manicure

Fashion nagels de zomer van 2019: nieuw

Fashion nails summer 2019: new

Het selecteren van varianten van foto ’s van de nieuwigheden van de Trendy manicure In de warme periode van de zomer van 2019 moet vergeten de felle flitsende kleuren en ongelooflijk pakkende foto’ s. Dit jaar, fashion heeft verplaatst in een meer rustige en neutrale toon, waar eenvoudige en interessante patronen benadrukken de schoonheid van de nagels. Daarom is het belangrijk om te slijpen uw gevoel voor stijl, niet om een “grijze muis” met een saai en oninteressant nagels.

Diversiteit in de keuze van de kleuren

Het overheersende aantal foto ‘ s van de nieuwigheden van de mode manicure voor de zomer van 2019 zal worden in pastel kleuren. Dit jaar in de trend is de ultieme natuurlijkheid, als in manicure en stijl.

Fashion nails summer 2019: new

Fashion nails summer 2019: new

Fashion nails summer 2019: new

De meest populaire zijn:

    zand en crème tinten nagellak; de combinatie van chocolade en karamel; een delicate en lichte tinten van wit met verschillende tinten; kleurrijke en sappige vruchten; ongeëvenaarde red; frans en maan manicure, aangevuld met een bijzondere vormgeving.

Al deze kleuren zijn in harmonie met de donkere en de heldere kleuren van de regenboog palet in de vorm van strepen, geometrische figuren, onopvallend toppen van verschillende planten. Het jaar van de Hond vereist een speciale aanpak voor de selectie van de kleuren. Het belangrijkste criterium: het stiller, hoe beter. Daarnaast is deze manicure zal perfect gaan met outfits van elke stijl en stijl.

Fashion nails summer 2019: new

Fashion nails summer 2019: new

Fashion nails summer 2019: new

In een bepaalde trend wordt “, de Amerikaanse manicure”, en het is de combinatie van kleuren nagellak en lippenstift voor de dagelijkse make-up. Vanwege de grote vraag voor de rode en roze tinten van de lippenstiften zal worden in de vraag en dezelfde heldere kleuren voor de nagels. En na het versieren van de vingers is geen twijfel over het feit van hoe onbegrijpelijk de manicure en de gekozen outfit. Alles zal harmonieuze look.

Fashion nails summer 2019: new

Fashion nails summer 2019: new

Fashion nails summer 2019: new

Hit van het seizoen onder de foto ‘ s van de nieuwigheden van de mode-manicure de zomer van 2019 zal worden geel in een verscheidenheid van kleuren palet. Het wordt geassocieerd met de warmte van de zon, een open haard en een ongelooflijke avonturen. In 2019 is ook het jaar van de aarde Hond. Daarom manicure in de kleuren geel en zeker trok haar aandacht, en het geluk zal begeleiden de fan van felle kleuren. De meest populaire combinatie van de glinsterende schubben in een ontspannen Ombre techniek.

Fashion nails summer 2019: new

Fashion nails summer 2019: new

Stijlvolle manicure voor korte nagels

Maar het belangrijkste kenmerk van de foto van de nieuwigheden van de mode-manicure de zomer van 2019 is een natuurlijke en verzorgde nagels die er zo natuurlijk mogelijk zijn. Wanneer je naar de salon of behandelingen thuis moet u zich eerst ontdoen van de cuticula. Er zijn twee opties voor de verwijdering:

Knippen. De methode bestaat uit het chirurgisch verwijderen met speciale programma ‘ s. Chemische (randen). In de tweede methode wordt de opperhuid is bedekt met een speciale agent die oplost en verwijdert deze zonder tussenkomst van een tang. Of bij de toepassing van lichtgewicht body betekent dat verschuivingen aan de binnenkant met behulp van een speciale wand met een taps toelopende tip.

Voor foto ‘ s van de nieuwigheden van de mode manicure ontwikkelde zich vele variaties van decoraties voor korte nagels. Daarom, meisjes en vrouwen, die volgens de voorschriften van de werkgever, of andere belangrijke redenen niet in staat zijn om te lopen met lange nagels hebben dan iets te pronken op Zonnige dagen in de zomer.

Fashion nails summer 2019: new

Fashion nails summer 2019: new

Fashion nails summer 2019: new

Lichte tinten van lak in combinatie met strepen, spatten van donkere tinten creëren een stijlvolle manicure en verlengen van de nagels. Anderen, wit en zacht beige tinten benadrukken de natuurlijke lengte, het geven van netheid en verzorging vingers. Daarom, voordat een interessant patroon of coating, is het noodzakelijk zorgvuldig om te kiezen voor de optie van de zomer manicure.

