochrome ontwerp, het ziet er mooi en zelfstandige. Maar het is ook perfect aangevuld door het patroon en de inrichting, de kleur combinatie, effect.

Fashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish options

Manicure Ombre kleur Marsala 2019 nieuwe foto ‘ s luxe opties

    Marsala in manicure niet gehoorzamen van de mode-trend van relatief korte lengte. Ze kunnen worden geschilderd op korte en lange nagels, maar met een voorwaarde – binding is de perfecte vorm van de platen. Korte nagels met een platte coating zal u geven de drager van een onberispelijke stijl, maar amandelvormig, en “trapeze” niet te veel lengte te kijken glamoureuze en stijlvolle. Krassen, chips, kleine sporen van vernis op de zijkant bolsters – taboe… Als met een merkbare schaduw, “Marsala” fout is niet aanvaardbaar. Daarom is het beter om te kopen van de gel Polish te worden zonder het risico te dragen voor een lange tijd. Daarnaast is de shellac geeft een meer verzadigd toon in vergelijking met de conventionele lak. Poolse je bord en werk het blad aandachtig. Marsala combineert met alle nuances. Beige, grijs, bruin, zwart, wit – de meeste trending combinatie. De veelzijdigheid van deze manicure en dat het past bij vrouwen van elke leeftijd. Het is prachtig op het trendy party meisje in een discotheek en in de handen van vrouwen in strikte office suit. Deze schaduw geeft geen oorzaak voor lichtzinnigheid. Uitstekende stemming “Marsala” is meer geschikt voor een koele tijd van het jaar. Warme winter en zomer kleding elegante jurken perfect aanvult. Maar om zulk een manicure voor een vakantie aan het strand kan moeilijk zijn.

Fashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish optionsFashion nails Ombre gradient 2019 photo stylish options

Thema door Anders Norén