make-up

Fashion make-up 8 Maart foto stap-voor-stap trends

Het maken van make-up voor 8 Maart voor een partij, stick niet alleen mode, trends, maar ook klassieke, de tijd bewezen. Als je geen tijd hebt om te proberen een nieuwe tint blauw of zilver mascara en weet niet zeker of het past, het is beter om niet te experimenteren. Onderdelen van maar liefst effect: satin huid, focus op de ogen en vochtige lippen.

Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends

In het nieuwe seizoen van de on-trend rokerige ogen zijn net zo belangrijk als voorheen. Alleen nu vervangen door de zwarte en rokerige tinten komen edele serie en blauwe kleuren.

Fashion eye makeup 8 March photo step by step trendsHoe toe te passen make-up technologie foto nieuwigheden

Voor het aanbrengen van make-up is het raadzaam om een hydraterende gezichtsmasker. Met deze procedure, is de huid een jeugdige uitstraling, en de vakantie voor de 8e Maart, de make-up zal langer blijven en kijken veel meer klasse. De zeer dezelfde technologie als van de toepassing van make-up kan worden onderverdeeld in de volgende fasen:

1. Masker corrector onder ogen kringen en kleine vlekken op de huid.
2. Breng aan op het gezicht geschikt Stichting. Het is wenselijk om twee kleuren: aansteker op de kin, het centrum van de neus, boven de jukbeenderen en onder de ogen en donker boven de wenkbrauwen, haarlijn en wangen.

Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends
3. Volg met een dun laagje losse poeder voor het verwijderen van overtollige Glans.
4. Kam je wenkbrauwen en benadrukken hun lijnen met een scherp potlood. Zijn schaduw moet worden iets donkerder dan de natuurlijke haarkleur.
5. Oogschaduw behoeften om zich te mengen met de kleur van haar, ogen en kleding. Voor de feestelijke make-up passend zou zijn parelwitte heldere klank of kleur met glitter.
6. De binnenste hoeken van de ogen en het gebied onder de wenkbrauwen touch-up met een lichtere kleur.

Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends11Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends12Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends13Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends14Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends15Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends16 7. Als u wilt benadrukken de ogen met pijlen, vergeet niet dat ze allemaal moeten “kijken” naar de uiteinden van de wenkbrauwen. Bovendien, de feestelijke make-up betreffende de langere pijlen dan gebruikelijk.
8. Toepassing van mascara op de wimpers. U kunt ook de voorkeur geven aan de gebruikelijke zwarte of bruine mascara, als je kunt kiezen voor de inkt, vet, verzadigde kleuren.
9. Tot slot benadrukken uw lippenstift de juiste schaduw.

Mooie lente make-up in de perzik tonen van de foto stap-voor-stap

Volgens make-up artiesten Giorgio Armani, er is niets zoals een lente make-up in peach tinten. Het ziet er echt luxe en is perfect voor de gelegenheid. Uitgevoerd makkelijker: progressivem wimpers zwarte mascara, wenkbrauwpotlood dimbaar, voor eeuwig van toepassing peach schaduw, en de top (langs de baan bot), teken een strip van grijze schaduwen. De jukbeenderen, de blush en op de lippen van toepassing lippenstift in dezelfde peach kleur.

Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends2Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends3Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends4Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends5Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends6Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends7Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends8Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends9

Trendy lente make-up voor brunettes, stap-voor-stap foto ‘ s trends

Meisjes met donker haar en kleur van dit voorjaar moeten aandacht besteden aan deze kleuren in make-up, zoals paars, Magenta, paars en goud. Uiterlijk brunette en haar make-up nodig om de wereld te vertellen dat de vrouwelijke schoonheid wakker. Daarom is het gezicht moet geven een beeld van de vrolijkheid, dat is een lichte, doorschijnende, en vliegen.

Fashion eye makeup 8 March photo step by step trendsVoor brown-eyed brunettes bepalen zal de kleur paars. Met romige roze tinten worden aanbevolen om de schaduw van de jukbeenderen. Accent op de ogen kan worden gedaan met behulp van potlood en zwarte inkt. Lippen blijven vrijwel onaangetast (max getinte een lichte glans).
Voor green-eyed schoonheden met een donkere huid kunnen halen lente make-up
titsyankou Madonna. Het reliëf van het gezicht is vloeiend, helder van toon, en op de oogleden toe te passen kleuren zoals zacht roze en geel-rood. Deze kleuren maken de look meer expressieve en mysterieus. Voor deze belichaming van de lente make-up is een doorzichtige lipgloss caramel kleur.

Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends19Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends20Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends21Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends22Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends24Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends25 Meisjes met een donkere huid moeten proberen een prikkelende paarse make-up. Terracotta kleur met een paarse tint zal uw ogen expressief. Als u bruine of groene ogen, gebruik dan bruine mascara. Voor blauwe ogen is het aanbevolen om een klassieke zwarte mascara. In deze make-up, de lippen moet worden geschilderd met een dieprode lippenstift met het gebruik van glitter. Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends29Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends30Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends31Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends32Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends33Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends35

Trendy lente make-up voor blondines foto ‘ s nieuwe trends

Meestal blondjes hebben een lichte wenkbrauwen, die moet worden toegewezen met behulp van een speciale pen. Pick-up een licht bruine tint, een paar lijnen toe te passen op beide wenkbrauwen en meng lichtjes. Nu relevant is voor de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen, dus vergeet niet: veel te plukken en maken “strings” niet de moeite waard. Op het bovenste ooglid mix basis onder schaduw, top — schaduw, romige, parelmoer roze schaduw.

Fashion eye makeup 8 March photo step by step trendsSommige lichte schaduwen toegevoegd aan het onderste ooglid. Ronde ogen met een potlood of een vloeibare eyeliner: het geeft expressie aan het kijken. Niet te brede pijl — ze zijn niet geschikt voor gevoelige voorjaar beeld. Op de wimpers van toepassing mascara, met speciale aandacht voor de bovenste wimpers. Lager kun je niet de verf. Mascara kies de kleur zwart.
De meest belangrijke ding in de lente make — up- cream blush, die het beeld van de frisheid en het helderder. Breng een kleine hoeveelheid aan op de appeltjes van de wangen en voorzichtig in de schaduw aan de zijkant van de jukbeenderen. Lip perfecte vloeistof Glans. In kleur het moet worden gecombineerd met de toon van blush of een beetje lichter.

Fashion eye makeup 8 March photo step by step trendsTrendy Gouden make-up foto trends, innovaties

Gouden oogschaduw is zeer veelzijdig, geschikt voor de meeste gelegenheden. Ze geven de ogen een Glans en is visueel een beetje open. Gouden oogschaduw kan verrijken de kleur van een andere oogschaduw — voor deze moet je een klein beetje goud over de basis kleur. Het belangrijkste voordeel van Golden shadow is de mogelijkheid om te doen make-up die zal worden “vaste accessoire.” Vrouwen hebben de neiging om zich te tooien met sieraden. Golden eye make-up kan spelen dezelfde rol als de decoratie.

Fashion eye makeup 8 March photo step by step trendsVoor een luxe avond jurk, vooral zwart en rood, make-up met Golden shadow past perfect. Het kan een aanvulling zijn op andere gouden accessoires of de enige “sieraden”.
Gouden make-up gaat ook niet alleen met zwart en rood, maar ook groen, beige en bruine kleren. Hoewel deze make-up kunt u de “slijtage” de kleren van een andere kleur, want goud is een neutraal en universeel.

Fashion eye makeup 8 March photo step by step trendsMode lente-lichte make-up foto ‘ s nieuwe trend

Moet toewijzen, iets wat men dus als je het accent op de ogen mogen niet worden geschilderd lichte lipstick. Het is voldoende om een kleurloze of licht roze lipgloss. De eyeliner moet dun zijn, want het was de meest trekt duidelijke regels, maar deze zijn nodig om te wijzen op de ogen. Wenkbrauwen moeten niet zeer dik, maar lang.

Fashion eye makeup 8 March photo step by step trendsHet verlengen van uw wenkbrauwen met behulp van de wenkbrauw potlood, de kleur die het moet dicht bij de natuurlijke kleur van de wenkbrauwen. De toon moet perfect glad. Gebruik de concealer. De kleur moet dicht bij je natuurlijke teint. Verberg alle gebreken met een concealer. Bright eye make-up geschikt voor elke feestelijke gebeurtenis, het juiste ding om te doen.

Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends

Trendy tinten van de lippenstiften lente-zomer trends op de foto nieuwigheden

Make-up lippenstift behoort tot één van de belangrijkste rollen. Zelfs als het accent wordt gemaakt op de ogen, lippen blijven niet zonder aandacht. De juiste keuze van de schaduw van de lippenstift maakt het mogelijk om de stijl van make-up visueel aanpassen van de vorm en het volume, indien nodig. Als u wilt modieus te zijn in alle dingen, rekening te houden met de aanbevelingen van de bekende stylisten en de keuze van de kleur van de cosmetica.

Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends
Dit jaar op het hoogtepunt van de populariteit van deze kleuren als Bordeauxrood, bruin, wijn, paars, rood en alle kleuren van Naakt. Deze bloemen hebben een vrij breed palet van tinten, waarmee u uw eigen versie. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een klassiek rode kleur, dat is altijd in de mode. Als het belangrijkste gebied in de make-up zijn de ogen, een rijke schaduw van lippenstift kunt maken vulgair. Dus in dit geval meer geschikt zou zijn beige, Nude lippenstift of gloss. Maar als u wilt maken van de belangrijkste op slechts lippen, kunt u veilig geef ze een modieuze tint paars. Vooral populair nu diep kosmische kleur van deze serie.

Fashion eye makeup 8 March photo step by step trends

Thema door Anders Norén