Fashion nails summer 2019: new

Fashion nails summer 2019: new

Fashion nails summer 2019: new

Op korte nagels er natuurlijk alle neutrale, niet flashy kleuren. We moeten niet in de steek laten, want van wat ze kunnen kijken saai. Een Trendy manicure zomer van 2019, kunt u prachtige en ongewone, het creëren van een accent op één nagel, zoals afgebeeld op de foto van tal van innovaties. Ook is het noodzakelijk te kiezen voor een ongewone, in het oog springende foto ‘ s die blikken zal trekken.

Fashion nails summer 2019: new

Fashion nails summer 2019: new

Liefhebbers van donkere tinten nagellak die niet kunnen weerstaan aan de verleiding om het op sierlijke vingers, ontwerpers hebben een interessante lijn. Bij een mooie vorm van gamma nagels donkere tinten zien er prachtig uit, benadrukken de elegantie van haar handen. Maar om deze cursus moet je in staat zijn troffels toepassen van de lak en verdun haar modieuze accenten. Zal er interessant aan de donkere harten, ruiten, pleinen, uitgevoerd een volledige vulling of dunne lijnen, afhankelijk van de contouren van geometrische figuren.

Fashion nails summer 2019: new

Fashion nails summer 2019: new

Niet uit de mode en neon geel palet, die samen in een interessante combinatie met onopvallend pastel en wit. Dankzij deze buitengewone contrasten manicure zal kijken ongewone en zal laten zien hoe goed bestudeerde de foto ‘ s van de nieuwigheden van de mode trends van de zomer van 2019.

Fashion nails summer 2019: new

Fashion nails summer 2019: new

Voor het maken van korte nagels er mooi, moet je aan bepaalde regels te volgen bij het toepassen van nagellak:

    pastel kleuren visueel vergroten van de nagel, dus om het te verlengen, dient u achter te laten op de kant bolsters van de plaat geverfd; vermijd bulk tekeningen, is het beter om te stoppen met de keuze op de gemiddelde grootte van de patronen, kies voor een longitudinale lijn in de mode van de geometrie.

Het niet kunnen of het niet vinden van tijd voor een bezoek aan de salon, een eigenaar van de korte nagels kan maken van hun eigen tekeningen op hun eigen. Nog belangrijker, wees niet bang om te experimenteren en te tekenen. Een interessante dash bezaaid, zigzag-strepen, flatscreen of kegel-vormige lijn licht op donker zal kijken prachtig. En zelfs als de cijfers niet gelijk zijn, verschillen op elke nagel dikte en volume, zal het er niet minder stijlvol dan dezelfde geometrie.

Manicure korte vierkante nagels

Sommige vrouwen lijden onder het feit dat ze een verjaardag nagel vorm is vierkant, dat is niet altijd geeft de schoonheid van een fijne, lange en dunne vingers. Anderen bewust maken. De eerste categorie van vrouwen en meisjes wanhoop niet en het knippen van nagels bij nul. Ze hoeft alleen maar te groeien tot gemiddelde lengte en een unieke collectie van lakken die langwerpig en glad van de nagels. En voor degenen die zelf maakt van een formulier op de tips die u kunt volgen het voorbeeld van de eerste, of het ontwikkelen van je eigen nieuw ontwerp voor de foto-mode manicure voor de zomer van 2019.

Fashion nails summer 2019: new

Voor vierkante nagels design meer divers. Het omvat een combinatie van heldere regenboog kleurenspel pastel en neutrale tinten. Relevant op dit formulier zal worden van ongewone metal flow, clusters van pailletten en kristallen, stenen of volumineuze silhouetten.

Fashion nails summer 2019: new

De trend zal blijven en French manicure. Immers, om het te doen op een vierkante nagels zelf is veel gemakkelijker dan het ovale of ronde vormen. Het is niet nodig om te combineren lichte en delicate doorschijnende tinten nagellak met witte strepen. Kunt u het verloop van vele experimenten met een trendy kleurenpalet en kies een interessante en ongewone combinaties. Dit maakt uw unieke stijl.

Fashion nails summer 2019: new

Zal er geweldig uitzien op een vierkante plaat is ongebruikelijk abstracties, getrokken over de nagel of met een focus op de deel in de buurt van de cuticula of op de tip. Niet minder interessant zijn de tekeningen in het midden van de plaat, een spannend stuk van de basis naar de rand van de asymmetrische strepen, golven, kegels.

Fashion nails summer 2019: new

Abstracties en bloem schilderijen die je kunt maken met nagellak, maar het toepassen van acryl verf. Veel kunstenaars werken in de salon voor een kleine meerprijs, kunt u een unieke bloemen of geometrische patroon. Heel vaak, de kunstenaars maken de nagels prachtig, ongelooflijk schilderijen die er effectief en harmonieus met elke outfit.

