kapsels

Eenvoudige oplossingen voor kort haar kleine dame

Simple solutions for short hair little lady

Lange haar van het meisje is altijd mooi. Sommige moeders boos en klemde zijn hoofd, als hun dochters zijn ze niet. Ze ten onrechte denken dat korte haar meisje zal kijken eentonig. Eigenlijk alles met een nauwkeurigheid Ja integendeel.

Kort haar niet beperken het vermogen van uw verbeelding. Daarnaast is er een kleine lengte van het haar heeft vele voordelen.

Ten eerste, het is gemakkelijk te verkering, dat voelt u en het kind, omdat kinderen kapsels zijn heel eenvoudig. Ten tweede, maken elke dag een nieuwe afbeelding zal niet veel tijd in beslag nemen (5-10 minuten), zult u in staat zijn om het te besteden voor andere interessante lessen. Vertel ons een beetje over de meest eenvoudige kinderen kapsels kort haar.

Simple solutions for short hair little lady

Hoogtepunten voor losse haren

Zeer mooie wapperende haren van elke lengte. In ons geval, om te benadrukken de eigenheid van haar kan worden een eenvoudige afsteken. Het kan zowel de directe als in de vorm van een zigzag. Interessant en Flirterige zal de manier waarop de baby, als het haar is gekamd, aan de ene kant, en aan de tempel te beveiligen door het vergrendelen van een lichte sprankelende barrette.

Een win-win optie add-ons kapsels zal de ring met diverse steentjes, kralen, kleurrijke vlinders, strikken van verschillende formaten of favoriete kleuren van de kleine Prinses. U kunt de visuele rim. Om dit te doen, verdeel je haar in kleine delen. Draai vervolgens elk onderdeel van het flagellum, bevestig het op de top van een kleine krab. Doe dit van het ene oor naar het andere, klaar kapsel.

Als uw Prinses is niet genoeg dik haar, dit kan gecorrigeerd worden met behulp van verschillende accessoires. Bijvoorbeeld, het verzamelen van de haren in de nek, met behulp van de volume van het tandvlees. De meest geschikte optie voor dit soort van haar elastiek met een grote strik en veren. In braid, u kunt weven volumetrische riem met pompoms aan de uiteinden, gebruikelijke staarten zal verdunnen van de lichte banden in de vorm van veren.
Simple solutions for short hair little lady

“Pozitivchik”

Voor onrustige dieven geschikt kapsel, die wordt genoemd “de fontein”. Het is heel eenvoudig. Het ontmantelen van het haar in verschillende balken vast aan de basis met rubberen banden. Parmantig, steken in de zijde extensie. Als de lengte van het haar maakt, kunt u krullen de uiteinden. Zo hebben een elegante holiday kapsel. Een andere belangrijke plus kort haar is gemakkelijk te krullen, en de krullen behouden hun vorm langer, want het is makkelijker lang.

Er zijn niet minder interessant, een leuke versie van de children ‘ s kapsel, de zogenaamde “slakken”. Kleine elastiekjes tie twee staarten van hen doen flagella. De flagella draaien met de klok mee, aan de beurt “donuts”, lijkt op een slak huis. De uiteinden van de kabelbinders onzichtbaar. Zeer origineel werk is, als elk van de “donuts” je laat een kleine boete, kunnen ze worden gekruld. Op een vergelijkbare manier kapsel “egel”, die wordt aanbevolen voor meisjes met fijne dunner wordend haar. De stappen zijn allemaal hetzelfde, alleen de staart gebonden zoveel mogelijk over het gehele hoofd.

Zelfs een simpele paardenstaart kan worden omgezet in een prachtig kapsel, u alleen toevoegen van aroma aan een verscheidenheid van pennen of langs de gehele lengte van de staart op een gelijke afstand, verspreiden gekleurde rubbers. Het grote voordeel voor de moeder is de mogelijkheid om vlecht, van waaruit men kan maken meesterwerken zelfs van kort haar. Zelfs als u niet weet hoe om te weven prachtige soorten vlechten, met een paar kleine vlechtjes in de nacht kan het effect van pluizig haar.

Wees niet bang om te experimenteren, los van hun verbeelding. Uw kleine fashionista met een gerust hart elke dag zal u verrassen en alle anderen met hun positieve stemming.

Thema door Anders Norén