fashion

Een paar geheimen over hoe om te kiezen van jeans

Er is waarschijnlijk geen meer populaire en geliefde kleding dan een jeans. Ze hebben elk meisje, en niet een paar. Hier zijn enkele tips van fashion bloggers, om u te helpen kiezen voor de perfecte spijkerbroek.

Kleur

A few secrets about how to choose jeans

De donkere kleur is afslanken en transparante verhoogt het volume – zoals meestal gezegd over de kleding. Maar het is veel logischer om aparte kleuren van jeans in overeenstemming met de seizoenen. Zwart, Indigo en andere rijke kleuren zijn perfect voor de winter en de herfst ensembles. Blauw en wit hoeft te maken van de lente en de zomer ziet.

Snijden

A few secrets about how to choose jeans

We presenteren verschillende stijlen van veelzijdige jeans die past bij bijna iedereen. Klassieke jeans met mid-hoogte van de taille, goed passend bij de heupen, maar niet om ze te tekenen met rechte pijp. Een classic is een klassiek omdat er praktisch geen nadelen.

“Mama” jeans – broek met hoge taille, los in de heupen en iets taps naar beneden.

Details

A few secrets about how to choose jeans

Bij het kiezen van jeans met hoge taille, let op de afstand van de lies naad aan de onderkant van de rits: het mag niet meer dan 7-9 zien Als de afstand te groot is, zal het lijken dat u hebt trok zijn broek hoger dan ze je nodig hebben om te zitten.

A few secrets about how to choose jeans

Even belangrijk is de afstand tussen de plooien onder de billen en de onderste rand van de zakken op de rug. Als het groter is dan 10 cm, de broekzakken te hoog boven de billen. Het kan nog erger alleen als de zakken zijn genaaid te laag en de onderste rand is bijna op het niveau van de lies gewricht. Visueel, het bederft wel de mooiste billen, waardoor ze plat en vormloos.

A few secrets about how to choose jeans

De selectie van jeans

Beperk jezelf niet tot de modellen van de jeans, die zijn ontworpen uitsluitend voor uw geslacht en grootte. Veel vrouwen hebben ontdekt dat de heren Afdeling – dit is waar u kunt vinden van de perfecte jeans. De keuze van de grootte is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur met de mode voor oversized.

Riem

Niet alle jeans nodig om te worden gedragen met een riem. Broek met lage taille, als een regel, schuif, terwijl je loopt, dus het is het beste om ze te dragen met een riem. Maar als u kiest voor een jeans met een hoge opkomst te benadrukken dit, het is niet nodig om te kopen van de eerste band. Een dikke riem kan “stelen” van een paar centimeters van uw taille.

Thema door Anders Norén