Ovale nagels en interessante oplossingen

Een van de gangbare manieren om eigenaren van lange en middellange lengte van de nagels is ovaal. Bij het maken van het het midden van de plaat blijft rechtdoor en de uiteinden zijn gelijkmatig afgerond. De meeste trendy nagellak voor ovale of frans is een maan-versie van het ontwerp van het openen van de lak. Het beste van alles, het ziet er naar dunne vingers voorzichtig.

Fashion nails summer 2019: new

Hier kun je experimenteren met verschillende tinten nagellak te maken van de klassieke en bekende in de mode van het vorige seizoen in het frans. U kunt nog experimenteren met de sculpturale vormen of aquarium manicure. Ovaal is het meest geschikt voor degenen die niet willen om te vertrekken aanwijzingen op de panty ‘ s en kleding gemaakt van dunne materialen. Praktische en interessante formulier kunt variaties te diversifiëren manicure.

Fashion nails summer 2019: new

Goed gearchiveerd nagels maak een visual gelijkmatigheid doet, zelfs niet een beetje kromme vingers. Dus met de nodige bekwaamheid ovaal gebruikt kan worden door meisjes en vrouwen met een grote palm, korte, dikke vingers. Deze vorm verlengt de vingers, het maken van een ongelooflijke visuele effecten, en een brede palm zien er overzichtelijker uit en aantrekkelijker te maken.

Schattige manicure op lange nagels

Houders van een sterke plaat, kan zich permitteren om te groeien een natuurlijke, de meest handige lengte van de nagel. Op deze nagels van elke vorm manicure ziet er perfect uit. Maar het grootste probleem zal nog breken van de plaat, die vereist dat u om te volgen, veel meer zorg. De lange klauwen van de van toepassing zijnde opties alle trend foto ‘ s van de nieuwigheden van de mode-manicure de zomer van 2019. Ze tekeningen zien er ongelooflijk mooi, de steentjes zijn goddelijke, en de glitter voegt elegantie en chic.

Fashion nails summer 2019: new

Als de nagels zijn vrij broos, maar ik wil echt om mode een verscheidenheid van hoge niets belet om ze te vergroten. Dan is de lengte zal niet interfereren wanneer de huishoudelijke taken en niet bang zijn voor het ruïneren van een perfecte manicure. Immers, als de nagel volledig is gebroken, kan het gemakkelijk worden hersteld. En de tekening is niet peeling en zal duren tot de volgende reis naar de kunstenaar bij de interactie met reinigingsmiddelen voor gerechten en niet alleen. Nog belangrijker is, in dit geval, niet te vergeten over de tijdige correctie, zonder dat het de manicure zal kijken saai en onaantrekkelijk.

Fashion nails summer 2019: new

Kortom, de gelukkige eigenaren van lange nagels, u kunt proberen en het realiseren van bijna om het even welke uw idee. De zomer is een tijd van experimenteren met acrylverf. Met hun hulp is het mogelijk om te beseffen dat niet alleen de geometrie, maar ook foto ‘ s bulk bloemen, vruchten, lichte vlinders en dieren.

Fashion nails summer 2019: new

Voor lange nagels, de belangrijkste nadruk zal het gieten van vaste en vloeibare stenen gecombineerd met donker-en pastel tinten nagellak. Deze techniek wordt steeds populairder en breidt haar grenzen. Dus de foto van de nieuwigheden van de mode-manicure de zomer van 2019 casting schitteren met nieuwe kleuren. Speciale trend is een combinatie van goud en zilver in de vorm van edelstenen, omlijst met interessante patronen.

Een felle neon tint en scherpte

Helaas, de lichte en flashy neon tinten nagellak in het zomerseizoen uiterst relevant. Ook zal gaan in de vergetelheid geraakt en een extreem puntige vorm “klauwen”. Deze opties worden om te kijken vulgair en meisjes die graag flitsende kleuren te zien zal zijn compleet gebrek aan smaak, te gebruiken in uw manicure. Het is daarom aan te raden om te vergeten over lichte tinten voor het afdekken van de Gel-lakken, en vergeet niet de meer neutrale opties, pruimen, blauwe, een afwisseling van donker en licht rood.

Fashion nails summer 2019: new

Als de meisjes stijl is het gebruik van felle heldere kleuren nagels, u kunt de plaats van het niet minder interessante versies van de “gradient” of “holografisch”, het geven van een ongebruikelijke combinatie van de kleuren in de geometrie. Voor deze manicure maakt gebruik van verschillende tinten lippenstift in plaats van één of twee dat maakt nogal een opvallend resultaat.

Fashion nails summer 2019: new

Een andere radicale optie voor stoute meisjes gaat om een volledige upgrade van uw garderobe en een afbeelding aanpassen. U kunt ook de stromingen van de mode, om te proberen om zichzelf te zien in nieuwe manieren. En om te beginnen vrij klein. Het veranderen van patronen, vormen en paletten te nagellak zal blijken, zijn er nog steeds veel kansen om anderen te verassen en trekken de aandacht.

Thema door Anders Norén