fashion

Fashion kleding kleuren van het seizoen herfst-winter 2019-2020

Voor het vastleggen van de belangrijkste trends in de mode-industrie, hebben we gebruikt om te verkennen van de shows van bekende ontwerpers. Echter, de ontwerpers zelf heeft ook zijn eigen richtlijnen, waarvan het bedrijf Pantone. Elke zes maanden deskundigen uit het Pantone color Institute identificeren tien tinten, die beschouwd worden als de meest trendy voor het seizoen.

Tabel met Pantone-kleuren zijn niet alleen mode-ontwerpers, maar ook ontwerpers die werken in andere velden. Fashion kleding kleuren van het seizoen herfst-winter 2019-2020 volgens Pantone is een neutrale natuurlijke tinten die u kunt gebruiken voor het maken van ongelooflijke beelden. Stijlvolle kleuren in kleding, jassen en tassen kunnen worden gecombineerd gecombineerd worden en elkaar aanvullen. Modieuze kleur trends van het seizoen herfst-winter 2019-2020 is niet volledig uitgevoerd door ontwerpers, bekende merken maken hun aanpassingen en toevoegingen, vormen een unieke verzameling. Laten we eens een kijkje op de prachtige kleuren die populair zal zijn in het huidige seizoen.

Modieuze kleur van de winter-2019 – stijlvolle tinten van groen (met foto)

Stijlvolle tinten groen op preteenie lange periode geleidelijk in de mode. En dat gebeurde: de meest trendy kleur van de winter-2019 is groen in al haar verschijningsvormen. Volgens de Pantone-Instituut groen is deze winter gepresenteerd moeten worden in de meest natuurlijke kleuren. De kleur van de Gedroogde Kruiden in het russisch klinkt als Verdord of gedroogd gras, en de kleur voor een beter begrip, je kunt het vergelijken met olijfolie. Het is heel self-voldoende schaduw, die ziet er prima uit in solo-optreden, bijvoorbeeld in het kader van Safari stijl en militair.

Als dit Gedroogd Kruid combineert mooi met de lichte en donkere kleuren. U kunt veilig het gebruik van deze schaduw bij het creëren van een romantische en delicate kijkt, kijk chique lichtgewicht blouse in een kleur van de Verdorde gras – zo zegt ontwerper Jason Wu. Kijk bij de foto-voorbeelden van het gebruik van deze schaduw:

Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020 Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020 Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020 Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020

Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020

Een andere modieuze kleur van de winter – Woestijn Salie (in Sage of de woestijn salie veld). Het is met succes gebruikt van merken J. Crew en Giambattista Valli. Deze neutrale tint groen heeft een grijze ondertoon en een aanvulling op een meer interessante kleur. Kleding in de kleuren van de Woestijn Salie richt zich op de bijzonderheden en details, en benadrukt de schoonheid van de buitenkant. Schaduw harmonieert perfect met de Gouden, bruine, zwarte, en het luipaard en de kleuren.

Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020

Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020

Schaduw Stormachtig Weer of Storm kan worden genoemd blauw-grijs, dit is een onduidelijke schaduw van de zee tijdens slecht weer en regenachtige lucht. Stormachtig Weer is het een zeer elegante en streng, geschikt voor zakelijke stijl, eenvoudige en nette outfits. Ondanks de complexe aard, het combineert goed met een verscheidenheid aan stijlvolle kleuren, maar gaat het beste met achromatische kleuren, in het bijzonder de kleuren zwart en zilver.

Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020 Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020

Ontdek de mode kleur jas en tassen van een seizoen herfst-winter

Bovenkleding, ondanks de aanbevelingen van de Pantone gepresenteerd in een zeer heldere en gedurfde kleur variaties. Laten we eens kijken naar de trendy kleuren van de vacht van het seizoen herfst-winter 2019 – smaragden, purper, scharlaken, paarse, fuchsia, geel, licht blauw. De belangrijkste kleur van het seizoen – rood-bruin Marsala (Marsala), is het geschikt voor kleding, en voor ‘ s avonds jurken, het ziet er geweldig uit in sweaters, truien en accessoires. Stijlvolle kleuren van handtassen herfst winter is vooral ook een schaduw van Marsala. Deze tas passen aan de mode rode, rood, crème laarzen of booties.

Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020

Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020

In het verlengde van de geel-bruine kleur biedt Pantone schaduw van de Eiken Buff – Geel of gepolijst eiken. Deze kleur wordt beschouwd als een universeel, want het veroorzaakt een positieve emoties, zelfs bij mensen met een tegengestelde smaak voorkeuren. Geel eiken belichaamt de warmte, terwijl het op de achtergrond en cool. Te combineren met contrasterende kleuren, en aanverwante kleuren.

Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020

Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020

Een andere herfst-kleur – Cadmium Oranje (cadmium Oranje). Koele tinten zullen de warmte en de kleur pale met vreugde. Deze kleur past bij wie graag in oranje tinten, voor die oranje lijkt te durven of niet op zijn plaats in de herfst-winter periode. Onder de modieuze combinaties opmerking de combinatie van cadmium Oranje met zwart, beige, witte tinten.

Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020 Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020

Klassiekers van het genre romantische tinten

Voor romantische naturen fit trendy schaduw Cashmere Rose Cashmere rose. Om een zachte en milde manier om te benadrukken de vrouwelijkheid van de snede, ontwerpers gebruik van kleur Cashmere rose. Een klassieker van het genre, hij zou het accent van de boog of aan te vullen lichtere tinten, verzachten ze en vol sensualiteit. Bloem thema blijft in de schaduw Amethist Orchid – Amethist Orchid. Romantische tinten toevoegen charme aan elke look. Deze lila kleur is helder genoeg en is over het algemeen niet gebruikt tijdens het koude seizoen, maar ze kunnen verslaan in een kast van meisjes met een zomerse teint ziet. Amethist Orchid goed gaat met blauwe tinten en roze ondertonen.

Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020 Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020 Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020

Welke kleur is in de mode in de winter van 2019-2020 moet kiezen uit de blauwe kleur? Deze Reflecterende Vijver – de naam vertaalt als de Weerspiegeling in de vijver. Deze rijke, donkere blauwe kleur ziet er geweldig uit op alle textuur van de stof. De weerspiegeling in de vijver is in harmonie met de rood-bruine kleuren en ook met zwart, blauw, turquoise. Sluit de top tien trendy Pantone-kleuren turquoise Biskaje golf van Biskaje Bay. Deze kleur ziet er solide en luxe met licht en donker buren voor uien. Zo een perfecte tint van de vacht, en voor ‘ s avonds toiletten.

Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020 Fashion clothing colors of the season autumn-winter 2019-2020

Vergeet niet dat de vorming van de trend van de afbeelding is het mogelijk en zelfs noodzakelijk voor het gebruik van extra onderdelen die niet in de hitparade van Pantone. Na de herziening van de regels van de combinatie van de kleuren, zult u in staat om vakkundig te maken voor een harmonieus bogen en zal altijd goed uitzien.

Thema door Anders Norén