make-up

Fashion make-up herfst / winter 2018-2019 fashion foto ‘ s

Een goede make-up is een soort van visitekaartje van iedere vrouw. Het benadrukt de hoogtepunten van het gezicht, een aanvulling op de geselecteerde afbeelding en, in principe, is een verder bewijs dat de dame weet veel over mode trends. De meest populaire functies van een make-up verandert bijna elk seizoen herfst-winter 2018-2019 ook bereid onze eigen lijst. Gericht op het, u kunt kiezen van de perfecte optie voor elke gelegenheid en uiterlijk 100%. Dus, wat belangrijk zal zijn in de nabije toekomst?

Trendy smoky eyes fall winter 2018-2019

Het verblijf in de piek van de populariteit, smoky effect nog steeds vereist een zorgvuldige uitvoering. Volgens het advies van de make-up artiesten, dit formaat past heel goed bij de eigenaren van grijze en blauwe ogen. Maar prachtig effect kan worden bereikt, en bruin-eyed dames, als ik de juiste schaduw. Chocolade of metallic kleur is ideaal voor het maken van scherpe lijnen en vloeiende schaduwen, zodat smokey eyes is een praktische aanvulling op een klassieke avond afbeelding.

Lange wimpers

Een maximum van natuurlijkheid, maar de nadruk op de lange wimpers, dat is wat dicteert de mode in de make-up van het komende seizoen. Bovendien, het is niet over het uitbreiden van balken of overhead collega ‘ s, en over de kwaliteit van de mascara. Focus op de ogen en zonder felle kleuren, zodat deze regeling is vooral geliefd om meisjes die hou van nude-look. Het is vooral geschikt voor mensen met licht haar en een bleke huid: licht contrast niet storen, zelfs op weekdagen, maar alleen accentueren de natuurlijke schoonheid.

Fashion make-up herfst / winter 2018-2019: tedere lippen

Felle lippenstift zal een lange tijd in de schaduw, als de periode van de herfst-winter van 2018-2019 jaar biedt om te wedden op meer eenvoudige eigenschappen. Doorzichtige glans licht matte kleuren zoals lichtroze, perzik, Naakt of zelfs gewoon duidelijk balsem. Het is belangrijk om zich te ontdoen van de schilferen en hydrateren de huid en er aantrekkelijk uitzien. En vrouwen die hebben dikke lippen, zodat deze een duidelijk voordeel – in hun geval, het is alleen nodig bij het uitlijnen van de huid.

Iriserende schaduw

Alle soorten van kleur, ook niet vergeten: in de nabije toekomst zullen we werken effectief om te benadrukken dat het expressieve ogen. Blondjes wordt aanbevolen om aandacht te besteden aan blauwe, turquoise en lavendel schaduw, maar brunettes zijn verplicht om het vertrouwen van crimson en paarse versies. Deze originele aanpak is een zeer stijlvolle oplossing voor personen die niet lijden onder de gebruikelijke kader. Het lijkt ongewone en voegt kleur toe, onafhankelijk van het type en beeld in de outfits.

Trendy pijlen

Eeuwige trend weer herinnert hij zich en wordt het een verplicht element in de moderne make-up. De mogelijkheid om strakke lijnen zal spelen dus zeker een plus. Dark frame voor de ogen is lang beschouwd als modieuze methode ook door zelf, samen met een geschikte achtergrond. Maar make-up artiesten benadrukken dat het overmatig gebruik van kleuren is onaanvaardbaar en als de makeover gaat om de handen, het is beter om af te zien van andere maatregelen om het contrast te verhogen. Lichamelijk basis zal vormen de perfecte coulisse in ieder geval.

Felle lippen

De mix van matte afwerking en gradiënt – een andere nieuwigheid op de vooravond van een seizoen, de herfst-winter van 2018-2019. Meer verzadiging in het centrum en een geleidelijke convergentie naar “nee” dichter bij de contouren kan de overdracht van de natuurlijke vorm en zelfs visueel vergroten van de grootte van de lippen. Als u deze optie meer en sommige Schijnen, het zal een apart accent, na die je niet nodig hebt om te benadrukken de ogen. Een dame die van framboos, roze en Bardot lipstick kleur zullen waarderen het laatste commentaar op de keuze van cosmetica.

Brede wenkbrauwen

Dikke bogen worden niet in het eerste jaar zijn op het hoogtepunt van de populariteit. Ze hebben ook nood aan verzorging en onderhoud, die geschikt is voor het type gezicht. Misschien is het de prostor manier om uw eigen hoogtepunt: dezelfde kleur haar, de essentie van gekleurde contour en nauwkeurig buigen. Voortzetting van het thema natuurlijkheid, deze nadruk is in combinatie met de eerder genoemde zoete lippen en lange wimpers, in de finale, met de belofte van een verfijnde look.

Vorm van het oog

De werking van cat ‘ s gezicht is erg mooi met bruin sluizen en groene irissen – dus de lijn zal er echt mysterieus. Blending techniek maakt het gebruik van zwart-schaduw op het maximum. Daarnaast kunt u het dupliceren van eenvoudige analoge shooter, visueel corrigeren van de oogvorm en over het algemeen gedeeltelijk kopiëren van de stijl van de vamp. Maar het is de moeite waard te herinneren dat het belangrijk is te volgen maatregelen, dus niet te veel donkere make-up, en hier ook dames met een lichte huid moeten oppassen.

De klassieke keuze tussen het benadrukken van de lippen of ogen geeft u de mogelijkheid om te experimenteren met een romantisch beeld, en met een subtiele look voor de dagelijkse fashion make-up herfst / winter 2018-2019 rekening met enige soort van verschijning.

Thema door Anders Norén