stijl

Fashion broek lente-zomer 2020

Ondanks het feit dat dit seizoen de bal wordt geregeerd door denim in de kast kan worden niet alleen jeans. Selecteer de modellen van modieuze broek, dat kan niet zonder in het voorjaar van 2020. Over geprezen pantalons we zijn niet vergeten, maar naast hen heb je een paar belangrijke opties.

Culottes

Laten we beginnen met de belangrijkste Broek-trend. Bijgesneden broek lijken te zijn gekomen in de mode voor een lange tijd. Er is een perceptie dat ze niet voor iedereen. In principe is dit het geval, omdat dit een complex ding, dat wijzigingen in de verhoudingen van de afbeelding. Echter, kunnen we aan werken, het kiezen van de juiste stijl: culottes kan het anders — beginnen met pijpen en eindigen met de laatste trend bell bottoms. Een andere belangrijke taak is het kiezen van de juiste combinatie. Het beste van de meest modieuze broek in 2020 zal er een strakke top — top of jasje. Om de look compleet kan een kleine buidel met een lange riem en sandalen op hakken wig. Als je kunt, en dus te beschikken over hoge groei, moedig het combineren van de ¾ lengte broek met loafers of sneakers. Fashion pants spring-summer 2020

Fashion broek lente-zomer 2020: men ‘ s style

Pantsuit — een van de belangrijkste trends van dit jaar. Dus de jas en de broek in klassieke herenkleding zal een belangrijk deel uitmaken van de vrouwelijke garderobe. U kunt ze dragen samen, dat is, in traditionele klederdracht, evenals individueel, een combinatie van strenge onderste sport schoenen. Wees niet bang om te kijken vervelen in paar, omdat de man kostuum hoeft niet 100% strikt. Bijvoorbeeld, de lente pastel kleuren fleuren zelfs de meest discrete stijl.

Fashion pants spring-summer 2020

Bell

Eerste, bijgesneden, wijd uitlopende broeken, zoals hierboven vermeld. En ten tweede, de traditionele bell — in de stijl van de 70-er jaren. Deze fashion vrouwen broek 2020 zal er geweldig uitzien in het kantoor, en op een muziekfestival. Aandacht besteden aan de mogelijkheden van ongewone stoffen, zoals velours. Uitlopende om te dragen met alles: sweatshirts, cropped tops, shirts zal ze maken tot een goed stel. In tegenstelling tot culottes, bel gaat, voor bijna iedereen, maakt benen langer lijken en perfect afslanken, vooral wanneer gecombineerd met hakken.

Fashion pants spring-summer 2020

Pyjama stijl

Broeken, jurken en tops ondergoed stijl vandaag de dag het aanbevolen om te dragen en overal. Deze trend lijkt nog steeds erg vet. Om te kijken stijlvol in deze “pyjama broek”, zo dragen ze met hakken, een mooie koppeling en strikte jas. Als u twijfelt, ga dan met zwart zijden pyjama broek in stijl, ze zijn eenvoudig te maken van het werkelijke beeld.

Fashion pants spring-summer 2020

Thema door Anders Norén