make-up

Eerste blik: de laatste trends in de parfumerie 2019

In de parfumerie hebben ook hun trends, maar ze volgen elkaar niet zo vaak en snel als in de mode-en beauty-industrie. Er is dus een goede tijd om te snuffelen aan de nieuwe producten.

Oekraïne

Oekraïne (engels groen) — geuren met een sterke groene noten, d.w.z. noten van mos, takjes, vers gemaaid gras, dennennaalden, komkommer, bessen, knoppen, klimop, rabarber of mint. En in de toelichting op het aroma, het is van vitaal belang om te zoeken naar een verhaal over hoe de parfum kwijnde weg in de grote stad en vond inspiratie in de afgelegen landelijke gebieden van het frame op een dag te slapen in de wei.

First look: the latest trends in perfumery 2019

Een houtachtige geur voor vrouwen, Strand Hut, Amouage.

Dus de “neuzen” van de beauty-industrie heeft gereageerd op de verkondiging van het groen de hoofdkleur van vorig jaar. Ja, het jaar 2018 is voorbij, en kruiden boeketten blijven voldoen aan de wereld van geuren is laat, maar krachtig pakte de trend van het groen. En in alle zintuigen: de industrie steeds weigert om de ingrediënten van dierlijke oorsprong (dezelfde muskus), het verkrijgen van alle benodigde planten.

Door de manier, is zij van mening dat al deze akkoorden worden niet alleen verzameld, ze proberen allemaal om de relatie van de mens met de natuur en dat het met energie gedurende de dag.

Nieuwe zee

Herbezinnen op zee akkoorden is verschijnen steeds vaker in het nieuws. Dit is niet een synthetische zee-jaren ‘ 90, de geur van watermeloen frisheid en zeewier, zout en bloemen, een aangespoelde (bijv., fresia, roos en rozemarijn).

First look: the latest trends in perfumery 2019

Geur L ‘ eau D’issey Pure Issey Miyake. Onderdeel van: het absolute van de roos, honing, noten, sandelhout, amber en cashmeran.

Parfumeurs empirisch kwam voor het simuleren van de bekende geuren geassocieerd met een wandeling langs de oever van de zee. Dus, de Unie van koriander, peper, gember en kardemom doet denken aan de zon verwarmde boomschors. En bergamot en de huid van de komkommer “zingen” over de geur van de lucht na een storm.

Klik op volgende pagina om verder te lezen.

De aroma ‘ s van “rokerige”

Aroma ‘ s met tonen van vuur, van smeulende wierook, buskruit, teer en gerookte huid op de eerste vergadering verrassend en bijna olfactorische schok. Deze trends zijn niet voor iedereen, plus ze zijn bijna altijd geassocieerd met religieuze geschiedenis, zoals de parfumeur zegt over de tempel in uw favoriete stad of vergaderingen met de pastor die zijn advies van zijn leven veranderde.

First look: the latest trends in perfumery 2019

Aroma 24 Rue De L ‘ universite, Yves Saint Laurent. Onderdeel van: wierook, wit hout en sandelhout.

Het is niet verwonderlijk dat een ‘ buitenkant voor een dergelijke composities is niet een kwestie van donkere en zware potten lijken ze bevatten de Heilige geest, die op elk moment uit te breken.

Het futurisme

De aroma ‘ s op de toekomst. Ze hebben geen levendige emoties, associaties en herinneringen. Maar veel van minerale tonen, metaal en stof. Parfumeurs, het creëren van dergelijke nieuwigheden, zijn in de eeuwige zoektocht naar ongebruikelijke onderdelen, en hun creaties worden gebracht.

First look: the latest trends in perfumery 2019

Wc water Geen Grenzen, Bruno Banani. In de notitie boom guac die groeit in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied.

Een aantal parfumeurs van te voren op zoek naar de geur van de maan of erachter te komen hoe niet in staat om de geur van de inwoners van andere planeten, en andere belangrijke mensen van de industrie verzamelen geurige ingrediënten in afgelegen delen van de wereld waar geen voet kan betreden, onderstreept de exclusiviteit van hun meesterwerken. De toekomst, zo blijkt, alle verschillende.

Alleen bloemen

Florale aroma ‘ s, natuurlijk, heeft altijd bestaan en zal bestaan. Maar de laatste tijd vaak worden ze geassocieerd met zoete suiker composities, die letterlijk doorbijten tanden. Nu op de agenda is de schone bloemen, en niets meer. Voor het ontwerp van de fles meestal kiezen voor felle kleuren, maar zonder pretentie, weer een herinnering van de verbintenis een slim concept (zonder onzuiverheden en verfraaiing).

First look: the latest trends in perfumery 2019

Magnolia Sensuel geur met mandarijn, bloemen, sinaasappel, Jasmijn, vanille uit Parfums van Bvlgari.

Deze aroma ‘ s — een nieuwe adem klassiekers. Vergeet niet: de parfumeurs te synthetiseren van de vreemde ingrediënten en zoek naar de geur van de maan gemengd de gebruikelijke bloemen en het gras groeit onder het huis.

Thema door Anders Norén