make-up

Een paar manieren om de ogen meer expressieve

Elke vrouw wordt geboren met geheel andere ogen, maar met make-up kan maken van je ogen veel meer zeggingskracht. Dit is vooral belangrijk als je gaat voor een date of voor een feestje. Vandaag bespreken wij met u hoe u uw ogen meer diep en expressief.

Voorbereidende werkzaamheden

A few ways to make the eyes more expressive

Voordat u MAKE-up aanbrengt, moet u voor te bereiden op de bodem. Om te beginnen moet u zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen en ook lichter de huid van het bovenste ooglid. Alles wat je hoeft te doen om ervoor te zorgen dat uw blik was meer fris en open. Breng een beetje concealer op het pad van uw vinger en gehamerd bewegingen zeer zorgvuldig en breng het op de huid rond de ogen. We moeten ons niet druk of WRIJF het betekent dat de grens niet te opvallend.

Een kleine flikkering

A few ways to make the eyes more expressive

Een andere manier, waardoor je zoeken om meer te leven en open is van toepassing op de binnenste hoek van het oog in het wit potlood of een glinsterende witte tinten. Deze instrumenten kunnen ook helpen om de lijn te houden aan de binnenkant van het onderste ooglid, die uw ogen uitstraling en Glans.

Pop wimpers

A few ways to make the eyes more expressive

Weelderige, bijna pop wimpers, die kan je er veel meer zeggingskracht. Om je wimpers te verlengen, dient u de tips van de borstels eerste om te schilderen de randen van de wimpers, en dan verf alle wimpers strikt naar boven. Maar voordat u mascara, moet u krul je wimpers met een pincet, of ter dekking van het poeder om het maximale effect.

Valse wimpers

A few ways to make the eyes more expressive

Teneinde het effect van open gezicht make-up artiesten raden het GEBRUIK van VALSE WIMPERS, het accentueren van de Centrale zone. Dit betekent dat het midden van je valse wimpers kan veel langer zijn dan de rest. Op dezelfde manier is het mogelijk om de focus van het Centrale deel van de wimpers met balken. U kunt gebruik maken van het vereiste aantal balken en zetten hen op alle ooglid of gewoon op de buitenste hoek.

Doen de wenkbrauwen

A few ways to make the eyes more expressive

Uw wenkbrauwen mag niet worden heel dun om uw ogen verloren expressie. U kunt gebruik maken van de wenkbrauw mascara en een speciale gel-fixer. Maar als je gaat om te tweeze je wenkbrauwen, dan teken je de vorm met een potlood op de donkere toon. Dit geheim zal u helpen om niet tweeze van het eigen risico.

Eyeliner

A few ways to make the eyes more expressive

Ook de ogen kijken meer expressieve je kunt doen eyeliner of een liner, die je kunnen aanpassen aan de vorm van hun ogen. Onderste ooglid eyeliner aan te brengen niet de moeite waard, en op het bovenste ooglid lijn van de liner moet alleen naar het midden. Als u de wens heeft, kunt u de schaduw en kan putten zeer zorgvuldig de slijmvliezen van de bovenste oogleden. Het tekenen van pijlen, experimenteer niet met hun dikte, de innerlijke eeuw moet de regel zijn dun, en als je naar de buitenste hoek en geleidelijk aan dikker. U kunt ook visueel te vergroten de ogen, indien toegepast op het slijmvlies van de bovenste ooglid zwarte eyeliner. Beter als het van de liner, die perfect vast aan het slijmvlies en niet overgenomen van het onderste ooglid.

Schaduw

A few ways to make the eyes more expressive

Grote ogen kan worden gemaakt met behulp van een combinatie van twee van de kleuren. Schaduw je kunt gebruiken wat je wilt, het belangrijkste is niet te houden aan een bepaalde regel, die bepaalt dat op de binnenste hoek van het oog moet een nuance lichter van kleur, en aan de buitenzijde een donkerder. En vergeet niet, de markeerstift en maak het een lichte highlight onder de wenkbrauw.

Thema door Anders Norén